تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 54 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه zahra.1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

جنبشی که میگه شرع همان چیزی است که عقل حکم میکند البته در چهارچوب انسانیت
    این جمله رو کاملا قبول دارم.
    اما فراموش نکنید که عقل قادر نیست به تنهایی راهنمای بشر در زندگی باشه
    مثلا مسائلی هست که ماهنوز با عقل قادر به توجیحش نیستیم
    که علتش میتونه این باشه که هنوز بشر به تکاملی که قادر به درک اون مساله باشه نرسیده
    یا اصولا راه عقل برای فهم اون مساله بسته هست.

2. 2 کاربر از zahra.1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

این جمله رو کاملا قبول دارم.
    اما فراموش نکنید که عقل قادر نیست به تنهایی راهنمای بشر در زندگی باشه
    مثلا مسائلی هست که ماهنوز با عقل قادر به توجیحش نیستیم
    که علتش میتونه این باشه که هنوز بشر به تکاملی که قادر به درک اون مساله باشه نرسیده
    یا اصولا راه عقل برای فهم اون مساله بسته هست.
    چیزی که نشه با عقل توجیهش کرد وجود نداره
    بزارید مسئله رو بازتر کنم
    ما(من نظری در این مورد ندارما)معتقدیم که ازرائیل جان رو میگیره و در واقع باعث مرگ هست ولی میبینیم که فردی به خاطر سکته یا تصادف مرده
    خداوند تمام چیزها رو طوری قرار داره که قابل باور باشن
    اینکه میگن پیامبر میتونسته معجزه کنه و دیگران نمیتونن کاملآ غلطه
    خداوند در قوانین خودش دست نمیبره و تقلب نمیکنه
    باید گفته بشه که همه میتونن معجزه انجام بدن ولی باید علمش رو داشته باشن
    پیامبر علمش رو داشته و ما نداریم یا کمتر داریم
    این واقعیت هست
    به قران نگاه کنید
    چی می بینید؟بزارید من بگم فقط و فقط یک چیز و اون علم هست
    اگر سوالی دارین که جوابش رو نمیدونین و یا معتقدین ما با عقلمون نمیتونیم پاسخ بدیم بهش اینجا بزارید تا پاسختون رو دریافت کنید

4. 3 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر قسمتی از قران رو بزارید که خودم برم مطالعه کنم ممنون میشم
    به‌نظر شما معنی این عبارت چیه: «مالک يوم الدین»
    و اینکه شما گفتید تحقیق کردید یوم به‌معنای دوره‌ست، بنده گفتم در کتب معتبر به‌معنی روز هست و منبع آوردم، شما با استناد به چه منبعی یوم رو «دوره» می‌دونید؟
    در مورد احادیث هم 95% جعلی هستن و برای اهداف خاص مثل قدرت و ثروت
    احادیث ثبت شده در کتب معتبر شیعه (منهای بحارالأنوار) به عنوان حدیث معتبر همون ۵ درصد هم شاید نباشند، تشخیص حدیث جعلی از غیرجعلی غیرممکن نیست که شما قبولش ندارید
    من از به اصطلاح فقیهی که این حرف رو زده یک سوال دارم
    چرا مواد مخدر رو حرام اعلام نمیکنه؟؟؟
    آیةالله ناصر مکارم شیرازی: موسیقی مناسب مجالس لهو و لعب حرام است[۱] و مواد مخدر هم مطلقاً حرام هست.[۲]

تقلید کوکورانه و اصلآ تقلید از بدترین کارهاست که امروزه رواجش دادن به جای الگو گیری...
    در اسلام تقلید کورکورانه نداریم.

پ.ن:
    [۱]http://persian.makarem.ir/masael/masaleTxT.php?id=6640
    [۲]http://persian.makarem.ir/masael/masaleTxT.php?id=6679

6. 2 کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

خداوند تمام چیزها رو طوری قرار داره که قابل باور باشن
    اینکه میگن پیامبر میتونسته معجزه کنه و دیگران نمیتونن کاملآ غلطه
    خداوند در قوانین خودش دست نمیبره و تقلب نمیکنه
    باید گفته بشه که همه میتونن معجزه انجام بدن ولی باید علمش رو داشته باشن
    پیامبر علمش رو داشته و ما نداریم یا کمتر داریم
    کاملاً موافقم علاوه‌براین خیلی‌ها مثلاً برای معنویات مرز جدای مادیات متصور می‌شن که به‌نظرم غلطه و همه این‌ها جزو قوانین جهان هست وعده‌هایی که خدا به افراد و اقوام داده همه از قوانین جهان به‌حساب میاد اگر بخواهید نمونه بیارم
    مسئله فقط اینست که ما به این قوانین علم نداریم همین

8. 2 کاربر از danial_848 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

کاملاً موافقم علاوه‌براین خیلی‌ها مثلاً برای معنویات مرز جدای مادیات متصور می‌شن که به‌نظرم غلطه و همه این‌ها جزو قوانین جهان هست وعده‌هایی که خدا به افراد و اقوام داده همه از قوانین جهان به‌حساب میاد اگر بخواهید نمونه بیارم
    مسئله فقط اینست که ما به این قوانین علم نداریم همین
    البته در زمان حال خیلی چیزها عوض شده
    با ورود فیزیک نوین به ویژه کوانتوم این مرزها دیگه جود ندارن
    بیشتر چیزهایی که قبلآ متافیزیک و جادو و... خونده میشدن امروزه در فیزیک نوین تدریس میشن!
    1.به‌نظر شما معنی این عبارت چیه: «مالک يوم الدین»
    و اینکه شما گفتید تحقیق کردید یوم به‌معنای دوره‌ست، بنده گفتم در کتب معتبر به‌معنی روز هست و منبع آوردم، شما با استناد به چه منبعی یوم رو «دوره» می‌دونید؟
    2.احادیث ثبت شده در کتب معتبر شیعه (منهای بحارالأنوار) به عنوان حدیث معتبر همون ۵ درصد هم شاید نباشند، تشخیص حدیث جعلی از غیرجعلی غیرممکن نیست که شما قبولش ندارید
    3.آیةالله ناصر مکارم شیرازی: موسیقی مناسب مجالس لهو و لعب حرام است[۱] و مواد مخدر هم مطلقاً حرام هست.[۲]
    4.در اسلام تقلید کورکورانه نداریم.
    پ.ن:
    [۱]http://persian.makarem.ir/masael/masaleTxT.php?id=6640
    [۲]http://persian.makarem.ir/masael/masaleTxT.php?id=6679
    1.اگر شما منبع رو کتابی میدونید که ایه اله.... نوشتن من منبعی ندارم
    ولی به شما میگم که اون ایت اله هم منبعی داشته و اون قران هست و حالا این کتاب تفسیراتش رو چطور نوشته
    خب با عقل خودش
    یعنی شما اونقدر عقل و فکر ندارین که برین و فکر کنید که نمیتونه روز باشه؟؟
    خب قبول نکنین که دوره هست
    اگر روز باشه کل داستان آفرینش دروغه
    2.این کتب شیعه رو کی نوشته؟؟!!!
    حضرت علی یا پیامبر؟
    برای مثال یک حدیث درست رو میگم که با عقل خودتون بسنجید این حدیٍ که اتفاقآ معتبر هم هست درسته یا نه
    اگر کسی در روز عاشورا اشک از چشمانش جاری بشه و یا برای امام حسین عزاداری کنه گناهانش بخشید میشه
    یا مثلآ اگر کسی فلان متنی رو بخونه تمام گناهانش بخشیده میشه
    خودتون با عقل خودتون ببینید که درست هست یا نه
    از این مثالها خیلی داریم
    پیامبر برای آگاهی و عقل مردم اومد و حضرت و...
    یکبار نهج البلاغه رو بخونید میفهمید که واقعیت چیه
    ما با همون هواپیمایی که کفر اون رو اختراع کرده به حج میریم و در کتابهای اعمال حج خودمون میخونیم وقتی از شتر پیاده شدی پای راستت را زمین بگزار
    وای بر ما که چقدر از مسیر اصلی دور شدیم
    بزارید یه خاطره تعریف کنم
    توو یه چت روی به دعوت یکی از دوستان رفته بودیم که یک فردی با نام هیتلر اومد و گفت که محمد دروغ گو هست
    دوستان هرچیزی از دهانشون در میومد بهش گفتن
    و در پایان اون یک جمله جالب گفت که باعث شد من حقیقت جامعه و جهل جامعه و دروی هروز بیشتر و بیشتر مسلمانان از حقیقت رو بفهمم
    اون گفت اگر دین شما فحش و ناسزا هست من نمیخوامش
    شاید شما معنی این جمله رو نفهمید ولی من میدونم که اگر پیامبر الان بود به جای فحش و ناسزا و تحمیل عقیده و... سعی میکرد با علم اون رو قانع کنه
    3.از حرف تا عمل خیلی تفاوت هست
    من و شما واقعیت رو در جامعه میبینیم
    در جامعه ی اسلامیمون!
    4.این جمله واقعآ خنده دار بود
    معلومه که در اسلام چنین چیزی و اصلآ چیزی به نام تقلید نداریم
    ولی در اسلامی که شما الان برپایه ی اون هستید داریم
    چیزی رو که میبینیم و ثابت شده هست نیاز به اثبات نداره

10. 3 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

آیةالله ناصر مکارم شیرازی: موسیقی مناسب مجالس لهو و لعب حرام است
    این جمله کاملآ اشتباهه
    دلیلش هم اینکه موسیقی تعیین نمیکنه(البته بعضیها مخصوص این مجالسن)در مجالس لهو و لعب مورد استفاده قرار بگیره بلکه افراد این رو تعیین میکنن

12. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرچیزی که برای انسان ضرر بدنی آن از نفع بیشتر باشد حرام است.
    این نه تنها گفته ی همه ی مراجع بلکه گفته ی همه ی دین ها است.
    در ضمن اگر فقط در یک قسمت از بحث شرکت میکنم به خاطر کمبود وقت است وگرنه همه ی حرفهایتان را نقل قول میکردم ودرباره ی آن ها توضیح کاملا میدادم .

14. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هرچیزی که برای انسان ضرر بدنی آن از نفع بیشتر باشد حرام است.
    این نه تنها گفته ی همه ی مراجع بلکه گفته ی همه ی دین ها است.
    در ضمن اگر فقط در یک قسمت از بحث شرکت میکنم به خاطر کمبود وقت است وگرنه همه ی حرفهایتان را نقل قول میکردم ودرباره ی آن ها توضیح کاملا میدادم .
    این گفته دقیقآ گفته ی جنبش و تفکر 7 هست
    من چندین بار این مطلب رو گفتم
    از حرف تا عمل فاصله بسیار هست
    اینا همش حرفه و در عمل هیچ کدوم تحقق نیافته
    اگر قبول نداری یه سر بورو خیابون ببین

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان خوبم امیدوارم که جسارت من رو ببخشید. درمورد مطالبی که عنوان کردیدمن خیییلی واردجزییاتش نمیشم ولی خیلی چیزا به ذهنم رسیدومیخوام خدمتتون عرض کنم امیدوارم بزرگواری بفرمایید ومن رو ازنظراتتون بی نصیب نذارید. ازهمه شما صمیمانه تشکرمیکنم.
    زبان قرآن،زبان آفریدگاری ست که ادراکش بامافرق داردوحتی نگاهش به هستی نیزمتفاوت است امامیخواهدبه زبان ما،باماسخن بگوید. مثلامامیگوییم غیب ومحسوس، ولی برای خدامگرغیب ومحسوس معنی دارد؟زشت وزیبا،خوب وبدوحتی کفروایمان برای ماست نه خدا.
    خداقبلا حرفهایش رازده است!!
    چطور؟
    باآفرینش.
    درواقع آفرینش تلاشی ست که "کلمه"مصروف داشته تاخودرادرعوالم تحتانی متجلی سازد.ازینروتمام هستی مظهرونشانه خداست.وقرآن هم مارابه "تفکروتعقل"درین باره ترغیب داشته است.منظورم از"تفکروتعقل"مکانیسم عقلانی ست (the Rational) نه مصلحت سنجی عقلانی (the Reasonabel) .اماقرآن برای چیست؟ ماباید" این را"خوب بدانیم . من بسیارمنزجرم ازینکه ماقرآن رابه مسائل صرفی ونحوی بخوانیم وبفهمیم اگرچه ناچاریم، ولی بااینهمه ازدوستان میخواهم که متوقف نشوند."دین" یک تفکر مداوم است. حتی کسی که میگوید خدانیست ومیکوشدتااین چیزی که میگویدرا بفهمدوبداند ازمومنی که میگویدخداهست وخودرابی هیچ دغدغه ای مشغول زندگی میکند مومن تراست. راه ایمان مذهبی اساساتفکراست. وهرکس درهرنقطه ای ازین مسیربمیرد مومن ومجاهد ازدنیارفته است. "والذین جاهدوافینا لنهدینهم سبلنا وان الله لمع المحسنین"
    مذهب همانطورکه ازساختارطبیعت صحبت میکندبه تاریخ ،ساختاراجتماعی وسیاسی واعتقادی انسان وجامعه هم میپردازد. ومن مذهب راهمین مطلب اخیرمیدانم نه انباشته ای ازاطلاعات علمی وفنی.
    درموردعقل یک یادآوری رالازم میدانم واینکه باوجودفرمایش موثق امام صادق(ع): آنچه عقل برآن حکم میکندشرع نیزحکم میکندوآنچه شرع برآن حکم میکندعقل نیز. من این عقل رابه عنوان مکانیسم شناخت میپذیرم نه به عنوان مصلحت سنجی عقلانی. به طورمثال :روزگاری انسان ازخودش میپرسیدکه این جهانی که من درآن زندگی میکنم چگونه جهانی ست ومن چگونه موجودی هستم؟ اماامروزمیپرسد این دنیایی که من درآن زندگی میکنم کدامین دنیاست ومن باکدامیک ازنفوسم درآن زندگی میکنم؟ امامن میپرسم که آیاانسان امروز میخواهدباحذف برخی ازابعادوجودخودش وهستی برخی ازتعارضاتش راماست مالی کند ؟یانه میخواهدبادفاع ازکرامت انسان راه رابرای رسیدن به سعادت یابهتراست بگوییم رستگاری اش بازکند؟
    نوآوری نیازمندنگاهی نو به انسان وجهان هستی ست.

17. 2 کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

سلام به همه دوستان خوبم امیدوارم که جسارت من رو ببخشید. درمورد مطالبی که عنوان کردیدمن خیییلی واردجزییاتش نمیشم ولی خیلی چیزا به ذهنم رسیدومیخوام خدمتتون عرض کنم امیدوارم بزرگواری بفرمایید ومن رو ازنظراتتون بی نصیب نذارید. ازهمه شما صمیمانه تشکرمیکنم.

زبان قرآن،زبان آفریدگاری ست که ادراکش بامافرق داردوحتی نگاهش به هستی نیزمتفاوت است امامیخواهدبه زبان ما،باماسخن بگوید. مثلامامیگوییم غیب ومحسوس، ولی برای خدامگرغیب ومحسوس معنی دارد؟زشت وزیبا،خوب وبدوحتی کفروایمان برای ماست نه خدا.
    خداقبلا حرفهایش رازده است!!
    چطور؟
    باآفرینش.
    درواقع آفرینش تلاشی ست که "کلمه"مصروف داشته تاخودرادرعوالم تحتانی متجلی سازد.ازینروتمام هستی مظهرونشانه خداست.وقرآن هم مارابه "تفکروتعقل"درین باره ترغیب داشته است.منظورم از"تفکروتعقل"مکانیسم عقلانی ست (the Rational) نه مصلحت سنجی عقلانی (the Reasonabel) .اماقرآن برای چیست؟ ماباید" این را"خوب بدانیم . من بسیارمنزجرم ازینکه ماقرآن رابه مسائل صرفی ونحوی بخوانیم وبفهمیم اگرچه ناچاریم، ولی بااینهمه ازدوستان میخواهم که متوقف نشوند."دین" یک تفکر مداوم است. حتی کسی که میگوید خدانیست ومیکوشدتااین چیزی که میگویدرا بفهمدوبداند ازمومنی که میگویدخداهست وخودرابی هیچ دغدغه ای مشغول زندگی میکند مومن تراست. راه ایمان مذهبی اساساتفکراست. وهرکس درهرنقطه ای ازین مسیربمیرد مومن ومجاهد ازدنیارفته است. "والذین جاهدوافینا لنهدینهم سبلنا وان الله لمع المحسنین"
    مذهب همانطورکه ازساختارطبیعت صحبت میکندبه تاریخ ،ساختاراجتماعی وسیاسی واعتقادی انسان وجامعه هم میپردازد. ومن مذهب راهمین مطلب اخیرمیدانم نه انباشته ای ازاطلاعات علمی وفنی.
    درموردعقل یک یادآوری رالازم میدانم واینکه باوجودفرمایش موثق امام صادق(ع): آنچه عقل برآن حکم میکندشرع نیزحکم میکندوآنچه شرع برآن حکم میکندعقل نیز. من این عقل رابه عنوان مکانیسم شناخت میپذیرم نه به عنوان مصلحت سنجی عقلانی. به طورمثال :روزگاری انسان ازخودش میپرسیدکه این جهانی که من درآن زندگی میکنم چگونه جهانی ست ومن چگونه موجودی هستم؟ اماامروزمیپرسد این دنیایی که من درآن زندگی میکنم کدامین دنیاست ومن باکدامیک ازنفوسم درآن زندگی میکنم؟ امامن میپرسم که آیاانسان امروز میخواهدباحذف برخی ازابعادوجودخودش وهستی برخی ازتعارضاتش راماست مالی کند ؟یانه میخواهدبادفاع ازکرامت انسان راه رابرای رسیدن به سعادت یابهتراست بگوییم رستگاری اش بازکند؟

*نوآوری نیازمندنگاهی نو به انسان وجهان هستی ست.
    دوست عزیز واقعآ لذت میبرم فردی با این سطح درک در بحث ها شرکت میکنه!
    حرفاتون جالب هست و قابل قبول
    *جنبش هفت محصول این حرف شماست
    نگرش هفت را عده ای نمی سازند بلکه نیاز انسان به آگاهی می سازد
    جنبش هفت یک نگرش نو و یک علم نو نه فقط نسبت به انسان هست بلکه نسبت به تمام اجزای جهان هستی
    ولی در هر صورت راه در جهان یکیست و ان راه راستی هست

19. این کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •