تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 311 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض کمک برای کانفیگ مودم برای اینترنت مخابرات

سلام بچه ها
    من مودممTP link TD8811:هست که پارسال از پارس آنلاین گرفتم و اون موقع به اینترنت هم وصل میشد.
    حالا الان برای اینترنت adsl مخابرات اررور no response رو گرفتم که وقتی به پشتیبانی زنگ زدم گفت که مودم رو باید کانفیگ کنم که منم ازش خواهش کردم پای تلفن بگه چطوریه،منتها یک کم تند و سریع گفت
    حالا اگه امکان داره میخوام ازتون خواهش کنم نحوه کانفیگ مودم TP Link رو برای adsl مخابرات بهم کامل بگین لطفا.
    راستی من برا اینکه مثلا درستش کنم تو اون صفحه کانفیگ مودم اول رفتم restore default settings رو زدم و همه چی ریست شد حالا میترسم کل تنظیمای مودم ریخته باشه به هم و اون تنظیمایی که پارس آنلاین رو مودم انجام داده بوده همه پاک شده باشن لطفا راهنمایی:-s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    با توجه به اینکه مخابرات و شرکتهای pap در هر شهری سیاستهای متفاوتی دارند و همچنین بسترهای مخابراتی شهر به شهر فرق می کنه و با توجه به اینکه موضوع تاپیک adsl همدان هست لذا از دوستان عزیز خواهش می کنم تست سرعتشونو که میذارن بگن مربوط به کدوم شهره تا کاربران آماتور- مثل من- در انتخاب سرویس دچار اشتباه و سردرگمی نشن مثلاً تستهایی که از 256 مخابرات ارایه میشه مربوط به شهرهای متفاوتی هست به همین دلیل باهم تفاوت فاحش دارن.
    یه نکته مهم دیگه اینه که در همدان تعداد papهایی که حضور دارن از شهرهای دیگه کمتره و قدرت انتخاب پایینتر و موضوع اینه که ما که در همدان زندگی میکنیم میخوایم بین بد و بدتر بدرو انتخاب کنیم پس باید معیار مقایسه ما تستهایی باشه که در همدان انجام میشه
    باتشکر ازهمه دوستان
    ارادتمند همتون رحمتی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

توی همین فروم برید تو تاپیک های مربوط به مستقیم کردن لینک ها،اونجا لینک پیدا می کنید.منظورم انجمن سرویس های آپلود و دانلوده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه وبلاگ توی ورد پرس هست که اونجا هم می تونید لینک دانلود فیلم پیدا کنید.
    کد:
    اگه یه سرچی توی نت به فارسی و انگلیسی بزنید،کلی سایت پیدا می کنید.
    سلام منظورم لینکهای مستقیم و خاص بود. به هر صورت از اینکه وقت میذاری و پستهارو بدقت مطاله میکنی و جواب می دی ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ولی توی وبلاگی که گفتم،بعضی لینکا مستقیم بود.اینطور نبود؟
    من زیاد فیلم دانلود نمی کنم.به خاطر همینه که خیلی لینکای خاصی رو نمیشناسم
    Last edited by Theoden; 28-08-2010 at 20:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    با توجه به اینکه مخابرات و شرکتهای pap در هر شهری سیاستهای متفاوتی دارند و همچنین بسترهای مخابراتی شهر به شهر فرق می کنه و با توجه به اینکه موضوع تاپیک adsl همدان هست لذا از دوستان عزیز خواهش می کنم تست سرعتشونو که میذارن بگن مربوط به کدوم شهره تا کاربران آماتور- مثل من- در انتخاب سرویس دچار اشتباه و سردرگمی نشن مثلاً تستهایی که از 256 مخابرات ارایه میشه مربوط به شهرهای متفاوتی هست به همین دلیل باهم تفاوت فاحش دارن.
    یه نکته مهم دیگه اینه که در همدان تعداد papهایی که حضور دارن از شهرهای دیگه کمتره و قدرت انتخاب پایینتر و موضوع اینه که ما که در همدان زندگی میکنیم میخوایم بین بد و بدتر بدرو انتخاب کنیم پس باید معیار مقایسه ما تستهایی باشه که در همدان انجام میشه
    باتشکر ازهمه دوستان
    ارادتمند همتون رحمتی
    میشه یه خورده واضح تر بگید؟منظورتون اینه که شهرستان رو ذکر کنیم؟یعنی ملایر و نهاوند و ....
    وگرنه مگه غیر همدانی ها هم توی این تاپیک تست میذارن؟اگه میذارن که خب اشتباه می کنند

داره خودمونی میشه mahdi-mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

امشب
    256 مخابرات همدان!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تست ای دی اس ال همدان.سرویس 256 کیلو بیت.

Last edited by Theoden; 29-08-2010 at 13:59.

داره خودمونی میشه arian_pboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من از اینترنت مخابرات استفاده می کنم با سرعت 256 مرکز بعثت
    من امروز یکدفعه قطع شدم زنگ زدم به پشتیبانی در کمال تعجب شنیدم که محدودیتم تمام شده پشتیبانی مخابرات گفت که روزانه حدود 2 گیگ محدودیت دانلود و آپلود وجود داره و اگه از اون بیشتر بشه سرویس قطع میشه و باید تا روز بعد صبر کرد
    کسی تا به حال به این مشکل بر خورده؟
    نظر شما چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من تا به حال به چنین مشکلی برخورد نکردم چون دانلود روزانه ام حتی به 100 مگ هم نمیرسه.ولی اگه اینو بهتون گفتن،حتما همینطوره دیگه!البته خیلی هم بد نیست.شما فکرشو بکن اگه هرکی بخواد از صبح تا شب دانلود کنه،در حق بقیه کاربرا ظلم میشه و کیفیت هم به شدت هم پایین.چون 24 ساعت ترافیک سنگینه.
    Last edited by Theoden; 29-08-2010 at 21:43.

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

لپتاپم ویندوز 7 اورجینال داره و از پارس آنلاین Adsl گرفتم
    خطای error 651: Your modem (or other connecting device) has reported an error بهم میده
    کلی ور رفتم تا کانکت شدم ، اصلا کار خاصی هم نکردم ، فردا دوباره که سیستم رو روشن کردم باز خطا رو داد دوباره کلی خاموش روشن و ریستارت کردم تا حل شد ، مشکل از چیه ؟!؟!؟!؟!؟!
    تنظیم خاصی باید انجام داد ؟ من فقط مودم رو تحویل گرفتم از پارس بعد روی سیستم نصبش کردم ، کانکش pppoe ساختم (بدون انجام تنظیم خاصی ، طبق گفته پشتیبان) آیا باید کار خاصی کرد؟

کد:
    تنظیمات مودم من (همونی هست که نمایندگی تنظیم کرده)

کد:
    خطا موقع اتصال

من بالاخره پی بردم داستان از چه قراره
    مودم رو نباید روشن کرد تا وقتی که لپتاپ روشن بشه و ویندوز کامل بالا بیاد ، وقتی ویندوز بالا اومد بعدش باید مودم رو روشن کرد ، در اینصورت خطای 651 رو نمیده
    حالا چرا باید اینطوری باشه نمی دونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •