شاید من هم بتونم بگیرم اول از همه اینکه هنوز سیستم مورد نیاز بازی اعلام نشده که ، بحث سر اینه که بعضی ها میگن مثلا با بالاترین تنظیمات گرافیک بازی می ترکونه و کنسول رو له می کنه و این حرفا خب من میگن مگه همه می تونن با این تنظیمات بازی کنن ؟ خود شما بعید می تونم بتونی بازی کنی !علی جان با چه تنظیماتی...؟؟
من که مطمئن هستم روی HD می تونم نزدیک 40 تا فریم بگیرم. پس یکی من.
فن بوی بازی چیز خوبی نیست ولی تو کل دنیا وجود داره. فقط ایران نیست.
فرهنگ فن بوی بازی متاسفانه چیز کاملا غلطی هست و مدت هاست که تو پستام سعی می کنم اینو بگم ، متاسفانه کسی که اهل فن بازی هست نشون میده که آدم ساده ای هستش و فقط چشم به تبلیغات و این چیزا داره ! نتیجه ی فن بودن شما یا هر کس دیگه تنها حرص خوردنه و از اون طرف سودی که به نفع اون شرکت هستش و این هم هدف اون شرکت هاست تا اینکارو بکنن
پس این وسط هیچی به ما نمی رسه هیچ به معنای واقعی کلمه ! چرا در بعضی چیزا آدم فن بوی بازی در میاره مثل خود من ، طرفدار رئالم ببازه ناراحت می شم ببره شاد می شم و کلی هم کل کل می کنم دربارش اما قبول کنید تو صنعت بازی هیچ فایده ای نداره چنین کاری
مگه خبرش نیست که Conviction برای PS3 بیاد ؟ مگه مایکروسافت الن ویک رو روی پی سی کنسل نکرد ؟ مگه دارک سایدری که خیلیا اومدن گفتن فقط رو کنسول و این حرفا برای پی سی تایید نشد ؟ می بینی ؟ اون شرکتا 1 ذره هم به نظر طرفدارا یا فن بوی هاشون ارزش قائل نیستن
آدم خوبه حداقل فن بوی شرکتی باشه که طرفدارا حرف اول رو براش می زنن برای مثال من عاشق بلیزارد هستم و خواهم بود حتا اگه روی کنسول بازی بسازه !
خودمونیم این بحثا هم هیچ ربطی به تاپیک نداشت :دي