تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 26 اولاول ... 9151617181920212223 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 260

نام تاپيک: راهنمای کامل Pcsx2!!!(به همراه راهنمای افزایش سرعت)

آخر فروم باز mehr1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

سلام.چند تا نظر میدم برای همه دوستان عزیز :

به عنوان کسی که از سال 1384 دنبال امولاتور های پلی استیشن در سایتها میگشتم اینارو میگم :
    امولاتورهای پلی استیشن یک که هیچ مشکلی ندارند و با سیستم های قدیمی و ضعیف هم راحت اجرا میشن.

اما پلی استیشن دو : توی تاپیک ها زیاد دنبال جواب مشکلات امولاتور و پلاگین و این چیزها نباشید.
    به خاطر اینکه از یک سیستم به یک سیستم دیگه تنظیمات امولاتور کاملا فرق داره و نتایج متفاوتی به دست میاد .

مثلا یه پلاگین رو انتخاب میکنی و گرافیک بازی به صورت هاشور در میاد.
    پلاگین رو عوض میکنی سرعت کم میشه و گرافیک بالا میره!!!
    دو باره عوض میکنی بازی سایه دار میشه !!!

و اینکه تعداد زیادی از بازی هارو بدون مشکل نمیتونی اجرا کنی.

من 6 سال توی سایت ها دنبال پلاگین و امولاتور و این چیزا بودم و خدا میدونه چقدر وقت گذاشتم روی اینها.
    کارهای عجیب هم زیاد کردم با پلاگین ها و نتیجه :

تنظیمات پلاگین ها از یک سیستم به سیستم دیگه کاملا متفاوت و جالب تر اینکه :

از یه بازی به بازی دیگه هم متفاوت میشه!!! یعنی پلاگین هارو تنظیم میکنی و فلان بازی رو خوب اجرا میکنه اما برای یه بازی دیگه نه ! و باید دوباره وقت بزاری و مدام ازمون و خطا انجام بدی.

به نظرم برای اجرا چند بازی بد نیست ولی اگه فکر کنید میتونید به جای خود کنسول باهاش حال کنید سخت در اشتباهید.

مثلا مشکل کند شدن بازی با سی پی یو 4 هسته ای هم به وجود میاد و اگر مشکل رو با تغییر پلاگین یا تنظیمات درست کنی باز مشکلاتی مثل سایه دار بودن بازی یا خط های افقی پا برجاست.

2. 2 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

سلام.چند تا نظر میدم برای همه دوستان عزیز :

به عنوان کسی که از سال 1384 دنبال امولاتور های پلی استیشن در سایتها میگشتم اینارو میگم :
    امولاتورهای پلی استیشن یک که هیچ مشکلی ندارند و با سیستم های قدیمی و ضعیف هم راحت اجرا میشن.

اما پلی استیشن دو : توی تاپیک ها زیاد دنبال جواب مشکلات امولاتور و پلاگین و این چیزها نباشید.
    به خاطر اینکه از یک سیستم به یک سیستم دیگه تنظیمات امولاتور کاملا فرق داره و نتایج متفاوتی به دست میاد .

مثلا یه پلاگین رو انتخاب میکنی و گرافیک بازی به صورت هاشور در میاد.
    پلاگین رو عوض میکنی سرعت کم میشه و گرافیک بالا میره!!!
    دو باره عوض میکنی بازی سایه دار میشه !!!

و اینکه تعداد زیادی از بازی هارو بدون مشکل نمیتونی اجرا کنی.

من 6 سال توی سایت ها دنبال پلاگین و امولاتور و این چیزا بودم و خدا میدونه چقدر وقت گذاشتم روی اینها.
    کارهای عجیب هم زیاد کردم با پلاگین ها و نتیجه :

تنظیمات پلاگین ها از یک سیستم به سیستم دیگه کاملا متفاوت و جالب تر اینکه :

از یه بازی به بازی دیگه هم متفاوت میشه!!! یعنی پلاگین هارو تنظیم میکنی و فلان بازی رو خوب اجرا میکنه اما برای یه بازی دیگه نه ! و باید دوباره وقت بزاری و مدام ازمون و خطا انجام بدی.

به نظرم برای اجرا چند بازی بد نیست ولی اگه فکر کنید میتونید به جای خود کنسول باهاش حال کنید سخت در اشتباهید.

مثلا مشکل کند شدن بازی با سی پی یو 4 هسته ای هم به وجود میاد و اگر مشکل رو با تغییر پلاگین یا تنظیمات درست کنی باز مشکلاتی مثل سایه دار بودن بازی یا خط های افقی پا برجاست.
    کاملا تایید میشه.

نمیدونم دقت کردی یا نه بعضی از بازی ها هستن که راحت و روون اجرا میشن مثل RECVX که حتی روی دو هسته ای هم با 55 فریم به بالا مثل آب خوردن اجرا میشه

ولی بعضی از بازی ها مثل FFX-2 هر کاری میکنی سریع تر از 30 فریم اجرا نمیشه حتی روی 4 هسته ای!

به هر حال این شبیه ساز هنوز تکمیل نشده و داره روش به خوبی کار میشه نباید انتظار بیش از این داشت.

4. 4 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    صحبت دوستان کاملا صحصیح میباشد و من نیز بهش رسیدم . از دوست عزیز که ورژن جدید 0.9.8 رو معرفی کردن کمال تشکر رو دارم چون سیستم من ( با توجه به این که گرافیک شیر داره ) با ورژن 0.9.7 مشکل داشت و من تو تنظیماتش تغییری نمی تونستم ایجاد کنم ولی وووووووای این 0.9.8 چه کار کرد رو سیستم من که عالی شد در ضمن هاله ی مه که در بازی god of war وجود داشن به bios ربط داشت که با bios قدیمی مشکل داشت و تو بازی حتی مشکلات دیگه از قبیل سبز شدن محیط اطراف نیز ایجاد میکرد من خودم bios قدیمی رو ورژن 0.9.8 امتحان کردم و همون مشکلات پابرجا بود ولی با bios جدید مشکل بر طرف شد .خیلی خیلی عالی بود . دستتون درد نکنه آخه من دیگه داشتم امیدم رو از اینکه بتونم بازی DOW رو ، رو این سیستمم به طور کامل بازی کنم از دست میدادم . در ضمن ممنون میشم جدیدترین bios رو هم قرار بدید و تاریخ شو هم بنویسید .
    با تشکر فراوان .

6. 2 کاربر از amin200200 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با سلام
    صحبت دوستان کاملا صحصیح میباشد و من نیز بهش رسیدم . از دوست عزیز که ورژن جدید 0.9.8 رو معرفی کردن کمال تشکر رو دارم چون سیستم من ( با توجه به این که گرافیک شیر داره ) با ورژن 0.9.7 مشکل داشت و من تو تنظیماتش تغییری نمی تونستم ایجاد کنم ولی وووووووای این 0.9.8 چه کار کرد رو سیستم من که عالی شد در ضمن هاله ی مه که در بازی god of war وجود داشن به bios ربط داشت که با bios قدیمی مشکل داشت و تو بازی حتی مشکلات دیگه از قبیل سبز شدن محیط اطراف نیز ایجاد میکرد من خودم bios قدیمی رو ورژن 0.9.8 امتحان کردم و همون مشکلات پابرجا بود ولی با bios جدید مشکل بر طرف شد .خیلی خیلی عالی بود . دستتون درد نکنه آخه من دیگه داشتم امیدم رو از اینکه بتونم بازی DOW رو ، رو این سیستمم به طور کامل بازی کنم از دست میدادم . در ضمن ممنون میشم جدیدترین bios رو هم قرار بدید و تاریخ شو هم بنویسید .
    با تشکر فراوان .
    میشه بگی با کدوم ورژن بایوس مشکل داره؟ من واسه بازی تکن میدونستم که با ورژن های قدیمی مشکل داره ولی این رو نمیدونستم. لطفا ورژن بایوس هایی رو که امتحان کردی رو بنویس.

من همیشه از این ورژن بایوس استفاده میکنم که به نظر میاد آخرین ورژن بایوس موجود باشه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

دوستان منم اخرین ورژن رو شبیه ساز رو دانلود کردم ولی احتیاج به دو تا پلاگین داشت.اون پلاگین هارو دانلود و به system32 کپی کردم ولی باز یه اروری میده و اجرا نمیشه.تا حالا همچین مشکلی ندیده بودم.

خودم فکر کنم از ویندوز و اینکه آپدیت نیست باشه.شما همچین مشکلی نداشتین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

چند تا بایوس :

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

11. 3 کاربر از mehr1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان منم اخرین ورژن رو شبیه ساز رو دانلود کردم ولی احتیاج به دو تا پلاگین داشت.اون پلاگین هارو دانلود و به system32 کپی کردم ولی باز یه اروری میده و اجرا نمیشه.تا حالا همچین مشکلی ندیده بودم.

