معرفي مدل 3 گيگ LENOVO G550 در هفته نامه عصر ارتباط
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
معرفي مدل 3 گيگ LENOVO G550 در هفته نامه عصر ارتباط
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان اطلاعات بالا در مورد اشتباه است:
3گیگ رم DDR3
و دارای بلوتوث می باشد.
مهران جان دستت درد نکنه عجب هفته نامه ای هست این عصر ارتباطات کامل و جامع هست
راستی من مدل 3 گیگ رم دیدم گفتی پلاستیک سیاهه . به نظر من مال من پلاستیک براقه و جای دست روش میمونه اما اون نمیمونه و به نظر محکمتر میاد البته فقط به نظر میاد.
اون پلاستیک خشنه و بی رنگ و لعاب و همین باعث موضوع میشه
وگرنه مدل 4 گیگ هم دقیقا همین ساختار ظاهری رو داره و استحکام بدنشون یکسانه،منتها مدل 4 گیگ،یه رنگ نقره ای لعاب مانند هم داره که جذابیتش رو بالا ببره.
با سلام
من ساعتی پیش یک دستگاه lenovo خریداری کردم.از همین شهرک غربیه که انگار همیشه میگه تموم کرده ولی داره!هر کاریش کردم 630 پایین تر نیومد.امیر جان ضمن تبریک تو هم از اون گرفتی دیگه؟
اولش که من رفتم پیدا نکرد گفتم بدبخت شدم ولی خوشبختانه انگار یه دونه داشت.حالا اگه باز یکی دیگه نداشته باشه![]()
الان هم تازه گذاشتم شارژ بشه.5-6 ساعت دیگه روشنش کنم و کار رو آغاز کنم.اینجور هم که من فهمیدم وخود لنوو گفته بهتره همیشه باتری به شارژ باشه.
یه روش کالیبره کردن تو تاپیک مربوطه هست که میذارم دو سه هفته دیگه انجام میدم.
آقا مهران بابت توضیحات و عکسها و... ممنون.امیدوارم برای همه خوب دربیاد و سایه اش از سرمون کم نشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از قیافه اش خیلی خوشم اومد اون 3گیگیش که واقعا بی ریخته ولی این خیلی جیگره.از dell هم خیلی خوشگل تره
یه سوال:تو سایت سازگار برای ثبت g550 نداره کدومو انتخاب کنم؟
من متن ENGLISH خود دفترچه رو گذاشتم!
خوده لنوو گفته به شارز كامل و دشارز تا ميزان خاصي نياز نيست،حالا خوبه من عكس هم گذاشتم!
FULL CHARGE OR DISCHARGE IS NOT REQUIRED.
يعني لازم نيست صدرصد شارز بشه و نيازي نيست كه تا درصدي خاصي دشارز بشود،چرا كه اين باتري از تكنولوژي هاي جديد بهره مي بره
در سايت سازگار امكان ثبت محصولات جديد فعال نشده و اين قسمت روز آمد نشده است.
گارانتي تنها به كارت گارانتي و رعايت شرايط گارانتي بستگي دارد.
در سايت LENOVO ميتوانيد گارانتي و كانفيگ دستگاه خودتون رو ببينيد.
در ضمن ميتوانيد تقاضاي ارتقا به ويندوز 7 را از سايت رسمي لنوو انجام دهيد.
من cpu دستگاه رو تعویض کردم با یک cpu کور 2 دو،4 مگ کچ. در استاراپ بایوس، آیکن ENERRGY STAR ظاهر شد.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)