تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 180 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

علی جان با چه تنظیماتی...؟؟
    من که مطمئن هستم روی HD می تونم نزدیک 40 تا فریم بگیرم. پس یکی من.
    فن بوی بازی چیز خوبی نیست ولی تو کل دنیا وجود داره. فقط ایران نیست.
    شاید من هم بتونم بگیرم اول از همه اینکه هنوز سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده که ، بحث سر اینه که بعضی ها میگن مثلا با بالاترین تنظیمات گرافیک بازی می ترکونه و کنسول رو له می کنه و این حرفا خب من میگن مگه همه می تونن با این تنظیمات بازی کنن ؟ خود شما بعید می تونم بتونی بازی کنی !
    فرهنگ فن بوی بازی متاسفانه چیز کاملا غلطی هست و مدت هاست که تو پستام سعی می کنم اینو بگم ، متاسفانه کسی که اهل فن بازی هست نشون میده که آدم ساده ای هستش و فقط چشم به تبلیغات و این چیزا داره ! نتیجه ی فن بودن شما یا هر کس دیگه تنها حرص خوردنه و از اون طرف سودی که به نفع اون شرکت هستش و این هم هدف اون شرکت هاست تا اینکارو بکنن
    پس این وسط هیچی به ما نمی رسه هیچ به معنای واقعی کلمه ! چرا در بعضی چیزا آدم فن بوی بازی در میاره مثل خود من ، طرفدار رئالم ببازه ناراحت می شم ببره شاد می شم و کلی هم کل کل می کنم دربارش اما قبول کنید تو صنعت بازی هیچ فایده ای نداره چنین کاری
    مگه خبرش نیست که Conviction برای PS3 بیاد ؟ مگه مایکروسافت الن ویک رو روی پی سی کنسل نکرد ؟ مگه دارک سایدری که خیلیا اومدن گفتن فقط رو کنسول و این حرفا برای پی سی تایید نشد ؟ می بینی ؟ اون شرکتا 1 ذره هم به نظر طرفدارا یا فن بوی هاشون ارزش قائل نیستن
    آدم خوبه حداقل فن بوی شرکتی باشه که طرفدارا حرف اول رو براش می زنن برای مثال من عاشق بلیزارد هستم و خواهم بود حتا اگه روی کنسول بازی بسازه !
    خودمونیم این بحثا هم هیچ ربطی به تاپیک نداشت :دي

2. 6 کاربر از ali_ranger22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شاید من هم بتونم بگیرم اول از همه اینکه هنوز سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده که ، بحث سر اینه که بعضی ها میگن مثلا با بالاترین تنظیمات گرافیک بازی می ترکونه و کنسول رو له می کنه و این حرفا خب من میگن مگه همه می تونن با این تنظیمات بازی کنن ؟ خود شما بعید می تونم بتونی بازی کنی !
    فرهنگ فن بوی بازی متاسفانه چیز کاملا غلطی هست و مدت هاست که تو پستام سعی می کنم اینو بگم ، متاسفانه کسی که اهل فن بازی هست نشون میده که آدم ساده ای هستش و فقط چشم به تبلیغات و این چیزا داره ! نتیجه ی فن بودن شما یا هر کس دیگه تنها حرص خوردنه و از اون طرف سودی که به نفع اون شرکت هستش و این هم هدف اون شرکت هاست تا اینکارو بکنن
    پس این وسط هیچی به ما نمی رسه هیچ به معنای واقعی کلمه ! چرا در بعضی چیزا آدم فن بوی بازی در میاره مثل خود من ، طرفدار رئالم ببازه ناراحت می شم ببره شاد می شم و کلی هم کل کل می کنم دربارش اما قبول کنید تو صنعت بازی هیچ فایده ای نداره چنین کاری
    مگه خبرش نیست که Conviction برای PS3 بیاد ؟ مگه مایکروسافت الن ویک رو روی پی سی کنسل نکرد ؟ مگه دارک سایدری که خیلیا اومدن گفتن فقط رو کنسول و این حرفا برای پی سی تایید نشد ؟ می بینی ؟ اون شرکتا 1 ذره هم به نظر طرفدارا یا فن بوی هاشون ارزش قائل نیستن
    آدم خوبه حداقل فن بوی شرکتی باشه که طرفدارا حرف اول رو براش می زنن برای مثال من عاشق بلیزارد هستم و خواهم بود حتا اگه روی کنسول بازی بسازه !
    خودمونیم این بحثا هم هیچ ربطی به تاپیک نداشت :دي
    من خودم تو اوایل عضویتم گفتم این بحثها چه فایده ای داره بیخالش بشین
    خیلی از تاپیک ها یکیش فورزا 3 ..تاکید هم کردم هیچی به ما نمیرسه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعدش کنسول هستش مطمئن هستم گرافیک کنسول اونقدری بالا خواهد بود که نیاز به یک سیستم قدرتمند رو محو کنه.
    منم طرفدار رئال هستم . و طرفدار بلیزارد. و خودم هم از pc بسیار خوشم میاد.
    فن بازی همه جا هستش.و خواهد بود...یکی می گه یگی نمی خواد وارد بحث بشه.
    فداتون.
    Last edited by Layken; 01-04-2010 at 17:59.

4. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ممکنه که احساس بشه جای این بحث این جا نیست ولی با توجه به این که کرایسس 2 بیشترین حساسیت رو نسبت به این قضیه ایجاد کرده و چشممون رو به خیلی از واقعیات باز کرده ، پس صحبت کردن در این مورد در این جا چندان کار غلطی نیست . (البته تصمیم نهایی با مدیران محترم این بخش هست!)
    این چنده روزه ، بحثی دوباره به راه افتاده که به دلایلی هیچ وقت خوشایند من نبوده (دلیلش هم اینه که همیشه افرادی این بث ها رو راه می انداختند یا در شرکت می کردند که دنبال چیزی جز دانش و واقعیت بودند ) ، ولی از اون جایی که فردی کاملأ واقع گرا و بدون تعصب این بحث رو شروع کرد ، داره منطقی پیش می ره که واقعأ جای خوشحالی داره!
    علی صحبت از نیاز بسیار بالای سخت اافزاری کرایسس2 کرد و عرضه ی بازی بدین شکل رو نادرست دونست ،زمانی که xbox360 , ps3 عرضه شدند ، تمام مجلات و سایت های معتبر به تعریف و تمجید از قدرت کنسول ها و نکنیک های پیشرفتشون پرداختند و با انتشار هر بازی جدید این وضع ادامه پیدا کرد ، در همون زمان هم مشکلاتی مثل قیمت بسیار بالا وجود داشت و دست خیلی ها از این کنسول ها کوتاه بود ، ولی آیا کسی می پذیره که به دلیلی
    این که افراد محکوم بودن بالای 500 دلار پول کنسول و بالای 500 دلار خم پول lcd مناسب بدن ، پس اومدن کنسول های این نسل غلط بوده؟!
    حالا قضیه رو از جهت دیگری بررسی می کنم: چند سال پیش که کنسول ها بنا به دلایلی ، قدرتمند تر از کامپیوتر های شخصی بودن ، دوستان کنسول دار همون طور که در حال جنگ با هم بودن (سر کنسول مورد علاقه ) ، یکی هم تو سر pc می زدنند که: " آقا این چه آشغالی هست که زور نداره"!! در همون زمان جواب من این بود که مقایسه ی یک چیز محدود با نا محدود کاملأ غلطه!! دسکتاپ از نظر قدرت حد و مرز نداره ، می تونه جزئیات رو بسیار بسیار بیشتر و رزولوشن رو تا 5 برابر کنسول ها افزایش بده اصلأ هیچ احتیاجی نیست که یک بازی بسیار تا این رو ثابت کنه!! ولی به قیمتی بسیار گزاف که توانایی خیلی از ما (شاید هم هممون ) خارجه!! پس ما با توجه به بودجمون و قطعات انتخابی می تونیم انتطار توانایی داشته باشیم !! و اجرای کرایسس 2 با جزئیات مطلوب هم چندان کار سختی نخواهد بود!
    Last edited by alborz_k; 06-04-2010 at 10:20.

6. 7 کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

بحث فن بوی بازی شد گقتم شاید این جدول مفید باشه

محتوای مخفی: ! 

8. 9 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

چند خبر جدید :

> Crysis 2 برای اجرا به سیستم پایین تری نسبت به Crysis احتیاج خواهد داشت. ولی نسبت به Crysis از گرافیک بالاتری در نسخه ی PC برخوردار خواهد بود.

> موتور Crysis 2 از stereoscopic 3D پشتیبانی خواهد کرد.

> شرکت Crytek نسخه ای از CryEngine 3 برای بازی سازان مستقل با قیمتی پایین تر در نظر گرفته.

> دانش آموزان و کسانی که قصد استفاده ی تجاری از CryEngine 3 را ندارند می توانند نسخه ی استاندارد CryEngine 3 را به طور رایگان از سایت شرکت دریافت کنند.

منبع :

کد:
    ويديوي جديد :

Crysis 2 GDC 2010 Off-Screen Trailer

سلام .

بچه ها من این پست رو دیدم ، یه جورائی خیلی خوشحال شدم .

رو این سیستم امیدی هستش بدون Lag بازی رو اجرا کرد ؟

مخلصیم .

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام .

بچه ها من این پست رو دیدم ، یه جورائی خیلی خوشحال شدم .

رو این سیستم امیدی هستش بدون Lag بازی رو اجرا کرد ؟

مخلصیم .
    هنوز برای پیش بینی ، خیلی خیلی زوده و نمی شه به صورت دقیق گفت ، ولی در کل فکر نمی کنم که مشکل خاصی وجود داشه بباشه (حداقل در رزولوشن های زیر 1080p و فراموش کردن امکانات dx11,sm5 ) البته فرکانس پردازندتون کمه و بهتره که برای بایکردن (چه کرایسس 2 و چه سایر بازی های جدید که نیاز زیادی به پردازش سری دارند ،تا 3 گیگاهرتز اورکلاک بشه! )

11. این کاربر از alborz_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

EA امروز اولین ویدئوی بازی رو از طریق یکی از نمایشگر های دیجیتال شهر نیویورک پخش کرد.... این ودیئو خیلی خیلی مختصر هستش و فقط نمایی از شهر ویران شده ی نیویورک رو به تصویر میکشه!

برای دیدین ویدئو به لینک زیر بروید:

کد:

13. 16 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

تصاویر و تریلر جدید Crysis 2

سایز اصلی از راست به چپ
    کد:
    تریلر:
    کد:

15. 6 کاربر از the bank job بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

این دو عکس هم انگار از داخل بازی هستن:

17. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره برای خرید قطعات سخت افزاری sir payman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این دو عکس هم انگار از داخل بازی هستن:
    البته به نظر میرسه که هنوز تکمیل نشده چون گرافیکش توی بعضی قسمتها مثل سنگها و خاکهای روی زمین ناقص و بیکیفیت هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •