ADSL lن از مخابرات وصل شد ...
VPI / VCI اشون 0-33 هست و به صورت PPOE کانفیگ میکنند مودم رو که بتونید راحت کانکت شید ...
از سايت speedtest.net يه تست بگيريم ببينيم چه آشي پخته اين مخابرات. 128 گرفتي ديگه؟

نوشته شده توسط
morti18
سلام
میدونید نظر من در مورد این چیه ؟!
من میگم مخابرات این کارو داره میکنه که شرکت های خصوصی به خودشون بیان و هم ارزونتر کنن و هم سرویس دهی شونو بهتر کنن و بعدش مخابرات این پرت هایی که داره رو به اونها واگذار کنه !
نظر شما چیه !؟
نه من نظر ديگه اي دارم. مخابرات برنامه طولاني براي شركت در حوزه اينترنت پرسرعت داره. وزير فقيد ارتباطات و فناوري اطلاعات گفته بودن كه دخالت نكردن مخابرات در حيطه اينترنت پر سرعت يه اشتباه تاريخي بود.
به نظر نمي رسه كه مخابرات يه برنامه كوتاه مدت داشته باشه. فعلا دارن از نظر قيمت سرويس ها رو بهبود مي بخشن نه از نظر كيفيت.
مخابرات در كنار شركت هاي خصوصي به فعاليت خودش ادامه خواهد داد..............

نوشته شده توسط
aliani
والا هم زنگ زدم هم حضوری رفتم دیگه چیکار کنم ؟:( اونم گفت برای قضات هم حتما باید با امضای رئیس سازمان باشه :o ولی گفت تا یکی 2 ماه دیگه شاید بدن .
الان يه نمونه عيني دوست عزيز Beny-Nvidia رفتن ثبت نام كردن و سرويسشون هم وصل شده داره لذتشو مي بره. ايشون يه كابر خانگي هستن نه وكيل هستن نه قاضي نه دندانپزشك و............مسئول ADSL مخابراتتون رو ارجاع بده به تاپيك من ملتفتش كنيم. طفلك شايد خبر نداره بايد به چه كسايي سرويس بده. بهش نگفتن.