تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 45 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 443

نام تاپيک: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من پس فردا میخوام یه lh 500 بخرم 37 اینچ . بالاخره بخرم یا نخرم ؟
    b690 هم که هم خیلی گرونتره هم 37 نداره . دلچرکین نشم از خرید lh500 ؟!!
    من هم دقیقن می خوام همینیو که شما می خواین بگیرم اما راستش هنوز راجع به این مسئله تیک زدنش دو دل هستم!دوستان لطفا راهنمایی کنن:
    برای منی که نه قراره این تلویزیون رو به ps3 وصل کنم و نه فیلم HD باهاش ببینم همین تصاویر SD ماهواره توش چه طوره؟اصلا اگه true motion خاموش باشه بازم تیک میزنه و ...راستی مشکیش چه قدر ضعیفه؟توی 37 اینچیا به نسبت تلویزیون های هم قیمت خودش بهتره یا بدتر؟(مثل همین B570 سامسونگ یا S550 سونی یا S10و x15 پاناسونیک)
    راستی یه سوال این مشکلاتی که می فرمایین ، توی lh500 هایی که از بانه میان هم هست؟چون اونا مثله اینکه مشخصاتش فرق میکنه و اروپاییه!نه؟

2. این کاربر از shahab64 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من هم دقیقن می خوام همینیو که شما می خواین بگیرم اما راستش هنوز راجع به این مسئله تیک زدنش دو دل هستم!دوستان لطفا راهنمایی کنن:
    برای منی که نه قراره این تلویزیون رو به ps3 وصل کنم و نه فیلم HD باهاش ببینم همین تصاویر SD ماهواره توش چه طوره؟اصلا اگه true motion خاموش باشه بازم تیک میزنه و ...راستی مشکیش چه قدر ضعیفه؟توی 37 اینچیا به نسبت تلویزیون های هم قیمت خودش بهتره یا بدتر؟(مثل همین B570 سامسونگ یا S550 سونی یا S10و x15 پاناسونیک)

راستی یه سوال این مشکلاتی که می فرمایین ، توی lh500 هایی که از بانه میان هم هست؟چون اونا مثله اینکه مشخصاتش فرق میکنه و اروپاییه!نه؟
    این تیک زدن تصویر یک مسئله کوچیک بود که بعضی از دوستان خیلی بزرگش کردن وبا خاموش کردن تروموشن و سینمای واقعی که برطرف شد ومسئله پخش نکردن فرمت ها هم که در بیشتر lcdها موجود است وبا خرید یک دستگاه جانبی این مسئله هم برطرف میشه ودوستانی هم که گفتن مشکی را خوب نشون نمیده من که تا حالا متوجه نشدم واصلا برای من به درد نخورده .اینم بگم که کابل خوب ورسیور خوب خیلی در کیفیت تصویر تاثیر داره.و بعضی از دوستان با بزرگ کردن مشکلات این lcdان را به اشغال ترین lcdتبدیل کردن دیگه نمیگن در نشان دادن رنگ ها یه سرگردن از b690بهتره وکیفیت صدا و.........
    Last edited by jabarsink2000; 30-04-2010 at 11:23.

4. 3 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

این تیک زدن تصویر یک مسئله کوچیک بود که بعضی از دوستان خیلی بزرگش کردن وبا خاموش کردن تروموشن و سینمای واقعی که برطرف شد ومسئله پخش نکردن فرمت ها هم که در بیشتر lcdها موجود است وبا خرید یک دستگاه جانبی این مسئله هم برطرف میشه ودوستانی هم که گفتن مشکی را خوب نشون نمیده من که تا حالا متوجه نشدم واصلا برای من به درد نخورده .اینم بگم که کابل خوب ورسیور خوب خیلی در کیفیت تصویر تاثیر داره.و بعضی از دوستان با بزرگ کردن مشکلات این lcdان را به اشغال ترین lcdتبدیل کردن دیگه نمیگن در نشان دادن رنگ ها یه سرگردن از b690بهتره وکیفیت صدا و.........
    پس من فردا میرم بخرم ، یا شانس و یا اقبال
    کاشکی فقط یه نفر میگفت چه گیرنده ی دیجیتالی براش بگیرم که 8 تا شبکه و چندتا شبکه ی ماهواره ایمونو ( جام جم و اینا..) رو خوب پخش کنه . چون به این ماهواره وصل نمیکنم .
    (تو تاپیکش درخواست کردم یکی راهنمایی کنه اما هنوز کسی جواب نداده )

6. این کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

این تیک زدن تصویر یک مسئله کوچیک بود که بعضی از دوستان خیلی بزرگش کردن وبا خاموش کردن تروموشن و سینمای واقعی که برطرف شد
    اولا که با خاموش کردن تروموشن این کاملا رفع نمیشه و اونقدرها هم تاثیر نداره دوما اگه تروموشن رو خاموش کنی موقع نگاه کردن فوتبال و فیلم با سرعت بالا تصویر خیلی بلور میشه پس اینقدر نگید تروموشن رو خاموش کنیم درست میشه و .... من اولش این کارو کردم وفکر کردم مشکل رفع شد ولی دیدم دوباره همون مشکل وجود داره.

در ضمن پخش نکردن فرمت ها رو من جزو مشکلات پنل قرار ندادم.

در مورد رنگ مشکی هم یا شما نمیخوای این مشکل رو ببینی یا واقعا متوجهش نشدی که کلی جای تعجب داره!!!

من نگفتم این LCD آشغاله بلکه چند اشکال درش دیدم و بازگو کردم متاسفانه شماها هستید که کلا منکر وجود همچین مشکلاتی میشید امیدوارم یه دوربین خوب دستم بیاد تا همه این مشکلات رو به تصویر بکشم و نشونتون بدم.

کابل و ریسیو خوب تاثیر داره ولی نه تا اون حد که دیگه این مشکلات کاملا رفع بشه شما اگه متن های قبلی من رو بخونید متوجه میشید که من عرض کردم یه فیلم HD رو با یه کابل مرغوب به تلویزیون انتقال دادم و هنوز مشکل نرسیدن نور بکلایت به کناره های پنل و بلور شدن و اون دون دون های اطراف اجسام ( که نمیدونم اسمشو چی بذارم) وجود داشت منتها کمتر به چشم میومد و مشکل تیک زدن هم وجود نداشت.

در مورد بازی هم که شما گفتی مشکی نداره ولی یکی دیگه از دوستان گفت مشکل داره پس نتیجه میگیریم در اجرای برخی از بازیها هم خوب عمل نمیکنه.(البته نه دقیقا چون هنوز افراد زیادی در مورد تصویر در موقع بازی نظر ندادن).

متاسفانه این جناب Best انگار منتظره تا ما یه چیزی در مورد پنل بگیم تا بیاد و کاملا منکر وجو هر مشکلی باشه.

از نظر ایشون این پنل مشکی رو در حد بندسلیگا نشون میده. بلور نمیشه. تیک نمیزنه. اصلا نویز نداره 100% پیکسل ها سالم هستن و یکنواخت نور رو پخش میکنن. و بهترین پنل جهان هست.

بازم میگم من نمیخواستم این مشکلات رو بزرگ نمایی کنم منتها تا من درباره ی این پنل به یه نقطه ضعف اشاره کردم شما منکر شدید و جبهه گرفتید در حالی که واقعا این مشکل وجود داشت و با استفاده از اتصالات تصویری مختلف میزانش کمو زیاد میشد.
    و این رو هم بگم که قبلا گفتم از 80% تصاویر راضی هستم واین مشکلات در 20% درصد موارد پیش میاد.

دوستانی که قصد دارن این پنل رو بخرن برن ببین اگه با استفاده از ریسیور و اتصلات خوب حتی اون 20%هم به چشم نیومد و یا خیلی کمتر شد بدون هیچگونه شک و دودلی این پنل رو بخرن و حالشو ببرن.

8. این کاربر از hummer_1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

اولا که با خاموش کردن تروموشن این کاملا رفع نمیشه و اونقدرها هم تاثیر نداره دوما اگه تروموشن رو خاموش کنی موقع نگاه کردن فوتبال و فیلم با سرعت بالا تصویر خیلی بلور میشه پس اینقدر نگید تروموشن رو خاموش کنیم درست میشه و .... من اولش این کارو کردم وفکر کردم مشکل رفع شد ولی دیدم دوباره همون مشکل وجود داره.

در مورد رنگ مشکی هم یا شما نمیخوای این مشکل رو ببینی یا واقعا متوجهش نشدی که کلی جای تعجب داره!!!

من نگفتم این LCD آشغاله بلکه چند اشکال درش دیدم و بازگو کردم متاسفانه شماها هستید که کلا منکر وجود همچین مشکلاتی میشید امیدوارم یه دوربین خوب دستم بیاد تا همه این مشکلات رو به تصویر بکشم و نشونتون بدم.

کابل و ریسیو خوب تاثیر داره ولی نه تا اون حد که دیگه این مشکلات کاملا رفع بشه شما اگه متن های قبلی من رو بخونید متوجه میشید که من عرض کردم یه فیلم HD رو با یه کابل مرغوب به تلویزیون انتقال دادم و هنوز مشکل نرسیدن نور بکلایت به کناره های پنل و بلور شدن و اون دون دون های اطراف اجسام ( که نمیدونم اسمشو چی بذارم) وجود داشت منتها کمتر به چشم میومد و مشکل تیک زدن هم وجود نداشت.

در مورد بازی هم که شما گفتی مشکی نداره ولی یکی دیگه از دوستان گفت مشکل داره پس نتیجه میگیریم در اجرای برخی از بازیها هم خوب عمل نمیکنه.(البته نه دقیقا چون هنوز افراد زیادی در مورد تصویر در موقع بازی نظر ندادن).

متاسفانه این جناب Best انگار منتظره تا ما یه چیزی در مورد پنل بگیم تا بیاد و کاملا منکر وجو هر مشکلی باشه.

از نظر ایشون این پنل مشکی رو در حد بندسلیگا نشون میده. بلور نمیشه. تیک نمیزنه. اصلا نویز نداره 100% پیکسل ها سالم هستن و یکنواخت نور رو پخش میکنن. و بهترین پنل جهان هست.

بازم میگم من نمیخواستم این مشکلات رو بزرگ نمایی کنم منتها تا من درباره ی این پنل به یه نقطه ضعف اشاره کردم شما منکر شدید و جبهه گرفتید در حالی که واقعا این مشکل وجود داشت و با استفاده از اتصالات تصویری مختلف میزانش کمو زیاد میشد.
    و این رو هم بگم که قبلا گفتم از 80% تصاویر راضی هستم واین مشکلات در 20% درصد موارد پیش میاد.

دوستانی که قصد دارن این پنل رو بخرن برن ببین اگه با استفاده از ریسیور و اتصلات خوب حتی اون 20%هم به چشم نیومد و یا خیلی کمتر شد بدون هیچگونه شک و دودلی این پنل رو بخرن و حالشو ببرن.
    اینجوری که تو حالت نرمال آدم حالش گرفته میشه ، چیکار کنم
    راستی من بیشتر میخوام فوتبال رو خوب ببینم . بعدم نکنه تصاویر شب رو تو فیلما روز نشون میده ؟!

10. این کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

داشتن USB HD و قابلیت Network در B690 خوب است ولی اینا نیز دلیل بر برتری این LCD نسبت به LH500 نمی شود.
    (LH500 در کشورهای دیگر ، هم USB HD دارد و هم ----T )

کاستی LH500 در زمینه USB HD و Network را می توان با خریدن یک HDPlayer قدرتمند و حرفه ای حل کرد.

می توانند یک 32 LH500 و یک 32 B690 تهیه و به مقایسه بپردازند و کیفیت هردو را همزمان تست و تجربه کنند.
    البته اون made in kores مال مدلهای اروپایی هست وگرنه مدلهای ایران ظاهرا مونتاژ خودمون بیده!!

در ضمن یک usb خوب که فرمتهای زیادی رو ساپورت کنه , زیرنویس فارسی نمایش بده و hd باشه الان یکی از مزیتهای بزرگ یک lcd هست که نیاز به hdplayer رو برطرف میکنه....

اینطور که دوستان گفتن usb مدل lh500 در نمایش بیشتر فرمتها و زیرنویس مشکل داره!

اینکه یکی دوتا سایت رویو بدن و بگن که B690 یا در واقع (B650) بهترین LCD دنیاست و بهترین بکلایت رو داره، نمی تونه قطعا ملاک باشه.
    البته همیشه تعریف نشده از b650...در سایت cnet تعدادی ار کاربرا از عمر بسیار کم این پنل مینالیدن!!

من پس فردا میخوام یه lh 500 بخرم 37 اینچ . بالاخره بخرم یا نخرم ؟
    b690 هم که هم خیلی گرونتره هم 37 نداره . دلچرکین نشم از خرید lh500 ؟!!
    b690 گرونتره؟ دیروز قیمت کردم میداد 840 تومن...lh500 هم بدون سینمای خانوادش حدود 800 باید باشه اگه اشتباه نکنم.
    راستی چرا هیچکس از sl800 چیزی نمیگه؟! این مدل مشکل خاصی داره؟ همون امکانات lh500 رو داره در سایز 32 , از نظر طراحی هم زیباتره با قیمت 750 تومن..

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

b690 گرونتره؟ دیروز قیمت کردم میداد 840 تومن...lh500 هم بدون سینمای خانوادش حدود 800 باید باشه اگه اشتباه نکنم.
    منظورت 32 اینچشه دیگه ؟! من 37 اینچ lh500 منظورمه که بدون سینماش 870 تومنه. B690 هم که 37اینچ نداره ، 40اینچشم خیلی گرونتره . یعنی 1.400.000 تومن !
    درست نمیگم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پس من فردا میرم بخرم ، یا شانس و یا اقبال
    کاشکی فقط یه نفر میگفت چه گیرنده ی دیجیتالی براش بگیرم که 8 تا شبکه و چندتا شبکه ی ماهواره ایمونو ( جام جم و اینا..) رو خوب پخش کنه . چون به این ماهواره وصل نمیکنم .
    (تو تاپیکش درخواست کردم یکی راهنمایی کنه اما هنوز کسی جواب نداده )
    دوست عزیز من به شما بگم اگر این lcd را میخوای بخری 100%باید یه ----- بخری یا خروجیش کامپوننت باشه یا hdmi من بیشتر از 10مدل ----- با خروجی معمولی به این ----- وصل کردم هم در نشان دادن رنگ مشکی خیلی مشکل داره (به صورت خاکستری نشان میدهد) ورنگ ها را به صورت زنده نشان نمیدهد اگر زیاد نمی خواهید خرج کنید بهترین ----- زیر100 تومان با خروجی کامپوننت 4622xiiاز شرکت استرانگ است .بهترین ----- full hd (از نظر کیفیت تصویر)iclass9696full hd است که یک سری مشکلات نرم افزاری داره که ان هم به زودی حل میشه ولی کیفیت تصویر عالی است تازه گزینه تنظیم تصویر داره که شما می توانید روی 1080pبگذارید که عمل اپسکالینگ را ----- انجام میدهد.
    برای گرفتن کانالهای ایران به همراه استانی ها بهترین راه گذاشتن دیش ایران که اگر دیش ترکیه دارید فقط نیاز به یک قیچی وlnbدارید ولی اگر ندارید با گذاشتن یک دیش می توانید هم ترکیه را بگیرید هم ایران(2lnb).اگر سوال دیگر بود درخدمت هستم.

14. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

دوست عزیز من به شما بگم اگر این lcd را میخوای بخری 100%باید یه ----- بخری یا خروجیش کامپوننت باشه یا hdmi من بیشتر از 10مدل ----- با خروجی معمولی به این ----- وصل کردم هم در نشان دادن رنگ مشکی خیلی مشکل داره (به صورت خاکستری نشان میدهد) ورنگ ها را به صورت زنده نشان نمیدهد اگر زیاد نمی خواهید خرج کنید بهترین ----- زیر100 تومان با خروجی کامپوننت 4622xiiاز شرکت استرانگ است .بهترین ----- full hd (از نظر کیفیت تصویر)iclass9696full hd است که یک سری مشکلات نرم افزاری داره که ان هم به زودی حل میشه ولی کیفیت تصویر عالی است تازه گزینه تنظیم تصویر داره که شما می توانید روی 1080pبگذارید که عمل اپسکالینگ را ----- انجام میدهد.
    برای گرفتن کانالهای ایران به همراه استانی ها بهترین راه گذاشتن دیش ایران که اگر دیش ترکیه دارید فقط نیاز به یک قیچی وlnbدارید ولی اگر ندارید با گذاشتن یک دیش می توانید هم ترکیه را بگیرید هم ایران(2lnb).اگر سوال دیگر بود درخدمت هستم.
    دستت درد نکنه ، ولی ازونجایی که فعلا امکان نصب ماهواره به اینو ندارم چجوری میتونم شبکه های داخلیو به صورت دیجیتال خوب ببینم؟
    یعنی بهتره یه ال سیدی دیگه بگیرم که باگیرنده های دیجیتال خوب کار کنه؟

16. این کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من با اون مشکلی که گفتید (یه فیلم HD رو با یه کابل مرغوب به تلویزیون انتقال دادم و هنوز مشکل نرسیدن نور بکلایت به کناره های پنل و بلور شدن و اون دون دون های اطراف اجسام ( که نمیدونم اسمشو چی بذارم) وجود داشت منتها کمتر به چشم میومد و مشکل تیک زدن هم وجود نداشت.)را 100%رد میکنم یا مشکل از دوربین بوده یا مشکل لز تنظیمات دوربین اگر بخواهید چون خوده من یکی از بهترین دوربین های فیلم برداری سونی را دارم و فیلم هایی را که با ان پخش میکنم هیچ مشکلی نداره وکیف میکنم حتی اگر شما اینترنت پر سرعت دارین من یک فیلم برای شما با دوربین خودم میگیرم کهDCR-SR85 هست و اون را اپلود میکنم شما تست کن ببین.
    رنگ مشکی را خودم تست کردم الا هم میگم کجا تست کردم FARSI 1هفته پیش که کنسرت افشین بود و کلا در فضای تاریک بود 100%باید این مشکل در انجا خودش را نشون میداد.
    در مورد بازی هم گفتم که من Noot book خودم تست گرفتم که هیچ مشکلی در ان دو بازی ندیدم اگر مشکلی بود باید در بازی فیفا در زمان شوت های تخیلی که از وسط زمین گل میشه و سرعت حرکت دوربین دراین تصاویر زیاد است مشکلی بود خودش را نشان میدادو گفتم که از کابل rgb استفاده کردم و الان هم یک کابل 2 متری DAIY JAPAN سفارش دادم که تا چند روز دیگه میرسه دستم با همون تست میگیرم قیمت هم برای دوستانی که می خواهید بخری 34هزار تومان.

---------- Post added at 02:03 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

دستت درد نکنه ، ولی ازونجایی که فعلا امکان نصب ماهواره به اینو ندارم چجوری میتونم شبکه های داخلیو به صورت دیجیتال خوب ببینم؟
    یعنی بهتره یه ال سیدی دیگه بگیرم که باگیرنده های دیجیتال خوب کار کنه؟
    بیشتر گیرنده های دیجیتال خروجی کامپوننت و HDدارن و این LCDبا انها مشکل ندارد مشکل این است که من تا حالا از گیرنده دیجیتال استفاده نکردم نمیدونم اصلا کار میکنه اصلا تصویر میده یا نه .
    Last edited by jabarsink2000; 30-04-2010 at 13:17.

18. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •