تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 25 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 248

نام تاپيک: | HTC Nexus ONE | قدرت به رنگ اندروید

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

سلام ؛
    این امکان وجود داره که روی nexus one ، نرم افزار htc sense رو نصب کرد ؟؟؟ به طوری که اینترفیس این گوشی مثل desire بشه ؟؟؟!!!!!!

به این صورت که شما یه فایل apk رو نصب کنین بعد سنس بیاد رو گوشی نمیشه ... ولی شما میتونین خیلی راحت با انداختن رام دیزایر روی گوشیتون نکسوس رو کاملا مثل دیزایر کنین (مو نمیزنه) ولی مگه ماله خودش بده!؟

2. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

ممنون دوست عزیز ....
    راستش من تا حالا با نکسوس وان کار نکردم ...فقط یه ریویوی ویدئویی در یوتیوب ازش دیدم....که بد نبود . ولی دیزایر رو دست یکی از دوستام دیدم و از اینترفیسش خیلی خوشم اومد ؛ مخصوصا اون تقویم بزرگی که داره و انیمیشن وضعیت هوا...
    کلا از سیستم های نرم افزاری این پاکت پی سی ها خیلی سر در نمی آرم . البته چون تا حالا باهاش کار نکردم....ولی فعلا دارم تحقیق می کنم که یه انتخاب خوب انجام بدم و بعدش پشیمون نشم ..
    در حال حاضر گزینه های اصلی من برای انتخاب ، 3GS و NEXUS ONE و DESIRE HD (اگه زودتر بیاد) و همین طور HD2 هست !!!!
    البته یک دوتا از دوستام که 3GS گرفته بودند حالا خیلی پشیمون شدن چون بعد از چند ماه گوشی شون خراب شد و کسی نتونست درستشون کنه !!!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

البته در نظر داشته باشین پاکت پی سی عمدتا به گوشیایه دارای ویندوز موبایل میگن و آندروید جز اون نیست... بنظر من HD2 رو بیخیال بشین همینطور 3GS رو بجاش به دیزایر و گالاکسی هم فکر کنین ...

5. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

به نظر شما چرا ، google nexus one به اندازه desire موفقیت کسب نکرد ؟؟؟ (حداقل تو ایران)
    علت قیمت بالاتره یا htc sense که روی دیزایر هست ؟ از نظر قیافه که google خوشگلتره!

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

به نظر شما چرا ، google nexus one به اندازه desire موفقیت کسب نکرد ؟؟؟ (حداقل تو ایران)
    علت قیمت بالاتره یا htc sense که روی دیزایر هست ؟ از نظر قیافه که google خوشگلتره!

خیر! علاوه بر قیمت که برای ما ایرانی ها خیلی مهمه،کلا معروف نبودن اندو تو ایرانه!!!
    ولی اینکه دیزایر بیشتر فروش کرد بخطار اینه که خوب راحت تر گیر اومد!!! گارانتی دراش هم موجوده...اسنادش هم موجوده!

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت

پيش فرض

ببینید نکسوس تو خود خارج از کشور هم خوب فروش نکرد ... به دلیل محدودیت عرضه فقط به چند کشور !! که با اومدن دیزایر (با امکانات بالاتر) و عرضه در همه جای دنیا حق نکسوس خورده شد!! تو خارج نکسوس 70 هزار تومن از دیزایر ارزون تر تموم میشه 330 یورو که میشه 500 تومن!! ولی چون محدودیت عرضه داره تاجر های ایرانی پس از وارداتش به ایران اون رو 740 میدن بی شرفا!!!...من هم موافقم نکسوس از دیزایر خیلی خوشکل تره ولی چه کنیم که پول حرف اول رو میزنه

(اگه فامیل خارج داری بگو نکسوس بخره واست!)

9. 2 کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

ممنون ....
    والا دیروز رفتم علاءالدین ، یک مغازه در طبقه همکف بود که nexus one رو 600 میداد !!! بقیه مغازه ها هم قیمتاشون به طور متوسط حدود 650 بود .... به نظر شما الان این قیمت خوبه و می ارزه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

والا دیروز رفتم علاءالدین ، یک مغازه در طبقه همکف بود که nexus one رو 600 میداد !!! بقیه مغازه ها هم قیمتاشون به طور متوسط حدود 650 بود .... به نظر شما الان این قیمت خوبه و می ارزه؟

همکف میداد 600؟!!!!
    ببین اینا میگن بهت 600-650! ولی یه سری بهونه میارن که اخر سر گوشی رو بهت 800 تا به بالا میدن!!!
    میگن برنامه نصب کنیم و اینا...التبه بگی نمیخوام نصب نکنین،قبول نمیکنن و گوشی رو نیمدن بهت.....
    تازه سالم بودن و 100% اک بودن گوشی رو هم در نظر بگیر!!!! مواظب باش این علادینی ها همه چی ازشون بر میاد!!!

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

آخه الان که اکثر فروشگاه های اینترنتی هم به قیمت 680 -690 می دن !!!
    البته من برای خرید همیشه می رم پایتخت . طبقه همکف....خریدهای قبلیم هم از این فروشگاه کردم. خیلی از این فروشگاه راضیم . اونم می ده 670 آکبند...

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دقیقا....ولی همه این مشکلو با علائدین داشتن که مثلا 30 تومن ارزون تر از باقی بازار میدن،یا همتای اون،بعد 100-200 تومن بابت نصب برنامه میگیرن!!!!
    برای برطرف شدن شک و اینکه ممکنه یه ادم! توشون پیدا شده باشه،برو بپرس اگه بهت دادن که بگیر چه بهتر!!!

15. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •