مسعود جان بدون نصب پچ بازم لباسا خرابن ؟
مسعود جان بدون نصب پچ بازم لباسا خرابن ؟
اره حسين جان وقتي اين سيو را كپي ميكنم بدون پچ لباسا خراب ميشن و با پچ تغييرات اعمال نمشن![]()
وحید این پستت افتاده بود پایین صفحه قبل ندیدمش الان متوجه شدم .
آره ترکیب رو از ادیت بچین کلا تمام کارهایی که میخوای بکنی از ادیت انجام بده الان بازی منه من نهایتا تا ساعت 12.30 بازیمو انجام میدم ( الان سر کار هستم البته کارم با اینترنته ) . شما ترکیب رو بچین و توی سایت multiupload آپلودش کن ببینم ترکیب بهم نخورده یا درسته . فقط الان یک نشونی بده تا من بتونم چک کنم که ترکیب و تاکتیکها بهم خوره یا نه .
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:39 AM ----------
شما پچ رو نصب کن بعد آپشن فایل خودمون رو بجای آپشن فایل اون پچ توی پوشه سیو کپی کن اینکار رو کردی ؟
اگه نشد باید از کیت سرور کمک بگیریم .
اينترنت منم به قول بچه ها زغالي است
لباس كامل ليگ انگليس را هم دارم ولي كيت سرور هاي قبلي را نصب ميكردم بازي را نمي شناخت و اجرا نمي شد
يعني اون گزينه ATTACH فعال نميشد
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------
شما يك نگاه به مپ كيت سرور نگاه كن ببين منچسترها 97و98 هستند
حسين جان شرمنه اين قدر اذيت ميكنم
با نصب پچ و جايگزيني فايل خودمون تنها مشكل ايسنه كه تغييرات اعمال نميشه
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
لباس كامل ليگ انگليس را هم دارم ولي كيت سرور هاي قبلي را نصب ميكردم بازي را نمي شناخت و اجرا نمي شد
این چه حرفیه میزنی دوست من . من خیلی خوشحال میشم بتونم مشکل یک نفر رو حل کنم حالا چه بهتر که اون یک نفر شما یکی دیگه از دوستان باشه .
من الان نگاه کردم اسلات پیراهن منچستر 5518 هستش و اسلات شمارش 2091 . توی آپشن فایل اصلی بازی هم همینه .
ما داریم یک نکته خیلی واضح رو نمیبینیم . اما مطمئن باش مشکل شما حل میشه چون مشکل فنی نیست .
علت اینکه کیت سرورت فایل exe بازیو نمیشناخته اینه که شما فایل exe رو توی پوشه درستی قرار ندادی اگه هنوز کیت سرور رو داری فایل exe و ستینگ بازیو توی پوشه کیت سرور که توی درایو c و این مسیره قرار بده ( البته این مال ویندوز 7 هستش خودت مسیر رو پیدا کن ) .
C:\Users\HOSSEIN\Kitserver2010
Last edited by 4039; 06-02-2010 at 12:26.
آره 97 و 98 هستن .
راستی شما از کدوم پچ استفاده کردی ؟
پچ 1.3 pesedit
این کار رو انجام دادی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)