تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 1291 اولاول ... 915161718192021222329691195191019 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

از بحث قیمت بگذریم در مورد کیفیت ارتباط در تکنولوژی وایمکس (البته در تهرون خدمون) از دوستان کسی تجربه ای داره؟ منظورم اینه که آیا در حد همین سرویسهای ADSL های خودمون ارتباط پایدار خواهیم داشت؟
    من تجربه ای در مورد ارتباط بر پایه Wireless در این ابعاد ندارم و از طرفی نیازم طوری هست که حداقل اندازه همین ADSL هامون سرعت و ارتباط Stable داشته باشم.
    به شکل آماری در این سرویس هر ساعت ممکنه چند قطعی اتفاق بیفته و یا دریافت و ارسال دچار مشکل بشه؟ حتی برای 30 ثانیه؟

مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آق سرویسش حتی یک ریال هم ارزش نداره !!
    دلایل :
    1)نقشه ای که روی سایت هست با نقشه اونا یکی نیست
    یعنی شما رو نقشه خونت رو سبز رنگ می بینی (مودم داخلی ) اپراتور میگه نه نقشه من درست اونجا قرمزه (مودم خارجی )
    2)در حالی که روی سایت از پرداخت اینترنتی سخن گفته پرداخت تنها توسط مراجعه به بانک و یا کارت شارژ (در حالت اعتباری)
    3)حالت دائمی 50 هزار تومن بیشتر میگیرن به عنوان ودیعه
    4)هزینه نصب 8 هزار تومن ( اجبارا )
    5)ثبت نام کردم بعد زنگ زدم گفتم به اعتباری تغییر بده میگه نمیشه !!!
    6) فراموش نکنید اینجا ایران است وقتی شرکتی از آفریقای جنوبی پا میشه میاد اینجا!!!
    7)من غلط کردم
    باید ای دی اس ال بگیرم
    راستی بچه ها با پیش شماره 7735 / 7727 / 5573 چه شرکتی خوبه؟؟؟؟
    {یه ذره هم به مبین نت امید دارم}
    دوستان,هنوز زوده بخایم قضاوت کنیم,روزه اوله!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آق سرویسش حتی یک ریال هم ارزش نداره !!
    دلایل :
    1)نقشه ای که روی سایت هست با نقشه اونا یکی نیست
    یعنی شما رو نقشه خونت رو سبز رنگ می بینی (مودم داخلی ) اپراتور میگه نه نقشه من درست اونجا قرمزه (مودم خارجی )
    2)در حالی که روی سایت از پرداخت اینترنتی سخن گفته پرداخت تنها توسط مراجعه به بانک و یا کارت شارژ (در حالت اعتباری)
    3)حالت دائمی 50 هزار تومن بیشتر میگیرن به عنوان ودیعه
    4)هزینه نصب 8 هزار تومن ( اجبارا )
    5)ثبت نام کردم بعد زنگ زدم گفتم به اعتباری تغییر بده میگه نمیشه !!!
    6) فراموش نکنید اینجا ایران است وقتی شرکتی از آفریقای جنوبی پا میشه میاد اینجا!!!
    7)من غلط کردم
    باید ای دی اس ال بگیرم
    راستی بچه ها با پیش شماره 7735 / 7727 / 5573 چه شرکتی خوبه؟؟؟؟
    {یه ذره هم به مبین نت امید دارم}
    نقشه تو سایت به روز شد.
    خوب می تونی از حالت اعتباری استفاده کنی.. اینکه عادیه ودیعه بدی واسه دائمی
    هزینه نصب و راه اندازی برای ای دی اس ال که 10 تا 15 تومن هست.. تا بیان خونه ایاب ذهاب هم می گیرن

سرویسی که میدن اختصاصی هست.. کیفیتش رو درک کن دیگه

ای دی اس ال می خوایی بگیری صبانت رو پیشنهاد می کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

شما که از قیمتها اطلاع داشتی پس چرا همون اول این حرف رو نزدی. واسه 64 هر گیگ 10 تومنه
    1 - به من ربطی نداره !
    2- قیمتها رو گذاشتن ! آدرس سایت هم هست خودتون برید امکان سنجی کنید ببینید میصرفه یا نه !
    3- این شرکت شرکت خوش نامیه ارزون حساب میکنه ولی از اونجایی که ارتباط شما رو بوسیله یک دلال مثل همین شرکتهای پپ وصل میکنه مجبوره مثل بقیه هزینه شارژ بالا پرداخت کنه
    بعله اگه شما تحقیق میکردی میدیدی که اگه ایرانسل خودش PAP میشد و پروانه بهره برداری از اینترنت پر سرعت داشت مشکلی نبود راحت با چهارتا طرح تشویقی میرفتی فضا
    ولی وقتی که قانون میگه فقط همین 8 تا شرکت باید مجوز داشته باشند ایرانسل که هیچی شرکتهای داخلی هم هیچ کاری نمیتونن بکنن !
    متاسفانه بارها هم گفتم ایرنیها عادت دارند زود قضاوت کنند حداقل حرف رو اول میزنین بعد فکر میکنین /.

آخر فروم باز capitan black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چه نوع مودمی رو باید تهیه کرد؟..مال خودشونو نمیگما
    در ضمن این سرویس 128 که زده 3 گیگ هدیه یعنی میشه ماهی 6 گیگ در کل؟
    این ودیعه واسه اعتبار دائمی چطوری و چه مقداره و چطوری بر میگردونند اینو؟

ممنونم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

1 - به من ربطی نداره !
    2- قیمتها رو گذاشتن ! آدرس سایت هم هست خودتون برید امکان سنجی کنید ببینید میصرفه یا نه !
    3- این شرکت شرکت خوش نامیه ارزون حساب میکنه ولی از اونجایی که ارتباط شما رو بوسیله یک دلال مثل همین شرکتهای پپ وصل میکنه مجبوره مثل بقیه هزینه شارژ بالا پرداخت کنه
    بعله اگه شما تحقیق میکردی میدیدی که اگه ایرانسل خودش PAP میشد و پروانه بهره برداری از اینترنت پر سرعت داشت مشکلی نبود راحت با چهارتا طرح تشویقی میرفتی فضا
    ولی وقتی که قانون میگه فقط همین 8 تا شرکت باید مجوز داشته باشند ایرانسل که هیچی شرکتهای داخلی هم هیچ کاری نمیتونن بکنن !
    متاسفانه بارها هم گفتم ایرنیها عادت دارند زود قضاوت کنند حداقل حرف رو اول میزنین بعد فکر میکنین /.
    مشا تحقیق کنید که PAP به شرکتهای میگویند که Adsl می دهند نه اینترنت.پس ایرانسل خودش دیتاش رو از مخابرات میگیره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

مشا تحقیق کنید که PAP به شرکتهای میگویند که Adsl می دهند نه اینترنت.پس ایرانسل خودش دیتاش رو از مخابرات میگیره.
    اولا که تحقیق احتیاجی نیست چون که درسشو خوندم
    Private Access Provide به معنای فراهم کننده ارتباط خصوصی ! و در ایران به نام شرکتها ندا معروف هستند دوما اینترنت ؟ متوجه نمیشم این اینترنت با اون اینترنت فرقش در چیه ؟ ISP منظورتونه ؟ internet service provider ?
    any way ایرانسل پهنای باند میخره و بین کاربرا شیر میکنه
    ایرانسل تا چند وقت پیش از شرکت های زیر مجموعه پهنای باند میخرید و به عنوان یک رزلر اقدام به فروش میکرد که تحت عنوان سرویس GPRS به مصرف کننده میرسید .
    دوما برای داشتن یک سرویس بزرگ احتیاج به مجموعه شرکتهایی هست که برای اون سرویس پهنای باند در نظر بگیرند وگرنه به هیچ عنوان نام شکرت امیدان در لیست partner های ایرانسل اورده نمیشد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه ما ایرانیها عادت کردیم اول حرف بزنیم بعد فکر کنیم ! این هم خودش کلی یه ! برای خودم گفتم که یاد بگیرم !

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ولی به نظر من قیمت هاش گرونه....

در آغاز فعالیت Judges's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

در مورد اینترنت Wimax و اتصالاتش اونهایی که کار کردن میدونن که بیشتر در مواقعی استفاده میشه که شما راهی برای استفاده از خطوط زمینی نداشته باشید ، به عبارتی دیگه خطوط زمینی مثل Dsl یا در ایران ADSL پایدار تر هستن و با توجه به زیر ساخت های آنتن دهی بی سیم در ایران به نظر من این فناوری در سال ابتدایی بسیار ناپایدار خواهد بود همونطور که در کشوری مثل آمریکا با اینهمه سابقه در ارائه این نوع سرویس های بی سیم هنوز نتونستن جلوی ناپایداری اونو در برابر 1- ناپایداری جوی -2- دزدی از روی خطوط نزدیک ؛ کم کنن.

شما تنها کافیه کمی نگاه کنید به سیر حرکتی ADSL و ارائه خدماتش در شرکتهای pop . یعنی اگر دقت کنید به ارائه پشتیبانی و خدمات این شرکتها میبینید که هنوز زیر ساختها دچار یه نوع نقص هست و در خیلی از اوقات با توان پایداری بالاتر خطوط زمینی اما شما مشکلات اتصال بالایی دارید . حال با این اوصاف و اینکه این سرویس در ایران از حالت سیار خارج هست و محدود به یک نقطه خاص میشه پس باید از زمان ارائه این سرویس مدتی بگذره تا نقص هاش برطرف شه .

بشخصه به تمام کسانی که خطوط ADSL دارند پیشنهاد میکنم خطوطشون رو نگه دارن تا سال ابتدایی و ازمایشی این فناوری در ایران جوابشو پس بده و بعد شما اقدام به استفاده از این تکنولوژی کنید .

البته خیلی از دوستانی که تا به حال نمیتونستن از اینترنت پر سرعت استفاده کنن به خاطر محدودیت مراکز مخابراتی حالا میتونن از دست لاکپشت دیال آپ خلاص بشن و طعم اینترنت پر سرعت رو بچشن .

امیدوارم شرکتهای ارائه کننده Wimax و در صدر اونها ایرانسل با پایین آوردن قیمتها رغبت به خریداری این فناوری رو در کاربران اینترنت بالاتر ببرن .

10. این کاربر از Judges بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من فقط یه قضیه رو متوجه نمیشم ، چون ما چندین نوع موبیلیتی داریم

من فکر میکنم این وایمکس مدل ثابت هست ، یعنی هرجا که هستید باید ثابت باشید یا با سرعت خیلی کم حرکت داشته باشید تا بتونید متصل بمونید (هنگامی که از محدوده یک آنتن خارج و به محدوده آنتن بعدی وارد میشید قطعی مختصری خواهید داشت که قابل درکه)

وگرنه چند نوع موبیلیتی داریم که مثلا تا سرعت 60 ک.م سرعت و بیشتر رو ساپورت میکنند

اگه کسی مطلع شد(منظورم تجربی هست و اطلاع 100 در صد) که مثلا در تهران میشه رفت جای دیگه مثلا خونه کسی و مودم رو هم برد کار کرد ، به ما هم اطلاع بده چون اصولا وایمکس یعنی همین و اگر اینطور نباشه تعداد خیلی کمی که adsl نمیتونن بگیرن میرن این سرویس رو میگیرند و خود شرکتها هم اینو خوب میدونند

آخه یه سری دوستان فرمودند فقط تو خونه خودتون میشه و نه حتی بیرون خونه... این به نظر من اصلا منطقی نیست ، اگر خیلی خیلی بخوان محدود کنند میتونند کاری کنند فقط از یک ارسال کننده (آنتن) شون بشه استفاده کرد ، که باز هم میشه در تمام محدوده اون آنتن مثلا در شعاع 5 کیلومتری (اگر آنتن دیگری نباشه) اگر هم باشه که تا شعاع 2 کیلومتری از آنتن کار کرد و باز محدود به خونه نیست (لطفا این سرویس رو با این وایمکس های قبلی مقایسه نکنید ، اونها در تمام سطح شهر آنتن نصب نمیکردند مثل ایرانسل و اکثر شما مجبور بودید رو پشت بام گیرنده وصل کنید ، این سیستم اصلا قابل مقایسه با اونها نیست چون کاملا قابلیت موبیلیتی رو هم دارند سیستم های نصب شده (توسط مبین نت رو مطمئن هستم) ولی بهشون اجازه داده نمیشه که این کارو بکنند که به نظر من این موبیلیتی منظور استفاده در حین حرکت هست حالا با سرعت مثلا 10 ک.م)

پس لطفا اگر کسی سرویس دستش اومد یه امتحانی بکنه که در مناطق تحت پوشش میشه استفاده کرد یا خیر

بعد این مودم همون 220 هزار تومنی هست؟

اگه این باشه که همین مودم رو هم میشه برد داخل ماشین...

حالا اگر برق خواست که با Power Invertor و فندک ماشین... اگر هم برق و از همون USB بگیره که چه بهتر با یه لپ تاپ و یه مودم میشه هرجا رفت ...

ویرایش
    دوستان الان سرچ زدم اینو پیدا کردم رو سایت خبری
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    همونطور که میبینید حتی میشه به شهرهای دیگه رفت و متصل شد

به نظر من عالی هست قیمت (حالا بعضیا به قیمت کلی اینترنت اعتراض دارند بحثی نیست ، ولی در وضعیت فعلی قیمت ها فوق العاده هست ، من انتظار داشتم حداقل 40 بخوان برای 128 با توجه به اینکه هر جای شهر که ثابت باشید میتونید استفاده کنید اینترنت رو)

اینم قسمتی که میگه:
    "بخشمندی" در مراسم اعطای پروانه اپراتورهای فناوری وایمکس افزود: پروانه اعطا شده فعلی تا اندازه ای قابلیت تحرک دارد بطوریکه مشترکان می توانند با اکانت خود از یک اپراتور از سرویس های آن در دیگر شهرها نیز بهره مند شوند.

--------
    پس سرویس ها قابلیت تحرک از نظر انتقال مکان رو دارند ولی نمیشه در حین حرکت از اونها استفاده کرد (هرچند مبین نت کاملا آمادگی داره و از خداشه که این قابلیت رو هم ارائه بده)

همونطور که الان میبینید ایرانسل بسته 50 مگابایتی gprs رو میده 4 هزار تومن ، این وایمکس هم به زودی همچین بسته هایی براش میاد و قیمتها همینطور کمتر و کمتر میشه ، شاید بالاخره یک رقابت واقعی به وجود اومد و شرکتهای ارائه دهنده اینترنت حالا از هر نوع همینطور قیمتهارو کمتر کنند (همون اتفاقی که بعد از اومدن adsl برای کارت اینترنت افتاد و حالا کارت اینترنت 1 ماهه نامحدود شاتل شده 4 هزار تومن (میدونم خیلی تفاوت دارند و کارت اصلا قابل مقایسه نیست ، عرض بنده اینه وقتی شرکتی ببینه سرویس رو دستش باد کرده همینطور مجبوره ارزونتر بده وگرنه باید درشو تخته کنه و اگه وایمکس هم قیمت adsl بشه و مودمش مثلا به 50 تومن برسه ، تعداد بسیاری میرن سراغ وایمکس و بیخیال adsl میشند و نون ما adsl دارها میفته تو روغن) ، اگر قیمت وایمکس هم تا 6 ماه دیگه برابر adsl بشه مثلا با ماهی 20 تومن 10 گیگ 128 بدند و کم کم مودم های ارزون بیاد ان شالله شاهد یه تحولی هم در adsl باشیم)

فقط منتظرم ببینم کی یکی از بچه های با مرام (با حوصله) اینجا میگیره که بیاد سوالای ما رو هم جواب بده

ان شالله شاهد 3G هم باشیم

یا حق

Last edited by forexet; 25-01-2010 at 01:55.

12. این کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •