تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 380 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوستان کسایی که میتونن بخرن و خریدن و دیدن بیان قسمت هاشو تعریف کنن !
    خوشحال میشیم ...

( م ه ر ا ن ؛ م د ی ر ی )
    صفحه های قبلی رو یه نگاه بنداز ...

2. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

دوستان کسایی که میتونن بخرن و خریدن و دیدن بیان قسمت هاشو تعریف کنن !
    خوشحال میشیم ...

( م ه ر ا ن ؛ م د ی ر ی )
    اینطوری که مزه ی فیلم برای کسی که میخواد فیلمو ببینن میره...
    داستان لو میره!
    اگه کسی خواست بگه Spoiler رعایت شه ... !

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

صفحه های قبلی رو یه نگاه بنداز ...
    سه چهار کلمه از هر قسمت ! ، زیاد نیست به نظرتون ؟
    منظورم هر قسمت که میاد یکی بیاد تعریف کنه و بنویسه ممنونش میشم !

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

می خوایید دانلود کنید ، دانلود کنید . می خواید بخرید هم بخرید . دیگه این بحثا چیه ؟لطفا بهمدیگه تصمیمتون رو دیکته نکنید

خواهشا اسم "حمایت از هنرمند" رو تو این تبلیغات نیارید . کلا ما ملت همیشه داریم یکی رو حمایت می کنیم . چه خواسته یا ناخواسته ! باید التماس کنیم تا فیلم و سریال کمدی ببینیم . دنیا بهمون می خنده . واقعا چقدر خرج داره یه سریال تو یه لوکیشن بدون دکور ، بدون طراح لباس ، بدون دوربین های حرفه ای ، بدون ویراستار و دستیار نویسنده ، بدون نور پزدازی ، بدون نیاز به کارگردانیه هنری .... تازه بازیگرم نبود از پور مخبر یا عوامل تدارکات استفاده می کنیم .

مهران مدیریم اگه خیلی دلش برای سریالش می سوخت . همون توافق میلیاردی با صدا و سیما رو قبول می کرد . نه اینکه بگه تازه سهم تبلیغاتم می خواد ! الانم می تونست بعد از پخش تلویزیونی سی.دی هم بفروشه .
    بد کرده به شعور بینندش احترام گذاشته و به بهانه ی تواق مالی و هر چیزه دیگه ای سریالش رو از این صدا سیما پخش نکرده؟
    کلا این عادت ایرانی هاست ، قبل از اینکه سریال رو مثلا بسازن میگن خدا کنه از صدا سیما پخش نکنه ما ساپورتش میکنیم فلان ... از تی وی هم پخش می شد خیلی بودن که بازم بگن عجب آدمی هست به خاطر پول حاضر شده این کار رو کنه.
    حالا که پای عمل رسیده هر کسی یه جوری میخواد از زیرش در بره.
    شماها هم میخواین یه کار خوب ببینید سالی یه بار توی ایران هم طلبکار هم میشین که روی فروش سی دی هاش ملیاردی حساب باز کرده! زحمتش رو کشیده خب!از یه جایی باید برگرده بوجه دیگه.
    کسی مجبور نمیکنه بره بخره سی دی رو. میتونه دانلود کنه کپی کنه ولی با این کارش ممکنه دیگه به این شکل نتونه سریال طنز قوی ببینه.. یا مجبوره بشینه از توی تی وی ببینه یا اینکه کلا دیگه خبری نیس ازش وقتی میبینن کسی اهمیتی نمیده!
    توی چند صفحه قبل یکی حساب کرده بود هر ایرانی 75 تومن بده پول میلیاردی میره تو جیبه اینا!خب بره!کار کرده نتیجه اش رو داره میبینه دیگه.

حالا مثلا بگه سهم تبلیغات رو هم میخواد! چی میشه مگه؟ سریال لاست و هزار تای دیگه نجومی پول تبلیغ قبل و وسط سریال رو میگیرن!کسی بهشون حرفی میزنه که شما با این حالت اومدی این حرف رو میزنی!

6. 6 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Vallio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    اصفهـــان

پيش فرض

اینطوری که مزه ی فیلم برای کسی که میخواد فیلمو ببینن میره...
    داستان لو میره!
    اگه کسی خواست بگه Spoiler رعایت شه ... !
    مزه فیلم واسه کسی که خریده قبلش و بعدش میخاد واسمون تعریف کنه میره ؟ جلل خالق ! ( خوب ما نمیتونیم ببینیم ! )
    داستان کلی قبلا" توسط خود من لو رفته بود !

این که وگفتی ای یعنی چه ( یادش بخیر ؛ هیچ موقع از ذهنم نمیره بیرنون ! ) ؟

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

فکر میکنم درجه کیفی اصلاً ربطی به اچ دی یا بلوری بودن فرمت نداره . منظور کیفیت فیلم بر اساس معیارهای تعیین شده ست : داستان فیلم ، بازیگران و ... . ربطی به کمیت نداره . البته بازم این نظر منه ، مطمئن نیستم .
    کاملا نظریتون درسته
    آخه کدوم احمقی میاد بنویسه درجه کیفی : الف بعد منظورش کیفیت تصویر باشه
    فکر کن کیفیت VCD الف باشه
    DVD هم که دیگه چنگی به دل نمیزنه
    فکرش هم احمقانست

9. این کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

سه چهار کلمه از هر قسمت ! ، زیاد نیست به نظرتون ؟
    منظورم هر قسمت که میاد یکی بیاد تعریف کنه و بنویسه ممنونش میشم !
    قبلاً نوشتن:

قسمت اولش مالی نیست . حکایت سیامک انصاریه که فوق لیسانس تاریخ داره و خیلی به تاریخ علاقه داره

و مدرس تاریخه که تو این قسمت میفهمه که پول بهتر از تاریخ و کسی به درس تاریخ و تاریخ کشور اهمیت نمیده

و خودشم که وضع مالیش خوب نیست بیخیال میشه و میخاد برگرده داراب خانه پدریش. که قبل از این که بره با

سحر جعفری جوزانی آشنا میشه که یک دانشجوی تاریخه و برای پایانم نامش احتیاج شدیدی به کمک سیامک

انصاری داره و دنبال یک کتابی میگرده و از سیامک انصاری میخاد کمکش کنه که سیامک انصاری هم عاشقش

میشه و بهش کمک میکنه.

قسمت دومش . هنوز در زمان حال و سیامک انصاری در حال کمک به سحر جعفری جوزانی برای تکمیل پایان

نامه که شخصی زنگ میزنه به سیامک انصاری میگه من کتابی دارم که بدردت میخوره اگر بدی به سحر جعفری

خوشحال میشه و باهات ازدواج میکنه. میگه بیا کاخ تا بهت این کتاب رو بدم نمیدونم کدوم کاخ رو گفت.

سیامک انصاری میره کاخ زنگ میزنه میگه کجایی طرف که صداش مهران میدریه میگه تو راهم قهوه تلخ که رو

میز گذاشتم بخور دارم میام سیامک انصاری قهوه تلخ رو میخوره و چشماش تار میشه و میره به زمان سال

درست یادم باشه 1208 .

قسمت سوم هم در همین سال 1208 . تو همون کاخ که رفته بود ادامه داره . میبینه همه در حال تکاپو هستن

که میفهمه روز تاج گذاریه شاه ولی فکر میکنه که اینها همش نمایشه و فیلمبرداریه و همش میخنده .

خلاصه گشت گذاری میکنه تو کاخ و بالاخره شه میاد و همه تعظیم میکنن ولی اون هنوز فکر میکنه فیلمبرداریه

و نمایشه .

روز تاج گذاریه از فرانسه و روسیه تحفه هایی برای شاه آوردن که تقدرمش میکنند و نمیدونم چی میشه

سیامک انصاری سلفه میکنه ..اهم میکنه چی میشه که پادشاه میبینش و میگه این کیست در کاخ ما چه غلتی

میکند. پادشاه داد میزنه بگیریدش ... میگیرن و به زنجیر میبندنش و پادشاه میاد جلو و سیامک انصاری هنوز

فکر میکنه نمایشه و سبیله پادشاه رو میگیره میکشه میگه این الکیه میکشه و میبینه که واقعیه و گریش

میگیره میگه این چه بدبختی بود سرمون اومد.

خلاصه پادشاه دستور میده که سرش رو از تنش جدا کنند. قبل از شروع این کار براش غذا میارند قیمه

وو میخوره و هنوز نمیدونه میخان سرش رو بزنند. بعد پادشاه میگه می خواهیم راهیت کنیم بروی ( منظورش

دیار باقیه) ولی سیامک انصاری فکر میکنه میخان ولش کنند بره. پادشاه میگه غذایت را بخور که به شکوفه بگم

بیاید و راهیت کند بعد سیامک انصاری فکر میکنه شکوفه دختره میگه من نامزد دارم زحمت نکشید خودم تنهایی

میرم .

بعد شکوفه میاد ..نگو شکوفه همون جلاد قصره یه مرد چاق 200 کیلویی سیبیلش اندازه شمشیرش ..

سیامک انصاری جفت میکنه میگه ایشونن شکوفه جون

بعد که میخان سرش رو بزنند یه نفر از دربار میگه نکنید شوم میشه اگر در روز تاجگذاری خونی ریخته بشه

باید خون یکی از دربار هم ریخته بشه وگرنه شوم میشه برای سلطنت

خلاصه میندازنش زندان بازپرس میگه از کجا آمدی و میگه من از آینده اومدم و بازپرس میده اینقدر کتکش

میزنند که قاتی میکنه و میندازنش زندان و اونجا از زندانی دیگه میپرسه اینجا کجاست

میگه ایران . تهران سال 1208 و میفهمه که اومده زمان قدیم و سریال همینجاها تموم میشه.

11. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بچه ها مهران مدیری توی زعفرانیه یه خونه داره. خونه که چه عرض کنم قصر.

البته چش حسود کورااا ولی زیاد نگران ضرر کردنش نباشید. چون بعضی نگران این هستن که نخریدن محصول ممکنه ضرر بزنه به طرف و یارو بدبخت بشه. البته این دلیل نمیشه که برید کپی کنید.
    Last edited by s_paliz; 15-09-2010 at 12:23.

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

بچه ها مهران مدیری توی ولنجک یه خونه داره. خونه که چه عرض کنم قصر.

البته چش حسود کورااا ولی زیاد نگران ضرر کردنش نباشید.
    همونطور که گفتی چشم حسودان کور
    امیدوارم یکی دیگه هم کنارش بخره
    درضمن داشتن مهران مدیری چه ربطی به ضرر کردنش داره؟
    مثل این میمونه بری بنگاه ماشین به یارو که تیلیاردره بگی حاجی این بنز رو بده من پولش هم نگیر تو که داری پول این رو میخوای چکار؟
    خوب مهران برای این کار حالا یا خودش یا تهیه کننده خرج کرده و باید پول این کاری که کرده در بیاد چه ربطی داره که خودش داره.........

من شاید 2 سال هست که هیچ کدوم از برنامه های TV رو نگاه نمیکنم
    ولی اگه این حتی از TV هم پخش میشد من ناچار میرفتم هر شب TV رو نگاه میکردم
    ولی الان خوشحالم که به صورت پک هر هفته میدند بیرون
    اینطوری اسیر برنامه ها و تبلیغات مزخرف و ساعات نامناسب تلوزیون نمیشیم
    که مثلا بگند قهوه تلخ امشب ساعت 10 بعد ساعت 10 بریم ببینیم فوتبال گذاشته
    الان حتی اگه توی سیدی تبلیغ هم پخش بشه میتونی بزنی جلو و نگاه نکنی هر موقع دوست داشتی نکاه بکنی و ...
    هر چی هم بفروشه نوش جونش
    امیدوارم امروز توی اصفهان پخش بشه برم Orginal بخرم DVDش رو
    Last edited by *hamedkhatar*; 15-09-2010 at 12:29.

14. 3 کاربر از *hamedkhatar* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

الان آهنگ تيتراژ رو با صداي مهران مديري شنيدم انصافاً خوب خونده.
    كسي مي دونه خواننده ي اصلي اين آهنگ كيه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •