اولا که با خاموش کردن تروموشن این کاملا رفع نمیشه و اونقدرها هم تاثیر نداره دوما اگه تروموشن رو خاموش کنی موقع نگاه کردن فوتبال و فیلم با سرعت بالا تصویر خیلی بلور میشه پس اینقدر نگید تروموشن رو خاموش کنیم درست میشه و .... من اولش این کارو کردم وفکر کردم مشکل رفع شد ولی دیدم دوباره همون مشکل وجود داره.
در ضمن پخش نکردن فرمت ها رو من جزو مشکلات پنل قرار ندادم.
در مورد رنگ مشکی هم یا شما نمیخوای این مشکل رو ببینی یا واقعا متوجهش نشدی که کلی جای تعجب داره!!!
من نگفتم این LCD آشغاله بلکه چند اشکال درش دیدم و بازگو کردم متاسفانه شماها هستید که کلا منکر وجود همچین مشکلاتی میشید امیدوارم یه دوربین خوب دستم بیاد تا همه این مشکلات رو به تصویر بکشم و نشونتون بدم.
کابل و ریسیو خوب تاثیر داره ولی نه تا اون حد که دیگه این مشکلات کاملا رفع بشه شما اگه متن های قبلی من رو بخونید متوجه میشید که من عرض کردم یه فیلم HD رو با یه کابل مرغوب به تلویزیون انتقال دادم و هنوز مشکل نرسیدن نور بکلایت به کناره های پنل و بلور شدن و اون دون دون های اطراف اجسام ( که نمیدونم اسمشو چی بذارم) وجود داشت منتها کمتر به چشم میومد و مشکل تیک زدن هم وجود نداشت.
در مورد بازی هم که شما گفتی مشکی نداره ولی یکی دیگه از دوستان گفت مشکل داره پس نتیجه میگیریم در اجرای برخی از بازیها هم خوب عمل نمیکنه.(البته نه دقیقا چون هنوز افراد زیادی در مورد تصویر در موقع بازی نظر ندادن).
متاسفانه این جناب Best انگار منتظره تا ما یه چیزی در مورد پنل بگیم تا بیاد و کاملا منکر وجو هر مشکلی باشه.
از نظر ایشون این پنل مشکی رو در حد بندسلیگا نشون میده. بلور نمیشه. تیک نمیزنه. اصلا نویز نداره 100% پیکسل ها سالم هستن و یکنواخت نور رو پخش میکنن. و بهترین پنل جهان هست.
بازم میگم من نمیخواستم این مشکلات رو بزرگ نمایی کنم منتها تا من درباره ی این پنل به یه نقطه ضعف اشاره کردم شما منکر شدید و جبهه گرفتید در حالی که واقعا این مشکل وجود داشت و با استفاده از اتصالات تصویری مختلف میزانش کمو زیاد میشد.
و این رو هم بگم که قبلا گفتم از 80% تصاویر راضی هستم واین مشکلات در 20% درصد موارد پیش میاد.
دوستانی که قصد دارن این پنل رو بخرن برن ببین اگه با استفاده از ریسیور و اتصلات خوب حتی اون 20%هم به چشم نیومد و یا خیلی کمتر شد بدون هیچگونه شک و دودلی این پنل رو بخرن و حالشو ببرن.