[QUOTE=zed2;4931809]بهتر از ان v10 و نسل جدیدg20 و g25 هست ( که این دو تای اخر رو نمی دونم تو بانه هست یا نه باید بپرسی )
ولی قطعا گرونتر از g10 در می اید
قیمت V10 اینجا چنده؟
[QUOTE=zed2;4931809]بهتر از ان v10 و نسل جدیدg20 و g25 هست ( که این دو تای اخر رو نمی دونم تو بانه هست یا نه باید بپرسی )
ولی قطعا گرونتر از g10 در می اید
قیمت V10 اینجا چنده؟
راستش من خودم اینو تست نکردم ( چون نمی خوام با یک اشتباه جوانمرگ بشم)
اپگردید فریم ور رو از راهنمای pdf در خود سایت پاناسونیک می تونی یاد بگیری
این اخری رو هم من نفهمیدم
از بازاری ها بپرس نه من
[QUOTE=سیب910;4936492]2 میلیون و خورده ای
چون فریمور پاناسونیک تحت لینوکس هست و قاعدتا باید منبع کدش باز باشه چون با لایسنس گنو منتشر شدهاین اخری رو هم من نفهمیدم
گفتم شاید کسایی باشن که یه مقدار انگولکش کنن و خوب دیگه...![]()
آقا میشه یکی بهترین تنظیمات تصویر برای g10 رو برام بزاره ؟ تازه امروز خریدمش و زیاد ازش سر در نمیارم !
ما که به این تنظیمات رسیدیم ...
این مورد رو خارجی ها زیاد انجام دادن (باید تو فروم های خارجی باسه این مورد بگردی چون مباحث در سطح حرفه ای است.)
من هم دیروز بالاخره خرید کردم.هنوز دستم نرسیده.میخواستم ببینم برای گارانتی حتمن باید خود شرکت نصب و راه اندازی کنه؟ نصبش کاری نداره اما آدم خودش نصب کنه بعدن گارانتی اش به مشکل نمی خوره؟
سلام
منم دو سه روزه خریدم از امین حضور 1.415.000 تومن.
فعلا که همه چیز خوبه .
بعضی کانالها را خوب اسکیل نمیکنه مخصوصا اونایی که دیفالت واید هستن رو نوار مشکی بالا و پایین میندازه در صورتیکه باید تصویر را فول در صفحه نشون بده چون خود پنل واید هست کانالهای واید باهاش ست میشه اما روی کانالهای واید نوار مشکلی بالا و پایین میندازه.
میدونید علتش چیه ؟
شاید گزینه های مربوط به نسبت تصویر و یا زوم رو روی TV دستکاری کرده باشین اگر از ----- استفاده میکنید ممکنه که این گزینه ها تو منوی ----- دستکاری شده باشن.
بعضی از فیلمهای سینمایی هستن که با نسبت تصویری عریضتری از 16 به 9 فیلمبرداری شدن که ممکنه اونها نوار مشکی رنگ در بالا و پائین تصویر داشته باشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)