تا یک و سیصد چی پیشنهاد میکنید؟(البته با گارانتی معتبر)
تا یک و سیصد چی پیشنهاد میکنید؟(البته با گارانتی معتبر)
شوخی میکنید؟ SONY VAIO FW 490JAB با باطری 3 سلولی!!!؟
درضمن من تو سایت Cnet فقط یک مدل از این دل پیدا کردم که CPU مدل P8600 داشت با 3 مگ کش!
و فکر نکنم این سی پی یو 2.66 با 6 مگ کش مدل P9600 باشه و احتمالا T9550 هست! این سی پی یو 40% مصرف انرژی بیشتری نسبت به P8700 با 2.53 گیگاهرتز فرکانس و3 مگ کش داره!
اگه من بودم سونی رو بر میداشتم!
با توجه به اینکه نگفتی برای چی میخوای و توضیح بیشتر ندادی و اینکه گارانتی معتبر میخوای این مدل رو پیشنهاد میدم :
Hp Dv6 1215
با گارانتی ایران اچ پی 18 ماهه 1320000
دوستان من دیروز مجتمع پایتخت بودم
نمی دونم چرا دل 1520 دلم رو زد
زیاد طراحی خوبی نداشت و به نظر کیفیت مونیتورش پایینه و به گفته یکی از فروشنده ها جدیدا خرابی دل زیاد شده
()البته من از دو سه نفر دیگه ای که از آشناهام هستند هم این رو شنیدم)
توی سونی هم رفتم سراغ سری fw که توی اونها dbb و deb رو انتخاب کردم.نظرتون چیه؟
توی گرانتی سونی هم موندم که امرتات بگیرم یا الماس یا ...؟؟؟؟
ولی بازم دلم نمیاد از دل، دل بکنم . شما توی رنج قیمتی 1200 تا 1300 چی پیشنهاد می کنید؟ انسپایرون یا مدلهای دیگه از وستور؟
راستی من شنیدم که سونی ها مشکل پارتیشن بندی و مشکل نصب ویندوز xp را دارن که اینکار رو خوده فروشنده برات انجام میده(نصب xp به جای ویستا) چون به طور معمول نمیشه اینکار رو کرد؟
و یه سوال دیگه اینکه لپ تاپ ها در حالت اکبند ویندوز روشون نصبه یا موقع خرید برای تست فروشنده نصب می کنه؟
و یه سوال دیگه سونی های سری fw مشکل داغ شدن ندارن؟
ممنون
من FW 490 JBB دارم!
داغ کردنش که خوبه! تو کارهای معمولی اصلا هوای داغی در کار نیست!
در مورد xp هم باز میگم شما چرا اسرار دارید روی XP!!!?
7 بهتره! بروزتره! با قطعات بهتر کار میکنه! درضمن FW490 ها نیازی به نصب درایور تو ویندوز 7 ندارن!
در مورد وسترو هم باید بگم اصلا کیفیت تصویرش قابل مقایسه با سونی نیست! خیلی ضعیف هست!
سلام با عرض سلام و خسته نباشید
کدوم یک از اینهارو برا خرید ترجیح میدین؟
sony vaio vgn-nw130 g/w
sony vaio vgn-17nw
اگر بيشتر از 1 ميليون ميتونيد هزينه كنيد NW17 رو بگيريد با گارانتي ايران رهجو
لیدیز اند جنتلمنز
گارانتی همپارد ( همراه پردازش ) چطوره ؟ واسه اچ پیه
سلام
من میخواستم از سری های fw sony خرید کنم ولی دیگه گیر نمی آد . و اگه هم پیدا بشه گرون شده .
میخواستم بدونم چرا بازار اینطوری شده و آیا مدلهای جایگزین می یاد ? اگه می آد چه مدلهایی هستن و تو چه رنجه قیمتی ?
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
الان گارانتی های رایانه همراه - امرتات - نقش و ایران رهجو از معتبرترین گارانتی هایی هستند که سری fw سونی رو میفروشن .
البته سری 590 هم در سایت سونی آمده ولی هنوز وارد بازار ایران نشده .
اگه مدل خاصی مد نظرتون هست بفرمایید تا کمکتون کنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)