سلام
از دکتر شریعتی کتابی ندارید ؟
ممنون
سلام
از دکتر شریعتی کتابی ندارید ؟
ممنون
پیشنهاد میکنم کتاب قلعه ی حیوانات رو بخونین خیلی جالبه. نون و قلم هم بد نیست قشنگه. در ضمن اگر مرگ یک کارمند رو بخونین میفهمین زشت یعنی چی.............نخونینش....
سلام میشه خواهش کنم رمان نجوای شبانه از فهیمه پوریا رو بذارید.
سلام پيمان جان اينجــا هســتنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
موفق باشيد!![]()
دوســـت عزيز براي موبايل تايپ نشـــده
موفق باشيد!توضیح مختصر :
روزی که شوهرش مردی که به تازگی به عقد او در امده بود ،روزی که او فهمید این دختر به دردش میخورد. کاش هرگز به کلاسهای رزمی نمی رفت. کاش این قدر سرتق و جان سخت نبود.کاش انروز قلم پایش می شکست و به مغازه اکبر آقا نمی رفت تا آن اتفاق بیفتد. اصلاً کاش هرگز به دنیا نمی آمد.
خلاصه داستان نجوای شبانه نوشته فهیمه پوریا
در مورد دختری به نام طلاست که تنها دختر یک خانواده مرفه هست و علاوه بر زیبایی فوق العاده ورزشکار و رزمی کار هم هست وعلیرغم خواستگاران ودوستداران زیاد تصمیم میگیرد به خواستگاری سام پسر عرب تبار تبعه کویت جواب مثبت بدهد ولی وقتی برای اولین بار نزد خانواده سام به کویت میرود متوجه جو عجیب انجا میشود چرا که 3 زن جوان با حالتی غریب و بسیار مطیع سامی در آن خانه زندگی میکنند و سام و پدرش از او میخواهند با دو مرد غول پیکر عرب مبارزه رزمی انجام دهد و علاوه بر تمام اینها مادر ایرانی سام به او هشدارهایی از کارهای غیر قانونی پسر وشوهرش و دلیل انتخاب طلا برای این ازدواج چیزهای شگفت انگیزی میگوید.![]()
سلام اگر میشه کتاب راز داوینچی با نرم افزار پرنیان رو بذارین ممنون. {آخه کتابی که الان روی سایته خیلی اشکال داره و داستان تقریبا غیر قابل خوندنه.}
کتاب قلعه ی حیوانات.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون.برای کامپیوتر چی تایپ شده؟
سلامت باشید!
سلام اگر میشه کتاب راز داوینچی با نرم افزار پرنیان رو بذارین ممنون. {آخه کتابی که الان روی سایته خیلی اشکال داره و داستان تقریبا غیر قابل خوندنه.} من یه بار اینو گفتم ولی کسی توجه نکرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)