تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 32 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 320

نام تاپيک: زندگینامه‌ی گروه‌ها و خوانندگان، از دیرباز تا امروز

آخر فروم باز Ali Pacino's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    021

پيش فرض

خیلی ممنونم بابت زندگی نامه توپاک و امینم
    فقط برام سواله دکتر در گی هست یا نه؟خود توپاک تو کلیپاش فقط تو گوش راستش گوشواره می نداخت ولی تو این عکسایی که شما گذاشتی تو گوش چپشم هست من فکر می کردم توپاک گی هست ولی با این عکسا و این مطالب دیگه فکر نمی کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

بیوگرافی tiesto لطفا!
    Last edited by rainysky50; 03-04-2008 at 21:20.

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض بیوگرافی محسن یگانه از زبان خودش

به نام او...
    من محسن يگانه هستم.
    متولد ۲۳/۲/۱۳۶۴.

كار موسيقي رو به صورت حرفه اي از سال 79 با نواختن گيتار شروع كردم. اما در همون ابتداي كار وقتي با سختي هاي اين كار روبرو شدم براي مدتي قصد داشتم به كلي موسيقي رو ادامه ندم.

اما مايوس نشدم و از اون به بعد كار رو جدي دنبال كردم و خيلي زود تر از اون چيزي كه فكرشو مي كردم نواختن گيتار رو به صورت حرفه اي فرا گرفتم و 2 سال بعد كيبورد رو هم شروع كردم تا امروز كه قطعات گيتار آلبوم محسن چاوشي رو اجرا كردم.اما آهنگسازي رو كه به نظر خودم بهترين شاخه ي موسيقيه از 2 سال پيش به صورت جدي شروع كردم.تا امروز كه براي ديگر خواننده ها هم آهنگ مي سازم و شعر ميگم.

از جمله محسن چاوشي (تراك آهاي خبر نداري) .حامد هاكان (چون آلبوم ايشون هنوز به بازار نيومده ترجيح ميدم نگم) و فرزاد باقري كه به زودي آلبومش به بازار مياد... اما طي اين دو سال حدود 30 تا شعر گفتم و حدود 40 آهنگ كه هر كدوم براي من تك تك ارزش چند بار گوش كردن رو داره ساختم. اما آشنايي من با محسن چاوشي منو به سطح كاري بالايي رسوند و از اون به بعد قدرت آهنگهام بيشتر و بيشتر شد كه جاداره از محسن تشكر كنم.

درباره آلبوم نفرین هم باید بگم که:

در اين آلبوم محسن چاووشي به همراه رضا فواديان كه خيلي به من در ضبط كار كمك كردن تنظيم آهنگهارو به عهده گرفتن. تمام آهنگ ها و شعر هاي اين آلبوم از كارهاي خودمه به جز تراك سال كبيسه كه آهنگساز اون محسن چاوشيه.

در مورد خوندن هم بايد بگم توي آلبوم محسن چاوشي هم در تراك آهاي خبر نداري و كلاف و رميكس هم به صورت ميهمان خوندم. از اينكه محسن چاوشي و حامد هاكان هم لطف كردن و در كنار من توي اين آلبوم با صداي گرمشون خوندن و خيلي خوشحالم و ازشون تشكر ميكنم.

همچنين از رضا فواديان كه كيبورد اين آلبوم رو زد و محمد رضا آتش افروزان كه در يكي از كار ها ويلن اجرا كرد كمال تشكر رو دارم .خودم هم در اين آلبوم قطعه هاي گيتار رو اجرا كردم.
    چند بيت از شعر رفيق نيمه راه يا نفرين رو كه از شعراي خود محسن یگانه هست رو مینویسم.

خدا كنه كه حسرت خوشي به قلبت بمونه
    يه بي وفا مثل خودت ريشه هاتو بخشكونه
    يكي باشه كه هر نفس آتيش به جونت بزنه

بهت خيانت بكنه زخم زبونت بزنه
    الهي اون هر كي كه هست پا روي قلبت بزاره

هرچي كه بامن مي كنييه روزبه روزت بياره
    همين قد هم كه خواستمت از سرتم زياديه

فكر نكني تو قلب من يه لحظه از تو ياديه
    خيال نكن به يادتم بدون كه مردي تو دلم

خودت مي دوني جاي عشق نفرتو كاشتي تو دلم
    آهاي رفيق نيمه راه هاي تو كه تنهايي ميري
    فقط يه نفرين مي كنم تو اوج غربت بميري

با تشكر فراوان...
    محسن يگانه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mahtabseif_ms's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    zire asemone khoda

پيش فرض

روز به روز داره عالي تر مي شه!!!!!!
    ممنون از همگي

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض بیوگرافی "حمید عسگری"

حمید عسگری خواننده محبوب و دوست داشتنی پاپ توانست در دنیای موسیقی غوغایی به پا کند . او با احساس و دلش زندگی می کند .

حمید عسگری متولد 20 مهرماه 1357 است در شیراز به دنیا امده و بزرگ شده اصفهان است و در حال حاضر به همراه دوستش میلاد ترابی (( که اهنگساز است )) در تهران زندگی می کند . دو خواهر و یک برادر دارد . تحصیلاتش ربطی به موسیقی ندارد او کارشناس مدیریت صنعتی است . مجرد است و هنوز فرد مورد علاقه اش را پیدا نکرده است معتقد است ازدواج باعث به ارامش رسیدن انسان ها می شود .

اوایل که البوم او به بازار امد خیلی ها به اسم شادمهر عقیلی فروختند در صورتی که او کسی نبود جز حمید عسگری . رنگ و جنس صدای حمید و شادمهر تا حدی به هم شباهت دارد و این شباهت به نفع او تمام شد . او می گوید : هیچ کس در توانایی های شادمهر شکی ندارد البته شباهت صدای من و شادمهر چیز طبیعی در عالم موسیقی است چرا که صداها در عین تفاوت ها شباهت های زیادی به هم دارند .

صدای سیاوش شمس را هرگز فراموش نمی کند و صدای محمد علیزاده رو خیلی دوست داره . غذای مورد علاقه حمید عسگری قیمه های مادرش است . او اصلا اهل اشپزی کردن نیست . وقتی غمگین است می خواند . صمیمی ترین دوست حمید عسگری میلاد ترابی است . یک زمانی عاشق بوده است .

با ترانه هایی که خودش گفته ارتباط بیشتری برقرار کرده است چون ترانه ها را با توجه به شرایط روحی خودش گفته است . از میان ترانه ها " ترانه بازم دلم گرفته چند روزی که رفتی رو خیلی دوست دارد . در صدایش غم خاصی وجود دارد .

نقطه ضعف حمید عسگری این است که زود عصبانی می شود البته عصبانیت های او 5 دقیقه است بعد چنان ارام می شود که انگار نه انگار اتفاقی افتاده است . نقطه قوت حمید هم این است که بی هیچ چشمداشتی احساسش را نثار دیگران می کند انقدر که طرف بی نیاز از محبت می شود .

ترانه هیچکی مثل من تو رو دوست نداره رو به همه هوادارانش تقدیم می کند . ما هم برای اقای حمید عسگری ارزوی موفقیت و شادکامی داریم .

مصاحبه با حمید عسگری:

شما در ظاهر از من يك آلبوم ديديد اين در حالي است كه من مدت طولاني روي اين آلبوم كار كردم فعاليتم در زمينه موسيقي به اين چند ماه اخير مربوط نمي‌شود من سال‌هاست كه كار آهنگسازي انجام مي‌دهم، در آن دوران هر وقت براي دوستانم مي‌خواندم آنها به من مي‌گفتند تو صداي خوبي داري چرا آلبوم بيرون نمي‌دهي، من هم مي‌گفتم به وقتش! چرا كه هيچ عجله‌اي براي خوانندگي نداشتم، حالا هم دلبستگي به اين كار ندارم چرا كه شغل اصلي من آهنگسازي است، من يك شبه به موفقيت نرسيدم. بلكه زحمت كشيدم.

_ من معمولا اثري را كه به خواننده‌اي مي‌دهم در نوع خود بهترين است، از طرفي يا كاري را شروع نمي‌كنم يا اينكه اگر شروع كردم سعي مي‌كنم به بهترين نحو ممكن آن را انجام دهم. شايد به اين خاطر است كه آهنگساز گراني هستم.

_گاهي‌اوقات شيطنت بعضي از همكارانتان مرا وادار به دفاع از كارهايم مي‌كند آنها برداشت نادرستي از حرف‌هايم داشتند و استنباط شخصي خودشان را ‌نوشتند. نبايد صرف شباهت يك صدا با فرد ديگر، توانايي‌‌هاي يك خواننده را زير سوال برد.

_ خودم هم اين حرف‌ها را شنيد‌ه‌ام كه حميد مغرور شده، خيلي برايم جالب بوده اما فكر مي‌كنم تنها صفتي كه در من وجود ندارد همين غرور است، شايد به اين خاطر بوده كه من در اين مدت سعي كرده‌ام از حاشيه‌ها به دور باشم و خيلي در جمع بچه‌هاي موسيقي نروم و سعي كنم بيشتر در جمع دوستانم ‌باشم.

_ شايد ما در موسيقي در حد عالي نباشيم اما داريم به جايگاه قابل قبولي نزديك مي‌شويم ما در اين زمينه افراد مستعدي داريم كه با توجه به امكانات موجود در موسيقي‌ خيلي خوب فعاليت مي‌كنند و كارهاي نو و متفاوتي را ارائه مي‌دهند.

_ بنيامين يكي از موفق‌ترين خواننده‌هاي بعد از انقلاب است. آلبوم او را بارها گوش دادم و مطمئنم، آلبوم جديدش به مراتب موفق‌تر از آلبوم قبلي‌اش خواهد بود.
    _ هيچ‌وقت دنبال رقيب براي رقابت كردن نيستم، به نظر من جامعه موسيقي به اندازه كافي جا براي همه دارد، اين مردم هستند كه در نهايت قضاوت مي‌كنند تا اثري را به ديگري ترجيح ‌دهند.
    _ حضورم در زمينه خوانندگي فكر نمي‌كنم چندان طول بكشد. دوست دارم اين كار را در اوج كنار بگذارم. من دلبستگي چنداني به اين كار ندارم.
    _ فعلا در مرحله انتخاب ترانه و آهنگ هستم و با ترانه‌سراهاي مختلف از جمله فرزاد حسني كار مي‌كنم، اما خط سير اصلي ترانه‌ها را خودم مي‌دهم، تنظيم آلبوم جديدم هم بر عهده نيما وارسته است.

_ براي كار جديدم، سعي كردم از يك گروه جديد استفاده كنم، تا كارم تكراري نشود، ضمن اينكه از تمامي دوستانم، قدرداني مي‌كنم.

_ فضاي آلبوم جديدم، عاشقانه است. با اين تفاوت كه سعي كردم، حس را قوي‌تر كنم، فكر كنم، اوايل سال 87، اين آلبوم به بازار بيايد.

_ قرار است تا چندي ديگر، چند كنسرت در تهران، شيراز، كيش داشته باشم، از بين آنها فعلا كنسرت كيش در شهريورماه قطعي شده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض بیوگرافی کامل "انریکه ایگلسیاس" Enrique Miguel Iglesias Preysler

او کوچکترين پسر خوليو ايگلسياس، معروف ترين خواننده ي اسپانيايي است که البته پدرش اذعان داشته که دوست داشته پسرش هر کار ديگري را پيش مي گرفته تا خوانندگي اگر چه انريکو پسر خوليوي معروف بود اما از همان آغاز رابطه چندان صميمانه اي با پدرش نداشته زيرا او بيشتر وقتش را در خارج از منزل بوده و همچنين انريکو از اينکه مادرش تنها زن زندگي پدرش نيست ناراحت بود و اين شيوه را نمي پسنديده.

او در 8 مي سال 1975 در مادريد اسپانيا به دنيا آمد مادرش که روزنامه نگاري به نام "Isabel Preysler Arstria" بوده که 8 سال پس از تولد انريکو از پدرش جدا شده انريکو در يکي از مصاحبه هايش گفت: وقتي بچه بودم کار را براي مدتي کنار گذاشتم کاري که پدرم هرگز انجام نداد اين بود که از من حمايت نکرد.او همچنين يک خواهر و يک برادر به نام هاي "Julia Jose" و "Chabeli" دارد به اضافه دو برادر ناتني دوقلو و دو خواهر ناتني دوقلو.

سپس با پدرش به ميامي ميان به خاطر عمليات تروريستي که در زادگاهش در اون زمان به وقوع پيوسته بود.او موسيقي را از 13 سالگي شروع کرد و در سال 1991 قدم به دنياي موسيقي گذاشت که تاکنون بيش از 30 ميليون از نسخه هاي آلبوم هايش به فروش رفته و جالب اين است که تنها 7 آلبوم بيرون داده.

« انریکه ایگلسیاس » فرزند « خولیو »ی بزرگ خواننده و آهنگساز مشهور اسپانیایی که در اسپانیا و سراسر جهان سر بلند کرده، در دو سه سال اخیر در کنار ستارگانی همچون ریکی مارتین، رابی ویلیامز، جنیفر لوپز، بریتنی اسپیرز، سلن دیون، شکیرا و ماریا کری خود را به عنوان یک سوپر استار محبوب مطرح نموده است.

انریکه که به هفت زبان زنده دنیا آواز می خواند، حرفه خود را در سال 1995 هنگامیکه تقریباً 20 ساله بود، آغاز کرد و حضور خود را در دنیای موسیقی با نخستین آلبومش که مخفیانه و بدون کمک هیچ کس و حتی بدون اطلاع خانواده از 16 سالگی طراحی و برنامه ریزی کرده بود، آماده کرد. از آن زمان تا کنون انریکه همواره در اوج بوده است.

میلیون ها نسخه از نخستین آلبوم وی در سه ماهه ی اول به فروش رفت و نخستین رکورد طلا را در پرتغال پس از سه هفته فروش آلبوم به دست آورد. انریکه که عمدتاً به سه زبان اسپانیایی، ایتالیایی و پرتغالی ترانه اجرا نموده و حرفه اش را با زبان اسپانیایی شروع کرد، نخستین آلبوم به زبان انگلیسی خود را در سال گذشته(1999) منتشر ساخت. وی تاکنون ترانه های بسیاری را به زبان انگلیسی سروده و برای بیش از 16 ترانه از سه آلبوم خود شعر و موسیقی نوشته است.

«انریکه ایگلسیاس» همیشه شوخ طبع، بذله گو، با اخلاق ورزشکارانه و جوانمردانه، پرشور و حرارت، رمانتیک، قدیمی مسلک و فردی خوش بین با تفکر مثبت است. انریکه عاشق سینما و بیننده ی پروپاقرص تلویزیون است و هر نوع موسیقی که فرصت کند گوش می دهد. وی از عکاسی، ریاکاری، لیموزین و افرادی که انگیزه های بی اهمیت دارند و یا صبح ها زود بیدار می شوند، متنفر است ! وی در عین حال عاشق فوتبال و طرفدار تیم « رئال مادرید » است. انریکه از سن هفت سالگی در «شهر میامی ایالت فلوریدا» زندگی کرده و همان جا به مدرسه رفته، وی از سه فرهنگ کشورهای اسپانیولی زبان، اروپایی و آمریکایی مهمترین بهره را برده که هر کدام از این فرهنگ ها با جذابیت های موسیقیایی خاص خود بر وی تأثیر گذاشته اند. جالب اینکه موسیقی اسپانیولی انریکه حتی آسیا را هم فتح کرده است.
    نخستین آلبوم انریکه که در اواخر سال 1995 منتشر شد، وی را در طول سال 1996 محبوب ترین هنرمند موسیقی لاتین نمود. وی دیگر بار در سال 1997 با آلبوم « ویویر » مطرح شد و در سال 1999 امتیاز فوق العاده ایی در عرصه بین المللی با ترانه ی تکی دلنشین Bailamos به دست آورد.

وی در پی آن، سال بعد آلبوم زیبای «انریکه» را منتشر ساخت. به واقع انریکه تا به امروز کاری فشرده ، مترقی و البته موفق را انجام داده، تصویر او بر روی جلد بیش از 250 مجله چاپ شده و خود نیز در بیش از 190 برنامه ی تلویزیونی در 23 کشور جهان حضور یافته یا برنامه ضبط کرده است.

انریکه دومین تور موسیقی به دور دنیا را در سال 1999 شروع کرد و در اروپا،آمریکا و آسیا، بیش از 80 کنسرت اجرا نمود. انریکه در سال گذشته ترانه Could I Have This Kiss Forever را همراه ویتنی هوستون خواننده و بازیگر سیاه پوست اجرا کرد که مورد توجه بیش از حد علاقمندان موسیقی قرار گرفت.

ضمن اینکه چندی پیش ترانه ی «با تو بودن» از از انریکه در رده ی نخست بیلبورد، جدول رده بندی موسیقی پاپ، جای داشت. به جرأت می توان گفت انریکه یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین خوانندگان لاتین در بازار جهانی موسیقی است.

انریکه ی جوان در ایران نیز بسیار محبوب است و هواداران بی شماری دارد. انریکه علاقمندی خود را به ایران و ایرانیان ابراز کرده و با خواندن ترانه ی « باور کن » با زبان فارسی، به ابراز احساسات علاقمندان ایرانی اش پاسخ داد و از آنها خواست تا او را باز هم بیشتر باور کنند و اینگونه است بر محبوبیت خود در بین جوانان ایرانی افزود.

انریکه در مسیری پا گذاشت که به راستی مسیر تعالی و پیشرفت وی شد. پدرش هم از چهره های مطرح موسیقی اسپانیا به شمار می رود.وی پس از انتشار اولین آلبوم خود در صنعت موسیقی جاودان شد و هنوز هم جزء پرفروش ترین چهره های موسیقی جهان به شمار می آید.

انریکه اولین آلبوم خود را در سال 1995 عرضه کرد. اگر چه طرح چنین آلبومی را از سن 16 سالگی در سر می پروراند. ایزابل و خولیو، پدر و مادر انریکه چندان به هم نزدیک نبودند و در طی دوران کودکی وی پدرش همواره از خانه دور بود و به فعالیت های هنری خود می پرداخت. مادرش هم تقریباً از خانه دور بود؛ به خاطر کارش که روزنامه نگار مادرید بود. انریکه تحت مراقبت و سرپرستی دایه اش «الویرا اولیوارس» رشد کرد.

او دوران کودکی اش را در میامی به سر برد. او در هفت سالگی عازم میامی شده بود که علت آن فعالیت پدر بزرگ وی و گروههای مافیایی بود. او درباره پنهان نگهداشتن علاقه اش به موسیقی در مقابل والدین خود می گوید: «من هرگز نخواستم به والدین خود بگویم؛ احمقانه به نظر می رسد، من به آنها احترام می گذاشتم و احساسی من را منع می کرد؛ درست شبیه اینکه شما شام می خورید و سر شام می گویید: پدر من می خواهم خلبان شوم و پدر شما می گوید: ساکت باش و خوردن را ادامه بده و من نمی خواستم چنین حرفی را بشنوم.

آلبوم نخست او موفقیت زیادی به همراه داشت و در آن ایام بیش از 6 میلیون نسخه فروش رفت.آلبوم دومشVivir هم بیش از 8 میلیون نسخه فروش کرد.

استعداد انریکه باعث گسترش حوزه خوانندگی او به چندین زبان گردید. او به تلویزیونMTV گفت: «بله، من می خواهم بهترین خواننده هر دو زبان باشم.»

من علاقه دارم موسیقی پاپ اجرا کنم، چرا که علاقه من همچون یک کودک روز به روز افزون می شود.

انریکه یک موسیقی دان ساختار شکن نیست، او خود در این باره می گوید: «اکنون همه درباره جنبش های هنری لاتین و ساختار شکنی می گویند، من از این کلمه تنفر دارم؛ ساختار شکنی بدون دلیل.»

در سال 1996 ، انریکه جایزه « گرمی آوارد » را برای اجرای بهترین موسیقی لاتین از آن خود کرد. در سال 1997 هم جایزه « بیلبورد آوارد » را برای بهترین آلبوم سال بدست آورد. در نهایت او جایزه پرطرفدار ترین هنرمند مرد لاتین در عرضه موسیقی را کسب کرد. جایزه ایی که شاید مدرکی بر تسلط بی چون و چرای او بر تاریخ موسیقی لاتین باشد.

انریکه و تسلط به 4 زبان

انریکه ایگلسیاس در تاریخ 8 می 1975 در مادرید اسپانیا چشم به جهان گشود. پدرش « خولیو ایگلسیاس » یکی از معروفترین خواننده ها و موزیسین های دنیاست. او در محیطی هنری بزرگ شد. وی در ابتدا به یاد گیری زبان انگلیسی پرداخت و اولین آلبوم خود را در سال 1995 به زبان انگلیسی عرضه کرد. البته انریکه رابطه نزدیکی با پدرش نداشت؛ زیرا خولیو همیشه در سفر بود. وی وقتی کوچک بود به همراه پدرش به میامی رفت. او نیز مانند پدرش به موسیقی علاقه داشت. پدر می خواست که انریکه خلبان شود، اما در قلب انریکه علاقه به موسیقی موج می زد.

اولین آلبوم او در 6 میلیون نسخه به فروش رفت. انریکه به زبانهای ایتالیایی، پرتغالی، انگلیسی و زبان مادری اش؛ یعنی اسپانیایی ترانه می گفت. او در سال 1996 در مسابقه برگزاری اجرای ترانه به زبان لاتین برنده شد و سرانجام با «سوفیا ورگارا» که مدت طولانی نامزد بود، ازدواج کرد. انريکو به 4 زبان انگليسي و اسپانيايي و ايتاليايي و پرتغالي تا حالا خوانده است که ترانه هاي اسپانيايي و انگليسي او بيشتر مورد استقبال بوده، آلبوم "coasas del amor" را در 3 سال به تنهايي ضبط کرده و بدون اينکه خانواده اش بفهمند به بازار داده انريکو مي گويد من هيچ وقت نمي خواستم اينو به خانواده ام بگم چون مورد تمسخر واقع مي شد من براي اون خيلي احترام مي گذاشتم و واقعا خواستارش بودم مثل زماني که مثلا شما داريد شام مي خوريد و به پدرتان مي گوييد من مي خواهم خلبان شوم و او هم در جواب مي گويد حرف اضافي نزن و شامتو بخور من هيچ وقت نمي خواستم اينو بشنوم.

خواندگاني چون لايوئل ريچي در زمان جواني روي او تاثير گذاشته بودند .پس از آن آلبوم vivir" "را به بازار عرضه کرد که برنده ي جايزه ي گرمي شد او حتي موفقيت هاي ديگري را نيز تا سال 99 به چنگ آورد و ترانه هاي ""Bailamos او به صدر صد آهنگ برتر در سپتامبر در انگلستان رسيد.

انريکو تا کنون 116 جايزه پلاتينيوم رکورد و 227 جايزه Gold (بهترين دستاوردهاي هنري) را گرفته.مي توان گفت انريکو مي خواهد رکورد پدرش را بزند پدرش 250 ميليون نسخه از آلبوم هايش را فروخته که انريکو در صدد است اين رکورد را بزند.

انريکو هچنين در فيلم ""Once Upon A Time In Mexico (روزي روزگاري در مکزيک) به کارگرداني رابردت روديگوئز همراه بازيگراني مانند آنتونيو باندراس و جاني دپ شرکت کرده.
    انريکو اصلا ساعت به دستش نمي بنده اما مشخص نيست که چرا در يک تبليغ ساعت شرکت کرده و اونو به مشتش بسته همچنين انريکو آدم ولخرجي نيست و عادت به ولخرجي نداره و هميشه پول کمي در جيبش مي گذاره اما معلوم نيست که وقتي با آنا بيرون ميره چقدر پول همراه خودش مي بره!؟ انريکو به کلاه آبي علاقه منده و بين کارتون ها هم از باگز باني و پينوکيو خوشش مياد همچنين بهترين هديه کريسمسو سپري کردن اوقات با دوستانش مي دونه و همه جور مجله اي هم مي خونه.

ازدواج:

انريکو ايگلسيس خواننده محبوب اسپانيا يي (من و همه ) با آنا کورنيکو فا Anna Kournikova تنيسور روسي ازدواج کرد. اين زوج طي مراسمي مخفيانه در پورتو والارتا مکزيکو با يکديگر ازدواج کردند. هيچ کس از اين ازدواج اطلاع نداشت تا اين که آنا خانومش در يک مسابقه تنيس خيريه بدون مقدمه رو به تماشاگران کرد و به آنها اعلام کرد که يک ماهي است که با انريکو ازدواج کرده است. او در حالي که مي خنديد گفت: مي دانم همه شما شوکه شديد. ولي اين تصميم من و انريکو بود. مي خواستيم يک ماه بدون درد سر در کنار هم باشيم و ماه عسل خود را با آرامش برگزار کنيم. بايد بگويم انريکو همسر بي نظيري است و خوشحالم که با او ازدواج کرده ام.

آنا کورنيکوفا تنيسور مشهور روسي در سپتامبر 2002 به خاطر کمردرد از دنياي حرفه اي تنيس خداحافظي کردو اکنون بيشتر در مسابقات خيريه شرکت مي کند. او در يکي از همين مسابقات با انريکو آشنا شد که اين آشنايي پس از مدت کوتاهي منجر به ازدواج شد

نام پدر: خولیو ایگلسیاس (بازیگر و موزیسین، متولد 23 سپتامبر 1943 که در 20 جولای 1971 با مادر انریکه، ایزابل ازدواج کرده و در تاریخ 1978 از هم جدا شدند).

نام مادر: ایزابل پریسلر (متولد 18 فوریه 1951)

نام خواهر: ماریا ایزابل ایگلسیاس پریسلر (خواننده و بازیگر اسپانیایی متولد 3 سپتامبر 1971).

نام برادر: خولیو خوزه ایگلسیاس پریسلر (متولد 25 فوریه 1973)

خواهران ناتنی: ویکتور ایگلسیاس رینز برگر و کریستینا ایگلسیاس رینز برگر (این دو دوقلو هستند که در سال 2001 متولد شده اند و مادرشان میراندا رینز برگر بوده که سابقاً یک مدل هلندی بوده است) آنا (متولد 1989)، تامارا (متولد 1983).

برادران ناتنی: الخاندرو ایگلسیاس رینز برگر (متولد 9 سپتامبر 1997 که مادرش میراندا رینز برگر بوده است) رودریگو ایگلسیاس رینز برگر (متولد 3 آپریل 1999 که مادرش میراندا رینز برگر بوده است).

روابط دوستانه: آنا کورنیکووا (جزء 10 بازیکنان برترین تنیس دنیا که در حال حاضر با ایشان ازدواج کرده) جنیفر لاوهویت (هنرپیشه زن).

نام همسر: آنا کورنیکووا (متولد مسکو - روسیه که جزء س.ک.سی ترین زنان دنیا محسوب می شود و تمام شهرت آنا به خاطر اندام و هیکل بسیار زیبای وی می باشد که توانسته در یک مسابقه تنیس قهرمان تنیس زنان دنیا را شکست دهد. هم اکنون آنا به ورزش تنیس همانند گذشته نمی پردازد).

نام کامل وی « انریکه میگوئل ایگلسیاس پریسلر » است.

- تاریخ تولدش 8 می 1975 می باشد.

- متولد برج حوت است.

- 30 سال دارد.

- پدرش خواننده معروف لاتین « خولیو ایگلسیاس » است.

مادرش « ایزابل پریسلر » در مادرید زندگی می کند، یک سوسیالیست و یک ژورنالیست است.

- والدینش در 1978 از هم جدا شدند.

کفش شماره 10 می پوشد.

- 189 سانتی متر قد دارد.

- موها و چشمان قهوه ایی دارد.

- یک برادر تنی و دو برادر ناتنی و همچنین یک خواهر تنی و چهار خواهر ناتنی دارد.

- در درجه اول خود را یک نویسنده آهنگ می داند و بعد یک خواننده.

- اهل سحرخیزی و صبح از خواب بیدار شدن نیست.

- سابق بر این و حتی همین حالا از خاطر خواهان و عاشقان مریلین مونرو بوده و هست.

- عاشق موج است و موج سواری.

- هرگز بیش از 20 دلار در جیب هایش با خود حمل نمی کند.

- رنگ های خاکستری، سفید، آبی و قرمز را دوست دارد.

- کلاهی به رنگ آبی دارد که آن را دیوانه وار می پرستد، این کلاه را دوستی به او داده که در حال حاضر مرده!

- در میامی زندگی می کند.

- متولد اسپانیاست.

- در میان غذاها عاشق همبرگر و جوجه سرخ شده فرانسوی است.

- مواد مخدر یا سیگار استعمال نمی کند.

- وقتی کاری برای انجام دادن نداشته باشد، دیوانه می شود.

- خود را آدم صادق و بی شیله پیله ایی می داند.

- سه سال پی در پی، یازده کار شماره یک در آثار خود دارد.

- ظرف 4 سال بیش از 13 میلیون آلبوم فروخته است.

- یک جایزه «گرمی» برده است.

- سه نمایش سوپ اُپرا در آمریکای لاتین اسامی خود را با سه آواز او مشترک هستند. Marisol و Esperanza و El Pasis De Las Mujeres

- نوشتن آهنگ را در تخت خواب آغاز کرد و البته گاهی هم دور و اطراف گاراژ یکی از دوستانش شعر می گفت، در آن زمان 13 ساله بود.

- عاشق گروههای موسیقی دهه 60 مثل «پلیس» و «دایر استرینس» می باشد.

- پیش از این با کمپانی «فونوویسا» و کمپانی های مستقل لوس آنجلس کار می کرد ولی در حال حاضر با «یونیور سال» وارد معامله شده است.

- برای وارد شدن به کمپانی تولید، خود را «انریکه مارتینز» معرفی کرد.

- وقتی او را با عنوان و لقب «پسر خولیو ایگلسیاس» خواندند کار را متوقف کرد و از کمپانی خارج شد.

- «ریکی» نام مستعار اوست اما او به شدت از این که او را با عنوان یک ریکی دیگر خوانند متنفر است.

- همان تیم نویسنده آواز «ایمان» برای «چِر» آوازBailamos را برای او نوشتند.

- فیلم مورد علاقه اش یکی از سه گانه های «ایندیانا جونز» با عنوان «مهاجمین صندوقچه گمشده» است.

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

امروز بعد مدتها میخوام تو تاپیک فعالیت کنم

بهترین گیتاریست قرن jimi hendrix

جیمز مارشال هندریكس در سال 1942 به دنیا آمد. او اولین معلم خودش بود و با تلاش و عشق فراوان در زمان كودكی موفق به یادگیری نوازندگی گیتار شد. او عاشق سبك و تكنیك رابرت جانسن و بی بی كینگ بود. او در 18 سالگی خانه را به قصد خدمت در ارتش ترك كرد. در حالی كه گیتارش را هم به همراه خود به خدمت سربازی برد. جیمی هندریكس فعالیت هنری‌اش را با عنوان جیمی جیمز شروع كرد. او در دهه 1960 برای هنرمندانی همچون تینا ترنر و لیتل ریچارد گیتار زد. در سال 1964 او تصمیم گرفت تا گروهی شخصی بنا نهد. نام گروه «جیمی جیمز اند بلو فلیمز Jimmie James And Blue Flames» بود. به استثنای ترانه‌ی My Diary كه با آرتور لی اجرا كرد، تمامی آثار هندریكس در این دوره حاصل نبوغ او بود. هندریكس در كافه‌ها و باشگاه‌های شبانه گیتار می‌نواخت تا این كه مورد پسند یكی از شركت‌های موسیقی واقع شد. آنها از هندریكس كه در آن زمان همچنان جیمی جیمز نام داشت خواستند، تا به اتفاق میچ میچل (درام زن) و نوئل ردینگ (گیتار باس) گروهی تشكیل دهد و خود به عنوان خواننده، آهنگ‌ساز، ترانه‌سرا و نوازنده در آن فعالیت كند. جیمی جیمز نام خود را به جیمی هندریكس تغییر داد. ترانه‌ی هندریكس با عنوان Hey Joe جزو پرفروش‌ترین ترانه‌های سال 1967 شد. حاصل این موفقیت، آلبوم Are You Experienced? بود كه موفقیت تجاری - انتقادی فراوانی برایش فراهم آورد و نام او را به عنوان هنرمندی نوآور بر سر زبانها انداخت. در كنسرت زنده‌ای كه هندریكس پس از انتشار این آلبوم برگزار كرد، او گیتارش را بر روی صحنه آتش زد. كاری غریب و عجيب كه برای او هم شهرت و هم بدنامی به همراه آورد.

سال بعد سبك منحصر به فرد و استثنایی هندریكس در دو آْلبوم جدید تبلور یافت: Axis:Blood And Love و آلبوم Electric Lady Land. آلبوم اخیر غالباً به عنوان یكی از بزرگترین و تأثیرگذارترین آلبوم‌های راك تاریخ موسیقی شناخته می‌شود. اما دوران موفقیت و در اوج قله بودن برای هندریكس بسیار كوتاه و زودگذر بود. هندریكس به همراه درام زن گروه به مواد مخدر معتاد شد و همین امر باعث متلاشی شدن گروه شد. در سال 1969 در مراسم ووداستاك ظاهر شد و در آنجا باز هم درخشید. در همان سال هندریكس گروه «بند آف جیپسیز Band Of Gypsies» را تشكیل داد. در این گروه دوست قدیمی‌اش بیل كاكس و بادی مایلز نیز حضور داشتند. نخستین آلبوم آنها تحت عنوان Band Of Gypsies موفقيت فراوانی برایش به همراه آورد. آنها در شهر نیویورك كنسرتی برگزار كردند كه باز هم موفقیت‌آمیز بود و هندریكس بار دیگر بر روی صحنه دست به حركات غریب و نامتعارف زد. در سال 1970 از همكار سابقش میچ میچل برای همكاری دوباره دعوت كرد. او طرح ضبط و پخش آلبوم First Rays Of The New Rising Sun را داشت ترانه‌ی این آلبوم نیز ضبط شدند اما ضبط این آلبوم به خاطر تورها و كنسرت‌های مداوم هندریكس به عقب می‌افتاد، تا این كه با مرگ هندریكس در 18 سپتامبر 1970 ناتمام ماند. علت مرگ هندریكس مصرف بیش از حد مواد مخدر بود. در سال 1993 شایعاتی مبنی بر قتل جیمی هندریكس بر سر زبانها افتاد، اما از آنجا كه شواهد و مدارك تازه‌ای به‌دست نیامد پرونده‌ی مرگ او بسته ماند. در دهه‌ی 1970 ارزش كار هنری هندریكس آشكار شد و به همین دلیل كنسرت‌ها و برنامه‌های زیادی در بزرگداشت او برگزار شد. هندریكس علیرغم خلق و خوی نامتعارف و شخصیت ناهنجارش، به عنوان نوآورترین گیتاریست تاریخ موسیقی شناخته میشود.

بسیاری از منتقدان معتقدند كه جیمی هندریكس تأثیرگذارترین خواننده - نوازنده‌ی گیتار از دهه 1960 به بعد است. چه ادعای فوق را بپذیریم، چه نپذیریم، هندریكس بدون تردید یكی از 5 نوازنده‌ی برتر تاریخ موسیقی راك است. مردی كه به نوازندگی گیتار ابعاد جدیدی بخشید و در نوازندگی گیتار الكترونیك پیشگام و معلم اول بود. او نوازندگی گیتار الكترونیك را به هنری جدی و قابل تعمق تبدیل كرد و موسیقی راك را وارد مرحله‌ی جدیدی كرد. اگرچه هندریكس به عنوان هنرمند انفرادی، تنها 5 سال در صحنه حضور داشت اما با همین حضور كوتاه تأثیر بسیار زیادی بر روی هم‌نسلان و نسل‌های پس از خود گذاشت.

اما جیمی هندریکس چگونه به سربازی نرفت؟
    چارلز کراس (Charles R. Cross)، در کتاب بیوگرافی جیمی هندریکس (Jimi Hendrix) به نام "اتاقی پر از آینه" (Room Full of Mirrors)، با تکیه بر مدارک پزشکی ارتشی هندریکس، گفته است که هندریکس با تظاهر به همجنس گرایی، موفق شده بود از خدمت سربازی معاف شود. این در حالی است که بنا به گفته خود هندریکس، دلیل ترک خدمت او مجروح شدن در یک حادثه چتربازی، در لشکر هوابرد 101 بوده است. اما چارلز کراس ادعا میکند هندریکس علی رغم تمایل فراوانی که به جنس مخالف داشته است و حتا به داشتن رابطه با هنرپیشه مشهور فرانسوی، بریژیت باردو (Brigitte Bardot) شهرت داشته، موفق شده است با اظهار عشق به یکی از سربازان، روانپزشک پایگاه نظامی را نسبت به داشتن تمایلات همجنس گرایانه خود، متقاعد کند و از خدمت معاف شود.چارلز کراس اضافه میکند هندریکس، که به دلیل دستگیر شدن با خودروی دزدی، نگران رفتن به زندان بود، در ارتش نام نویسی کرد و دلیل اینکه سعی کرد از خدمت معاف شود، اعتراض او به جنگ با ویتنام نبود. دلیل واضح این کار، عشق هندریکس به موسیقی عنوان شده است. هندریکس از رفتن به ویتنام سر باز زد و بر کار موسیقی خود متمرکز شد تا جایی که یکی از بزرگترین نوازندگان گیتار راک شد.

پروفشنال thomas-anders's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان کسی میتونه یه بیوگرافی خیلی خیلی کامل از مدرن تاکینگ بزاره؟

ممنون

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

واقعا ممنون اطلاعاتتون خیلی کامل وجالب هستش

پروفشنال zooey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

my chemical romance

مای کمیکال رومنس یک باند آلترنیتیو پاپ/راک و پانک راک است که در نیوجرسی شکل گرفت و تابه حال او را با باندهایی مثل Tuesday و A Lesser Degree و Cursive مقایسه کرده اند. بیشتر آهنگهای آنها بلند، سریع، فوق العاده و پرخاشگرند ولی کار مای کمیکال رومنس همیشه ملودیک و متمایل به پاپ بودن خود را حفظ کرده. مای کمیکال رومنس کار خود را در اوایل 2000، وقتی لید سینگر، جرارد وی و درامر، مت پلیشر باهم تصمیم به نوشتن چند آهنگ گرفتند، شروع کرد. اولین آهنگی که وی و پلیشر—که با هم از دوران دبیرستان دوست بودند، Skylines and Turnstiles نام داشت که جرارد در آن تاثیراتی که مشاهده ی حادثه ی 11 سپتامبر روی او گزاشته بود را شرح می داد. وی و پلیشر احساس خوبی درباره ی آن آهنگ داشتند. بعد از ان وی از ری ترو خواست که اگر مایل است به باند بپیوندد چون او قادر نبود در حال خواندن به نوازندگی هم مشغول باشد. و بعدتر برادر کوچک جرارد، مایکی هم که شیفته ی دموهای آنها شده بود تصمیم گرفت وارد باند شود. در همین حال هم آنها با فراک آیرو گیتاریست پنسی پرپ آشنا شدند که بعد از فرو پاشی آن باند در 2001/2002 فرانک هم به آنها پیوست. و حالا آنها شروع به کار روی اولین آلبوم خود کردند.
    در سال 2002 آیبال ریکوردز اولین آلبوم آنها را با نام I Brought You Bulet You Brought Me Love منتشر کرد که این هم با وجود دلایل گوناگون با Tuesday مقایشه شد. هر دو باند از نیو جرسی بودند، هردو برای آیبال ضبط کردند و هر دو پانک پاپ بودند. به علاوه تهیه کننده ی این آلبوم هم لید سینگر Tuesday بود. حالا با وجود همه ی اینها مای کمیکال رومنس نمی توانست از مقایسه با این باند بگریزد. ولی تیوزدی تنها نفوذ حاکم بر موسیقی آنها نبود. آنها با the Smiths, Morrissey, the Cure, و the Misfitsهم مقایسه شدند.
    جرارد در مصاحبه هایش گفته که لیریکهای بند بهترین راه برای کنار امدن با مشکلاتش بوده.
    در 2002 اولین آهنگ وی و پلیشر، Skylines And Turnstiles منتشر شد. و عنوان دیگر آهنگهای آلبوم هم "Honey, This Mirror Isn't Big Enough for the Two of Us," "Drowning Lessons," "Headfirst for Halos," "Our Lady of Sorrows," and "Vampires Will Never Hurt You." نام داشتند.
    در 2003 مای کمیکال رومنس با ریپرایز و برادران وارنر خواند و در سال بعد آلبوم دومش را با نامFor Sweet RevengeThree Cheers را منتشر ساخت. و در همین زمان هم آنها در طی سفری که به ژاپن داشتند باب را جانشین مت کردند.
    در 21 مارچ 2006 2 دی وی دی و 1 سی دی به نام Life In A Murder Scene منتشر شد که یک دی وی دی شرح تاریخچه ی باند و دی وی دی دوم هم میوزیک ویدئوهای باند و دو اجرای زنده رو شامل می شد. یک دی وی دی بیو گرافی غیر مجاز هم به نام The Things Make You Go MMM هم در 27 جون 2006 منتشر شد. در این دی وی دی هیچ کلیپی وجود نداشت. فقط چند مصاحبه با کسانی بود که اعضای گروه رو قبل از به شهرت رسیدنشون می شناختند.
    در 10 اپریل 2006 باند کارش رو برای 3ومین آلبوم با راب کاوالو که تهیه کننده ی چندی از آلبومهای گرین دی هم بود، شروع کرد. در ابتدا قرار بود اسم آلبوم The Rise And Fall Of My Chemical Romance باشه ولی جرارد وی در یکی از مصاحبه هاش با کرانگ! گفت که او این عنوان رو برای کار روی آلبوم پیشنهاد کرده و توضیح داد که" این عنوان هیچ وقت قرار نبود که برای آلبوم اتنخاب بشه و چیزی جز یک جوک نیست"

در 3 آگست 2006، بند کارش رو بر روی 2 ویدئوی Welcome To The Black Parade و Famous Last Words تمام کرد. تا در 22 جنیوری 2007 منتشر بشه. این ویدئوها به وسیله ی سام بیر کارگردان Smell Like Teen Sprit نیروانا و American Idiot گرین دی، کارگردانی شد. در هین ساختن ویدئویFamous Last Wordsباب و جرارد مجروح شدند.قوزک پای جرارد و ساق پای باب صدمه دید که باعث لغو چندی از تورهای باند شد.
    مای کمیکال رومنس با نظرهای منتقانه ی مثبت و منفی زیادی روبرو شده. در نشریه ی کرانگ در 2006 باند موفق به دریافت عنوان هایی مانند: بهترین باند، بدترین باند، بهترین آلبوم (د بلک پرید)، بدترین آلبوم (د بلک پرید)، بهترین ترک (ولکام تو د بلک پرید)، بهترین ویدئو (ولکام تو د بلک پرید)، بهترین اجرای زنده، بهترین چیز درباره ی 2006، بدترین چیز درباره ی 2006، قهرمان 2006 (جرارد وی)، پست ترین مرد 2006(جرارد وی)، ---- ترین مرد(جرارد وی). همچنین در شماره ی 1139 کرانگ! د بلک پرید را عالی ترین آلبوم 2006 نامید. در رولینگ استونز هم در لیست یکی از 50 آلبوم برتر 2006 قرار گرفت. و د بلک پرید یکی از 20 آلبوم برتر سال شناخته شد. و موفق به دیافت جایزه ی ان ام ای برای عنوان بهترین باند بین المللی شد.
    در حال حاضر هم آنها مشغول کار روی آلبوم بعدی هستند.
    آهنگ هاشون خیلی قشنگه من که خیلی دوست دارم.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •