دوستان عزیز بنده برگشتم با خبرهای توووپ
اینجانب با استفاده از آموزش های یک سایت خارجی تونستم هر تمی که بخوام بریزم روی گوشی پاپم
در حال حاضر تم گوشی من ترکیبی از windows mobile 7 و گوشی iphone هستش ، بینهایت زیباست.
من وقت ندارم آموزش این کار رو بزارم اما لینک مطلب میزارم که دوستانی که مشتاق هستند برن دنبالش سایت به زبان انگلیسی هست و خیلی روان و ساده آموزشش قرار داده
فقط چند تا مطلب به صورت جسته گریخته که تجربه کردم عرض میکنم بعدا وقتی خواستین تم بریزین به اینا بر میخورین حین کار:
1: با استفاده از نرم افزار شرکتماکروسافت به اسم UVCView.x86 می توانید شماره نامبر USB کامپیوتر در بیارین برای این کارم باید نرم افزار اجرا کنید سپس یه فلش به USB وصل میکنین بهد نرم افزار نشون میده شماره USB . ما با فلش کار نداریییما فقط خواستم بگم چطور میشه فهمید شماره USB ..
حتما با USB شماره 1 کار کنین نه با شماره های 2 3 یا usb های جلوی کیس
این کار فقط یک بار نیاز است نه هر دفعه.
2، با استفاده از نرم افزار KP500-Utils-EN از FIRMEWARE گوشی بک آپ میگیرین و سریه این بک آپ رایت کنین و یه جای نگاه دارین که آگه تم جدید اکی نشد این بک اپ برگردونین. بک آپ حدود 5 دقیقه طول میکشه و حجمش حدود 133 مگابایت هست
نکته خیلی خیلی مهم حتما همه نرم افزار ها رو در درایو C بریزین و باهشون کار کنین.
بقیش میشه ویرایش تم با نرم افزار winima85 و سپس UPLOAD تم جدید در گوشی..
بنده به دلیل کم بود وقتم نمیتونم توضیح بیشتر از این بدم ولی لینک منبع این جا میزارم که خیلی ساده آموزش داده.
فقط تو این آموزش یه قسمت هست که توضیح داده چه جور باید کابل USB موبایل به کامپوتر وصل کنین ، این روشش خوب نیست ، از این روش که به زبان انگلیسی هست و در پایین میزارم استفاده کنین همیشه جواب میده :
I have found out why we get the error "Timeout occured during packet reception".
Insted of turning on your phone, taking out the battery, putting the battery back in again, and plugging it in, we must do this:
1. Turn on your phone with ONLY your battery inside.
2. Open LG-Utils-0.4.2 and type in the commands you need to type in (C [ENTER], \\.\USB1 [ENTER]...) but DON'T press ENTER after the final line.
3. Turn off your phone using the POWER/LOCK button on the top of your phone. Be ready to plug your phone in!
4. Hit ENTER on your computer exactly when the screen on the phone turns completly black (NO BACKLIGHT), and very quickly plug your hone in.
This method works every time for me. It should be used for both extracting the CUST to the computer and sending the CUST to the phone.
اینم لینک آموزش سایت :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد که تو سایت رجیستر کردین برین این قسمت :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.gif)
دوستان هر تمی از هر گوشی که فکر کنین من ریختم واقعا حال داد الان گوشی من ببینین کف میکنین .gif)
.gif)
.gif)