خودم فکر کنم از ویندوز و اینکه آپدیت نیست باشه.شما همچین مشکلی نداشتین؟
    منم این مشکل رو داشتم. کافیه ورژن نصبی 0.9.7 رو یه بار نصب بکنی تا موارد مورد نیاز رو واست نصب بکنه بعدش میتونی از ورژن های غیر نصبی جدید به راحتی استفاده بکنی. بیخودی هم دنبال فایل های dll نگرد چون هیچ کدوم کار نمیکنن!

PCSX2 0.9.7 beta Full installer

کد:

امیدوارم که برای ورژن 0.9.8 هم این ورژن نصبی زودتر بیاد و خلاص بشیم!

13. 2 کاربر از Squall Leonhart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با سلام
    squall جان من با این ورژن bios که قرار دادی مشکل داشتم ظاهرا مربوط به سال 2006 میشه ولی واسه من مربوط به سال 2008 هستش که حتما حتما از این ورژن استفاده کن . من خودم لینکشو ندارم ولی یک پک مربوط به 0.9.7 pcsx2 رو تو یکی از سایتها پیدا کردم که لینکشو برات قرار میدم فقط از bios هاش استفاده کن چون واسه من که عالی بود ففط یه نکته این که در ورژن 0.9.8 در قسمت speedhacks در پایین صفحه گزینه ای داره به اسم preset که اگه تیک این گزینه رو قرار بدید و زبانه مربوط به اونو تا آخر ببرید یعنی در حالت mostly harmful قرار بگیره خود برنامه بهترین حالت برنامه رو واسه اجرا رو سیستمتون اعمال میکنه . من که از این گزینه استفاده میکنم . از بقیه دوستان میخواهم که امتحان کنند و نتیجه رو اعلام کنن .
    اینم لینک ورژن0.9.7 pcsx2 که میتونید از bios موجود در اون واسه ورژن 0.9.8 استفاده کنید :
    کد:
    موفق و پیروز باشید .

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

با سلام
    squall جان من با این ورژن bios که قرار دادی مشکل داشتم ظاهرا مربوط به سال 2006 میشه ولی واسه من مربوط به سال 2008 هستش که حتما حتما از این ورژن استفاده کن . من خودم لینکشو ندارم ولی یک پک مربوط به 0.9.7 pcsx2 رو تو یکی از سایتها پیدا کردم که لینکشو برات قرار میدم فقط از bios هاش استفاده کن چون واسه من که عالی بود ففط یه نکته این که در ورژن 0.9.8 در قسمت speedhacks در پایین صفحه گزینه ای داره به اسم preset که اگه تیک این گزینه رو قرار بدید و زبانه مربوط به اونو تا آخر ببرید یعنی در حالت mostly harmful قرار بگیره خود برنامه بهترین حالت برنامه رو واسه اجرا رو سیستمتون اعمال میکنه . من که از این گزینه استفاده میکنم . از بقیه دوستان میخواهم که امتحان کنند و نتیجه رو اعلام کنن .
    اینم لینک ورژن0.9.7 pcsx2 که میتونید از bios موجود در اون واسه ورژن 0.9.8 استفاده کنید :
    کد:
    موفق و پیروز باشید .
    تو که انتظار نداری واسه یه بایوس یک مگابایتی بشینم این پکیج 60 مگی رو دانلود بکنم؟

یه لطفی بکن اگه میشه از صفحه بایوست یه عکس بزار بقیش با من.

مثل این :

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    هر جایی که یاد خدا باشد

پيش فرض

منم این مشکل رو داشتم. کافیه ورژن نصبی 0.9.7 رو یه بار نصب بکنی تا موارد مورد نیاز رو واست نصب بکنه بعدش میتونی از ورژن های غیر نصبی جدید به راحتی استفاده بکنی. بیخودی هم دنبال فایل های dll نگرد چون هیچ کدوم کار نمیکنن!

PCSX2 0.9.7 beta Full installer

کد:
    امیدوارم که برای ورژن 0.9.8 هم این ورژن نصبی زودتر بیاد و خلاص بشیم!
    تا نسخه 0.9.7 غیر نصبی این مشکل رو نداشتم.حالا اون نسخه نصبی رو نصب میکنیم ببینم چی میشه!
    اما فکر کنم داخل همون نسخه نصبی که میگی فایل هایی باشه که بشه اونارو برای 0.9.8 غیر نصبی استفاده کرد.

راستش اصلا قصد بازی ندارم.فقط کنجکاوم بدونم چقدر پیشرفت کرده.

اگه یکی از نسخه های مال 5 سال قبل رو اپلود کنم میبینید چقدر پیشرفت داشته تا امروز!
    البته اون اوایل نویسندگانش کسای دیگری بودند.بعدا یه تیم جدید به تکمیل اون پرداختن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •