آقا این بار اون 98 را با اطمینان بکن 100 چون من قبلی را پاک کردم و فایل اصلی برنامه را با پاک کردن همون فایل AV.exe فول ورژنش کردم. واقعا که گل کاشتی فوق العاده ست و گوشی هم هیچ مشکلی در اجرا نداشت. واقعا دمت گرم. بازم ممنون![]()
آقا این بار اون 98 را با اطمینان بکن 100 چون من قبلی را پاک کردم و فایل اصلی برنامه را با پاک کردن همون فایل AV.exe فول ورژنش کردم. واقعا که گل کاشتی فوق العاده ست و گوشی هم هیچ مشکلی در اجرا نداشت. واقعا دمت گرم. بازم ممنون![]()
الان به یک نکته جدیدی برخوردم دوست داشتم بدانم آیا بقیه دوستان هم با این موضوع برخورد کرده اند یا خیر. در برنامه همراه گوشی یعنی Samsung New PC Studio گزینه ای به نام آپدیت وجود دارد خواستم بدانم که اولا کار این بخش چیست و آیا امکان آپدیت فیرم ویر توسط آن وجود دارد؟ سوال بعدی هم این است که چرا وقتی بروی این آپدیت کلیک می شود پیغامی مبنی بر : The Internet Connection is Invalid دریافت می گردد در حالیکه PC بصورت عادی به اینترنت پر سرعت متصل است.
با تشکر![]()
[QUOTE=ssasan;4764463]ممنون بدون عکس![]()
دوستان در مورد تنظيمات gps گوشي راهنمايي ميخواستم..در قسمت setting روي كدام پورت (COM) بايد ست بشه؟ garmin و OziExplorer بدون مشكل نصب شدن ولي هيچكدام جي پي اس رو نميشناسن و متصل نميشن.
(قبلا ويندوز موبايل نداشتم اگه نكته ي خاصي هست ذكر كنيد لطفا)
Last edited by vertigo123; 18-03-2010 at 00:48.
خواهش میکنم
به بازی هستش که حجم انچنان بالایی نداره ... ولی رو خیلی از گوشیها جواب نمیده .. چون به همه امکانات از قبیل land scape .. g senseor و گرافیک و پردازشگر خوب نیاز داره ...
حجم 3.7 مگابایت
یه تستش کن ارش جان ممنون ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی توپیه قطعا جواب میده ... نیازی به تست نیست گذاشتم حالشو ببرید ووو بسیار ماجرا جویی و باحاله حجمش هم 70 مگابایته
و اینهم رجیستریش یا همون keygan ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط زحمتت بازی کردی یه شات هم بزارکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pulp_152; 18-03-2010 at 16:26.
کارش همون اپدیت هستش ارش جان .. فکر کنم باید حتما گوشی وصل باشه تا اون پیغام رو نده البته مطمئن نیستم ولی شما امتحان کن ...
سلام.
بعد از نصب نیازی نیست شما پورتها رو تغییر بدید .فقط برای اتصال به ماهواره باید در فضای باز باشید.(زیر سقف نباشید.)![]()
سلام به همه
آقا من همچنان مشکل فارسی دارم کسی میتونه کمکم کنه؟
راستی فارسی ساز امنیا 2 رو هم امتحان نکنید که "هارد کی" ها رو بهم میزنه
---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
سلام
شما این مسیر رو برو که کام gps رو نشون میده
settings--> basic settings--> general settings--> gps --> connection
مال من کام 7 هستش
سلام
آرش جان نمیدونم چرا من هر چی سعی میکنم نمیتونم اون ریویوت رو ببینم
میشه یه کاریش بکنی؟
مشکلت چیه عثمان جان ؟ صفحه باز نمیشه ؟ یا کلا لینک رو نمیتونی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)