تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 38 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 374

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشیهای پاکت پی سی

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

آقا كسي نميدونه چه چوري ميشه اينترنت گوشي رو از روي كامپيوتر استفاده كرد؟؟؟؟
    فكر كردم تا حالا چند نفر بايد انجام داده باشند.
    سلام ...بهتر بود شما اسم گوشیو میگفتین...حالا من فرض میکنم شما HTC دارین...اول از همه به نظر من از GPRS همراه اول استفاده نکنین ...خیلیا ازش شاکین!!...حالا شما اول Device Center رو روی PC نصب کنین (Active Sync روی ویندوز XP) بعد از نصب گوشی رو به کامپیوتر وصل کنین و وقتی پرسید شما بزنین Active Sync رو بیاره حالا وقتی سینک کردن تموم شد و گوشی کاملا کانکت شد حالا از توی Programs برنامه ی Internet Sharing رو توی گوشیتون باز کنین....و تنظیمات رو روی USB و پایینیش رو روی MCI-GPRS قرار بدین و در قسمت پایین برنامه Connect رو بزنین....حالشو ببرین

آخر فروم باز MAXXX's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    من وقتی آهنگ میریزم روی رم گوشی وقتی MUSIC LIBRARY رو آپدیت میکنم تا گوشی آهنگ های ریخته شده رو بشناسه وسطاش هنگ میکنه کسی میدونه مشکل از چیه ؟
    یه مورد دیگه اگه 10 تا موزیک بریزم تو هر بار آپدیت همون 10 تا رو شناسایی میکنه مثلا وقتی این 10 تا رو شناخت اگه بعداد 1 آهنگ دیگه بریزم و آپدیت کنم میگه 11 تا موزیک جدید شناسایی شد در حالی که فقط 1 دونه جدید اضافه شده

HTC DIAMOND2 دارم

پروفشنال srh124's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    ايران زیبا

پيش فرض

سلام ...بهتر بود شما اسم گوشیو میگفتین...حالا من فرض میکنم شما HTC دارین...اول از همه به نظر من از GPRS همراه اول استفاده نکنین ...خیلیا ازش شاکین!!...حالا شما اول Device Center رو روی PC نصب کنین (Active Sync روی ویندوز XP) بعد از نصب گوشی رو به کامپیوتر وصل کنین و وقتی پرسید شما بزنین Active Sync رو بیاره حالا وقتی سینک کردن تموم شد و گوشی کاملا کانکت شد حالا از توی Programs برنامه ی Internet Sharing رو توی گوشیتون باز کنین....و تنظیمات رو روی USB و پایینیش رو روی MCI-GPRS قرار بدین و در قسمت پایین برنامه Connect رو بزنین....حالشو ببرین
    ممنون ازجوابت
    يه سوال من يه گوشي k700 دارم كه هم جاوا رو اجرا مي كنه و هم بلوتوس داره. توي تنظييماتش هم تنظيمات اينترنت رو ديدم .
    ميشه يه سيمكارت ايرانسل انداخت روش و بعد ا بلوتوس وصلش كرد به كامپيوتر و از روي كامپيوتر وبگردي كرد؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ممنون ازجوابت
    يه سوال من يه گوشي k700 دارم كه هم جاوا رو اجرا مي كنه و هم بلوتوس داره. توي تنظييماتش هم تنظيمات اينترنت رو ديدم .
    ميشه يه سيمكارت ايرانسل انداخت روش و بعد ا بلوتوس وصلش كرد به كامپيوتر و از روي كامپيوتر وبگردي كرد؟
    بله میشه ولی باید PC Studio سونی اریکسون رو لپتاپ نصب باشه ...چرا نوشتین کامپیوتر!! مگه کامپیوتر بلوتوث داره؟؟ اگه منظورتون PC معمولی هستش باید حتما کابلی وصلش کنین

5. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال srh124's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    ايران زیبا

پيش فرض

بله میشه ولی باید PC Studio سونی اریکسون رو لپتاپ نصب باشه ...چرا نوشتین کامپیوتر!! مگه کامپیوتر بلوتوث داره؟؟ اگه منظورتون PC معمولی هستش باید حتما کابلی وصلش کنین
    کامپیوتر به usbاش بلوتوث میخوره مثل فلش مموری.
    دستتون درد نکنه. مشکل حل شد.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

آی مردم به دادم برسین بدبخت شدم .... حدودا یک هفته پیش یه رام ویندوز 6.5 واسه تاچ HD که هنوز رام فابریک بالاش بود دانلود کردم و بعد از hspl رام رو نصب کردم حدودا یک هفته رام بدون مشکل کار کرد و حتی کلی نرم افزار و بازی روش نصب کردم و بازی کردم و هیچ مشکلی نبود تا امروز که وقتی resco explorer رو باز کردم دیدم فقط storage card هستش و خبری از فایلهای داخلی گوشی نیست!!! نه پوشه ی windows نه programs نه aplication data!! بعد گوشی رو سافت ریست کردم وقتی بالا اومد کلی طول کشید تا صفحه ی smart mobility رد شد بعد که صفحه ی نارنجی ورودی وین موبایل 6.5 اومد اصلا دیگه هنک کرد و هیچی نمیشد!! الان که ریست میکنم اصلا از رو smart mobility رد نمیشه!! نکنه گوشی آجر شده باشه!! اصلا device manager هم نمیشناسش تا دوباره رام بریزم!!! تو رو خدا کمک کنین من بی گوشی موندم!!

آقا ممنون!! رفتم هند هلد یوزرز بچه ها کمک کردن گوشیو نجات دادم ...خیلی باحال بود خودشونم کف کردن !! وقتی گوشیو روشن کردم کلید ولوم رو نگه داشتم ولی هیچ اتفاقی نیوفتاد!! ولی در کمال تعجب گوشی بالا اومد!! اول تاچ رو کالیبره کردم و بعدشم بقیه یی مرحله ها ولی فایل منیجر و چند تا از برنامه های دیگه باز نمیشدن!!!! منم یه هارد ریست از تو ستینگ کردم مشکل حل شد و الان گوشی سالمه...خدا رو شکر!! الان میخوام یه back Up بگیرم شاید دلیل مشکل unstaible بودن رام هستش و ممکنه دوباره کار دستم بده
    Last edited by Real Madrid C.F; 13-10-2010 at 16:54.

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب خدا رو شکر.. برو تو تاپیک اچ دی2 هم اعلام کن .. الکی ما رو کشوندی اینجا

9. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه ی اقایون من الان حدود 10 دقیقه هست گوشیم فول شارژه بهد 3 تا اسمس دادم شارژش شد 97 درصد به نطرتون طبیعی هست؟ یا باتری مشکل داره ؟ا وقتی باهاش 30 تا پیام بدم شارژ از 100 شده بود 34 درصد .رام هم 826. قیمت باتری فابریک خودش چند هست؟؟؟مرسی

پروفشنال srh124's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    ايران زیبا

پيش فرض

سلام یه سوال
    راهی وجود نداره که برنامه های جاوا مثل بچه آدم روی پاکت پی سی اجرا بشن؟ یعنی مثل بقیه گوشی ها
    آخه یه دسته از نرم افزارهای مهمی که من لازم دارم (دیکشنری های عربی خوب) جاوا هستن که اونا هم با تاچ ظاهرا مشکل دارن.
    یا اصلا توشون نمیشه تایپ کرد یا به سختی میشه این کارو کرد.
    این وسط نرم افزاری چیزی وجود نداره که برنامه های جاوا رو خوب اجرا کنه؟!!!!
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام من چجوری مینوتم باتری فاب x1رو تهیه کنم؟؟؟؟ مغازه های موبایلی نداشتن/ تو رو خدا کمک کنید مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •