به این صورت که شما یه فایل apk رو نصب کنین بعد سنس بیاد رو گوشی نمیشه ... ولی شما میتونین خیلی راحت با انداختن رام دیزایر روی گوشیتون نکسوس رو کاملا مثل دیزایر کنین (مو نمیزنه) ولی مگه ماله خودش بده!؟
به این صورت که شما یه فایل apk رو نصب کنین بعد سنس بیاد رو گوشی نمیشه ... ولی شما میتونین خیلی راحت با انداختن رام دیزایر روی گوشیتون نکسوس رو کاملا مثل دیزایر کنین (مو نمیزنه) ولی مگه ماله خودش بده!؟
ممنون دوست عزیز ....
راستش من تا حالا با نکسوس وان کار نکردم ...فقط یه ریویوی ویدئویی در یوتیوب ازش دیدم....که بد نبود . ولی دیزایر رو دست یکی از دوستام دیدم و از اینترفیسش خیلی خوشم اومد ؛ مخصوصا اون تقویم بزرگی که داره و انیمیشن وضعیت هوا...
کلا از سیستم های نرم افزاری این پاکت پی سی ها خیلی سر در نمی آرم . البته چون تا حالا باهاش کار نکردم....ولی فعلا دارم تحقیق می کنم که یه انتخاب خوب انجام بدم و بعدش پشیمون نشم ..
در حال حاضر گزینه های اصلی من برای انتخاب ، 3GS و NEXUS ONE و DESIRE HD (اگه زودتر بیاد) و همین طور HD2 هست !!!!
البته یک دوتا از دوستام که 3GS گرفته بودند حالا خیلی پشیمون شدن چون بعد از چند ماه گوشی شون خراب شد و کسی نتونست درستشون کنه !!!
البته در نظر داشته باشین پاکت پی سی عمدتا به گوشیایه دارای ویندوز موبایل میگن و آندروید جز اون نیست... بنظر من HD2 رو بیخیال بشین همینطور 3GS رو بجاش به دیزایر و گالاکسی هم فکر کنین ...
به نظر شما چرا ، google nexus one به اندازه desire موفقیت کسب نکرد ؟؟؟ (حداقل تو ایران)
علت قیمت بالاتره یا htc sense که روی دیزایر هست ؟ از نظر قیافه که google خوشگلتره!
خیر! علاوه بر قیمت که برای ما ایرانی ها خیلی مهمه،کلا معروف نبودن اندو تو ایرانه!!!
ولی اینکه دیزایر بیشتر فروش کرد بخطار اینه که خوب راحت تر گیر اومد!!! گارانتی دراش هم موجوده...اسنادش هم موجوده!
ببینید نکسوس تو خود خارج از کشور هم خوب فروش نکرد ... به دلیل محدودیت عرضه فقط به چند کشور !! که با اومدن دیزایر (با امکانات بالاتر) و عرضه در همه جای دنیا حق نکسوس خورده شد!! تو خارج نکسوس 70 هزار تومن از دیزایر ارزون تر تموم میشه 330 یورو که میشه 500 تومن!! ولی چون محدودیت عرضه داره تاجر های ایرانی پس از وارداتش به ایران اون رو 740 میدن بی شرفا!!!...من هم موافقم نکسوس از دیزایر خیلی خوشکل تره ولی چه کنیم که پول حرف اول رو میزنه
(اگه فامیل خارج داری بگو نکسوس بخره واست!)
ممنون ....
والا دیروز رفتم علاءالدین ، یک مغازه در طبقه همکف بود که nexus one رو 600 میداد !!! بقیه مغازه ها هم قیمتاشون به طور متوسط حدود 650 بود .... به نظر شما الان این قیمت خوبه و می ارزه؟
والا دیروز رفتم علاءالدین ، یک مغازه در طبقه همکف بود که nexus one رو 600 میداد !!! بقیه مغازه ها هم قیمتاشون به طور متوسط حدود 650 بود .... به نظر شما الان این قیمت خوبه و می ارزه؟
همکف میداد 600؟!!!!
ببین اینا میگن بهت 600-650! ولی یه سری بهونه میارن که اخر سر گوشی رو بهت 800 تا به بالا میدن!!!
میگن برنامه نصب کنیم و اینا...التبه بگی نمیخوام نصب نکنین،قبول نمیکنن و گوشی رو نیمدن بهت.....
تازه سالم بودن و 100% اک بودن گوشی رو هم در نظر بگیر!!!! مواظب باش این علادینی ها همه چی ازشون بر میاد!!!
آخه الان که اکثر فروشگاه های اینترنتی هم به قیمت 680 -690 می دن !!!
البته من برای خرید همیشه می رم پایتخت . طبقه همکف....خریدهای قبلیم هم از این فروشگاه کردم. خیلی از این فروشگاه راضیم . اونم می ده 670 آکبند...
دقیقا....ولی همه این مشکلو با علائدین داشتن که مثلا 30 تومن ارزون تر از باقی بازار میدن،یا همتای اون،بعد 100-200 تومن بابت نصب برنامه میگیرن!!!!
برای برطرف شدن شک و اینکه ممکنه یه ادم! توشون پیدا شده باشه،برو بپرس اگه بهت دادن که بگیر چه بهتر!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)