cpu:amd phenom ii x4 965
ram:4 gig
ati radeeon hd 5700
cpu:amd phenom ii x4 965
ram:4 gig
ati radeeon hd 5700
amd phenom ii x4 965
ra,:4 gig ddr3
ati radeeon hd 5700
من نمیدونم چرا بچه ها امتیاز سیستمهاشون رو با هم مقایسه میکنن!!
این امتیازی که بعنوان Base Score داده میشه در واقع کمترین امتیاز بین اون 5 آیتم سمت راست رو در نظر میگیره.
و هیچ ربطی به پرفورمنس یا قدرت و ضعف سیستم نداره.
مثلا اگر یه نفر توپ ترین سیستم رو داشته باشه و تمام امتیازهاشون بالاتر از 6 - 7 باشه ولی مثلا هارد سیستمش
مثلا یه هارد کم حجم باشه و امتیاز 3 بگیره ، ویندوز فقط همون امتیاز 3 رو بعنوان Base در نظر میگیره و ارتباطی
با قدرت و ضعف اجزای دیگه نداره.
حالا کی BASE رو مقایسه کرده !؟من نمیدونم چرا بچه ها امتیاز سیستمهاشون رو با هم مقایسه میکنن!!
این امتیازی که بعنوان Base Score داده میشه در واقع کمترین امتیاز بین اون 5 آیتم سمت راست رو در نظر میگیره.
و هیچ ربطی به پرفورمنس یا قدرت و ضعف سیستم نداره.
مثلا اگر یه نفر توپ ترین سیستم رو داشته باشه و تمام امتیازهاشون بالاتر از 6 - 7 باشه ولی مثلا هارد سیستمش
مثلا یه هارد کم حجم باشه و امتیاز 3 بگیره ، ویندوز فقط همون امتیاز 3 رو بعنوان Base در نظر میگیره و ارتباطی
با قدرت و ضعف اجزای دیگه نداره.
ظاهرا شما صفحه های قبلی این تاپیک رو خوب مطالعه نکردید!
سلام.من اون مورد گرافیک در مورد windows aero گرفته 4.9 ولی در پایینیش 3d گرفته 6.1 .گرافیکم nvidia geforce 9500 gt
چرا پایین گرفته؟
مال من امتیازش 2.3![]()
Component Details Subscore Base score Processor Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06GHz 4.2 3.2 Determined by lowest subscore Memory (RAM) 2.00 GB 4.5 Graphics NVIDIA GeForce 8400 GS 3.2 Gaming graphics 1023 MB Total available graphics memory 5.3 Primary hard disk 8GB Free (24GB Total) 5.5 Windows 7 Ultimate
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)