راستش یه جا الان خوندم که نوشته بود hdmi صدا و تصویر رو دیجیتال منتقل میکنه ولی dvi فقط تصویر رو
1- درسته ؟
2-اصلا واسه مانیتور چه فایده داره که صدا هم دیجیتال باشه ؟ مانیتور یه نمایشگره
راستش یه جا الان خوندم که نوشته بود hdmi صدا و تصویر رو دیجیتال منتقل میکنه ولی dvi فقط تصویر رو
1- درسته ؟
2-اصلا واسه مانیتور چه فایده داره که صدا هم دیجیتال باشه ؟ مانیتور یه نمایشگره
درسته1- درسته ؟
بعضی دستگاهها مثل DVD پلیرها ، کنسول ها و ... فقط پورت HDMI دارند و DVI ندارند2-اصلا واسه مانیتور چه فایده داره که صدا هم دیجیتال باشه ؟ مانیتور یه نمایشگره
معمولا برا اونا زیاد به درد میخوره
من مانیتور الانم lg f700p هستش که رفرش ریتشو آوردم روی 85 و اصلا لرزش تصویر ندارم که چشمام اذیت بشه و در کل راضیم
این ال سی دی های جدید هم میشه رفرش ریتشون رو همینکار کرد یا نه؟ مثلا همین W2261VP یا این جدیدا دیگه لرزش تصویر رو نداره در کل چجورین ؟
چون تکنولوژی CRT با LCD تفاوت داره Refresh Rate تو LCD زیاد تاثیر گذار نیستمن مانیتور الانم lg f700p هستش که رفرش ریتشو آوردم روی 85 و اصلا لرزش تصویر ندارم که چشمام اذیت بشه و در کل راضیم
این ال سی دی های جدید هم میشه رفرش ریتشون رو همینکار کرد یا نه؟ مثلا همین W2261VP یا این جدیدا دیگه لرزش تصویر رو نداره در کل چجورین ؟
و لرزش تصویر تو LCD تقریبا بی معنی هست
ممنون از جوابهاتون تا الان
من قیمت دو مدل از اسپیکر رو میخواستم که تو نت هر چی جستجو کردم پیدا نکردم یا قیمتهاش واسه قدیم بود شما بهم بگین
CREATIVE - SBS A500
CREATIVE - Inspire T6200
متاسفانه منم قیمت ندارم!ممنون از جوابهاتون تا الان
من قیمت دو مدل از اسپیکر رو میخواستم که تو نت هر چی جستجو کردم پیدا نکردم یا قیمتهاش واسه قدیم بود شما بهم بگین
CREATIVE - SBS A500
CREATIVE - Inspire T6200
میدونید کدومش بهتره و کارائی بیشتری رو داره ؟
یه سوال دیگه هم واسم پیش اومد
پاور Green GP 885B قابلیت کراسفایر رو داره ؟
چون مثل اینکه پاورها باید اگه درست بگم پین واسه اتصال جهت گرافیک دوم برای کراسفایر رو داشته باشن حالا نمیدونم درست گفتم یا نه ؟
T6200 جدیدتره و مشخصات بهتری هم دارهمیدونید کدومش بهتره و کارائی بیشتری رو داره ؟
بلهیه سوال دیگه هم واسم پیش اومد
پاور Green GP 885B قابلیت کراسفایر رو داره ؟
چون مثل اینکه پاورها باید اگه درست بگم پین واسه اتصال جهت گرافیک دوم برای کراسفایر رو داشته باشن حالا نمیدونم درست گفتم یا نه ؟
مشکلی نیست
4 تا 8 پین داره (6+2)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)