xt800 ,backflip تو ايران .ووووووووووووووو . جون من شوخي نكن جاني اين محشره پسر . قيمت رو بگو ؟؟؟؟؟؟؟؟ از ميلستون كه بايد خيلي ارزونتر باشن.آره ؟
xt800 ,backflip تو ايران .ووووووووووووووو . جون من شوخي نكن جاني اين محشره پسر . قيمت رو بگو ؟؟؟؟؟؟؟؟ از ميلستون كه بايد خيلي ارزونتر باشن.آره ؟
شوخی میکنی ؟ هیچ جا از xt800 یه ویدیو پیدا نمیشه که توضیح کامل بدنش به جز اونایی که تو نمایشگاه هستن ..؟ واقعا بعد از این کنکور خبر توپی دادی..!
والا منم هنوز باورم نشده. حالا فردا حتما دقیقا خبر میگیرم. xt800 رو مطمئنم اما اون backflip خیلی بعیده!!!
این ویدئو ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوی تیوب هم که زیاد ازش هست. مشخصاتشم که فایر عزیز قبلا گذاشته اگه خواستین بگین بذارم(بچه ها بحث های گوشی های دیگه رو توی تاپیک خودشون بکنیم که بحث ها قاطی نشن)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
xt800؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باورم نمیشه به این زودی!!!
خوب شد مایلستون نگرفتم...
حالا خوبه فردا اینا نباشنxt800همو میله هست بدون کیبورد و اون dext هم همون backflip!! اما بازم میله بهتره چون کیبورد فیزیکی داره
Control Verizon FiOS TV with your Droid
![]()
قابليت كنترل از راه دور تلويزيون براي droid براي كاربران آن در شبكه ورژن (verzion) كه بوسيله wifi انجام ميشه
we could just use our Droid as a remote control
Starting this week, the FiOS Mobile Remote App will be available for the Motorola Droid ) and works anywhere in your home via your Wi-Fi network. The Remote App will give the same functions as the standard FiOS remote: change channels, pause, rewind, fast forward, and record. And also adds the ability to transfer photos from your Droid to the TV. It'll even mute your TV when you get a phone call!
Last edited by fire159; 20-02-2010 at 23:51.
چیز خاصی که نه فقط مثل بقیه گوشیها
در مورد قیمت هم بی اطلاعم (ولی همون روز هم 950 تومن هم میفروختن )
بله یه مموری 8 گیگ (کلاس 2 )
داخل باکسش همون چیزایی بود که داخل سایتها نوشته بودن :
رم 8 گیگ ، باطری ، هندزفری ، شارژر ، کابل usb ، دفترچه و cd
ولی به نظر من باطری مایلستون ضعیفه ، البته من باطری رو با عکسهای سایتها هم مقایسه کردم و دقیقا یکی بودن ، اما به نظرم واقعا ضعفیه . زیاد دوام بیاره 24 ساعت که به نظرم تنها بدی این گوشی هستش . البته شاید هم چون فعلا برام جذابیت داره و زیاد باهاش ور میرم اینطوریه .
نرم افزار advanced task killer رو دانلود کنین و برنامه هایی که نیاز ندارین رو باهاش ببندین .این خیلی توی مصرف باتری تاثیر داره. مطمئنین مموری کلاس 2 بود؟
سلام
این نرم افزار رو الان چند روزی هست که نصب کردم و مدام برنامه رو باهاش close میکنم ، اما به نظرم چندان تاثیرگزار نبوده.
در مورد مموری هم ، مگه اون عددی که داخل C روی مموری نوشته شده بیانگر کلاس مموری نیست ؟
بیشتر جاها از کیبورد میلیستون نالیدن و گفتن اصلا کیبورد خوبی نداره...! ولی کلیک ( البته با اجازه از آپاچی ، این تلفظی بود که تو کلیپ ها و فیلم ها تلفظ می کردن ) کیبورد خوبی داره ...!؟
یعنی کیبورد میلی باعث ارجحیتش به xt800 میشه؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)