من فقط یه قضیه رو متوجه نمیشم ، چون ما چندین نوع موبیلیتی داریم
من فکر میکنم این وایمکس مدل ثابت هست ، یعنی هرجا که هستید باید ثابت باشید یا با سرعت خیلی کم حرکت داشته باشید تا بتونید متصل بمونید (هنگامی که از محدوده یک آنتن خارج و به محدوده آنتن بعدی وارد میشید قطعی مختصری خواهید داشت که قابل درکه)
وگرنه چند نوع موبیلیتی داریم که مثلا تا سرعت 60 ک.م سرعت و بیشتر رو ساپورت میکنند
اگه کسی مطلع شد(منظورم تجربی هست و اطلاع 100 در صد) که مثلا در تهران میشه رفت جای دیگه مثلا خونه کسی و مودم رو هم برد کار کرد ، به ما هم اطلاع بده چون اصولا وایمکس یعنی همین و اگر اینطور نباشه تعداد خیلی کمی که adsl نمیتونن بگیرن میرن این سرویس رو میگیرند و خود شرکتها هم اینو خوب میدونند
آخه یه سری دوستان فرمودند فقط تو خونه خودتون میشه و نه حتی بیرون خونه... این به نظر من اصلا منطقی نیست ، اگر خیلی خیلی بخوان محدود کنند میتونند کاری کنند فقط از یک ارسال کننده (آنتن) شون بشه استفاده کرد ، که باز هم میشه در تمام محدوده اون آنتن مثلا در شعاع 5 کیلومتری (اگر آنتن دیگری نباشه) اگر هم باشه که تا شعاع 2 کیلومتری از آنتن کار کرد و باز محدود به خونه نیست (لطفا این سرویس رو با این وایمکس های قبلی مقایسه نکنید ، اونها در تمام سطح شهر آنتن نصب نمیکردند مثل ایرانسل و اکثر شما مجبور بودید رو پشت بام گیرنده وصل کنید ، این سیستم اصلا قابل مقایسه با اونها نیست چون کاملا قابلیت موبیلیتی رو هم دارند سیستم های نصب شده (توسط مبین نت رو مطمئن هستم) ولی بهشون اجازه داده نمیشه که این کارو بکنند که به نظر من این موبیلیتی منظور استفاده در حین حرکت هست حالا با سرعت مثلا 10 ک.م)
پس لطفا اگر کسی سرویس دستش اومد یه امتحانی بکنه که در مناطق تحت پوشش میشه استفاده کرد یا خیر
بعد این مودم همون 220 هزار تومنی هست؟

اگه این باشه که همین مودم رو هم میشه برد داخل ماشین...
حالا اگر برق خواست که با Power Invertor و فندک ماشین... اگر هم برق و از همون USB بگیره که چه بهتر با یه لپ تاپ و یه مودم میشه هرجا رفت ...
ویرایش .gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
دوستان الان سرچ زدم اینو پیدا کردم رو سایت خبری
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور که میبینید حتی میشه به شهرهای دیگه رفت و متصل شد
به نظر من عالی هست قیمت (حالا بعضیا به قیمت کلی اینترنت اعتراض دارند بحثی نیست ، ولی در وضعیت فعلی قیمت ها فوق العاده هست ، من انتظار داشتم حداقل 40 بخوان برای 128 با توجه به اینکه هر جای شهر که ثابت باشید میتونید استفاده کنید اینترنت رو)
اینم قسمتی که میگه:
"بخشمندی" در مراسم اعطای پروانه اپراتورهای فناوری وایمکس افزود: پروانه اعطا شده فعلی تا اندازه ای قابلیت تحرک دارد بطوریکه مشترکان می توانند با اکانت خود از یک اپراتور از سرویس های آن در دیگر شهرها نیز بهره مند شوند.
--------
پس سرویس ها قابلیت تحرک از نظر انتقال مکان رو دارند ولی نمیشه در حین حرکت از اونها استفاده کرد (هرچند مبین نت کاملا آمادگی داره و از خداشه که این قابلیت رو هم ارائه بده)
همونطور که الان میبینید ایرانسل بسته 50 مگابایتی gprs رو میده 4 هزار تومن ، این وایمکس هم به زودی همچین بسته هایی براش میاد و قیمتها همینطور کمتر و کمتر میشه ، شاید بالاخره یک رقابت واقعی به وجود اومد و شرکتهای ارائه دهنده اینترنت حالا از هر نوع همینطور قیمتهارو کمتر کنند (همون اتفاقی که بعد از اومدن adsl برای کارت اینترنت افتاد و حالا کارت اینترنت 1 ماهه نامحدود شاتل شده 4 هزار تومن (میدونم خیلی تفاوت دارند و کارت اصلا قابل مقایسه نیست ، عرض بنده اینه وقتی شرکتی ببینه سرویس رو دستش باد کرده همینطور مجبوره ارزونتر بده وگرنه باید درشو تخته کنه و اگه وایمکس هم قیمت adsl بشه و مودمش مثلا به 50 تومن برسه ، تعداد بسیاری میرن سراغ وایمکس و بیخیال adsl میشند و نون ما adsl دارها میفته تو روغن) ، اگر قیمت وایمکس هم تا 6 ماه دیگه برابر adsl بشه مثلا با ماهی 20 تومن 10 گیگ 128 بدند و کم کم مودم های ارزون بیاد ان شالله شاهد یه تحولی هم در adsl باشیم)
فقط منتظرم ببینم کی یکی از بچه های با مرام (با حوصله) اینجا میگیره که بیاد سوالای ما رو هم جواب بده
ان شالله شاهد 3G هم باشیم
یا حق