تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 63 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 625

نام تاپيک: سریال دلنوازان

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بیشتر بخاطر نوع بیان رامین ناراحت شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوگانگی شخصیت اتابک من را برای بازی در "دلنوازان" ترغیب کرد

بازیگر نقش اتابک در مجموعه تلویزیونی "دلنوازان" انگیزه خود را برای بازی در این پروژه دوگانگی و پیچیدگی‌های شخصیت ذکر کرد. عبدالرضا اکبری درباره بازی در مجموعه "دلنوازان" به خبرنگار مهر گفت: وقتی نقش اتابک به من پیشنهاد شد و فیلمنامه را خواندم دوگانگی و پیچیدگی‌های این شخصیت برایم جالب بود، تضادهای بیرونی و درونی نقش اتابک زیاد بود و باید طوری این نقش را بازی می‌کردم تا بیننده متوجه نشود اتابک به پسرش بهزاد (شاهرخ استخری) راست می‌گوید یا نه؟ من همیشه از نقش‌های تک بعدی فرار می‌کنم و علاقمند به ایفای نقش‌هایی هستم که من را وادار به چالش کند.
    وی ادامه داد: در واقع پیچیدگی‌های نقش و داستان‌ مجموعه "دلنوازان" برایم جذاب بود. یکی دیگر از ویژگی‌های این مجموعه هم تعلیق‌های زندگی شخصیت‌هایش است که هر کدام از آنها داستان‌های جداگانه‌ای دارد و از سوی دیگر تمام داستان‌ها به زیبایی در هم تنیده شده است و برای بیننده سئوال ایجاد می‌کند. اوج و فرودهای داستان برای بیننده جذابیت زیادی دارد.
    شاهرخ استخری و عبدالرضا اکبری در نمایی از "دلنوازان"
    این بازیگر افزود: گرچه بخش‌هایی از ضبط این مجموعه با پخش همزمان شده، اما برای بازی چهار ماه قبل از تولید به پروژه دعوت شدم و درباره نقش مرتب با کارگردان صحبت می‌کردم تا به نقطه مشترک برسیم و نقش اتابک اسکلت مناسبی داشته باشد.
    اکبری درباره اینکه آیا بازتاب مجموعه تاثیری هم در بازی شما گذاشته توضیح داد: متاسفانه فرصت نکردم همه قسمت‌های این مجموعه را ببینم و به قول معروف یک خط در میان دیدم. علاوه بر آن وقتی اسکلت کار را در آورده باشم، حتی وقتی ضبط همزمان با پخش باشد به دنبال اصلاح کردن نیستم، چرا که از ابتدا تمام ابعاد شخصیت را برای خودم تعریف می‌کنم.
    وی درباره همکاری با حسین سهیلی‌زاده گفت: "دلنوازان" دومین همکاری من با بعد از مجموعه "روزهای اعتراض" با سهیلی‌زاده بود. او از کارگردانان توانا است و با شناخت به توانایی بازیگرانش آنها را برای ایفای نقش انتخاب می‌کند. از بازی در کنار بازیگرانی چون پرویز فلاحی‌پور، شاهرخ استخری و ... هم لذت بردم و همه گروه تلاش‌ کردند تا مجموعه "دلنوازان" برای بینندگان جذاب باشد.

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

اره بابا نه تنها روشنك بلكه همه دختر ها اينجوري ميكنن اولش ! مگرنه همشون از خداشونه ! الان همه ي دختر ها واسه ي اين رامين پشت تلويزيون غش ميكنن !!!!!

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

نمیدونم متوجه شدین یا نه ولی وقتی رامین داشت با بهزاد صحبت میکرد گفت این دختر دایی تو ( خطاب به روشنک ) !
    در حالی که روشنک دختر عمه ی بهـــــزاد هست ! ( البتــــه اگه جهـــان رو پدرش فــرض کنیم )

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

ای بابا اگه میخوای به این جور چیزا گیر بدی اصلا نباید سریال ایرانی ببینی.
    این روشنک یه مرضش هست و گرنه از خداشه که با این پسره ازدواج کنه.
    بعد این یارو منصوره چی کاریه یلداست

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نمیدونم متوجه شدین یا نه ولی وقتی رامین داشت با بهزاد صحبت میکرد گفت این دختر دایی تو ( خطاب به روشنک ) !
    در حالی که روشنک دختر عمه ی بهـــــزاد هست ! ( البتــــه اگه جهـــان رو پدرش فــرض کنیم )
    آره ، منم دقت کردم، از عواقب شتابزدگی معمول این جور سریالاست دیگه

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

میگه عموی ناتنیش هست !
    ولی به نظرم همین منصوره باعث ناپدید شدن سیروس شده!

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

شایدم منظورش از گفتن دختر دایی کنایه بوود !!!

توجه کردین ادم یه حرف مهم میزنه بینش کلمات نا مربوط رو عمدا یا سهوا اشتباه میگه ( که مثلا این قسمت اصلا مهم نیست ) 

یعنی رامین هم نا خودآگاه می خواد برسونه که نسبتش با تو اصلا مهم نیست ولی اخلاق بدی داره

آخر فروم باز H a m e e d's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

شایدم منظورش از گفتن دختر دایی کنایه بوود !!!

توجه کردین ادم یه حرف مهم میزنه بینش کلمات نا مربوط رو عمدا یا سهوا اشتباه میگه ( که مثلا این قسمت اصلا مهم نیست )

یعنی رامین هم نا خودآگاه می خواد برسونه که نسبتش با تو اصلا مهم نیست ولی اخلاق بدی داره
    کنایه رو ول کن، کاملا معلوم بود سوتیه؛ چون یه جمله ای گفت و سریع ازش رد شد، اگه کنایه بود کشدارترش میکرد یا قسمتی از جمله رو با تکیه قویتری ادا میکرد.

آخر فروم باز Rahe Kavir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تواغوش يار

پيش فرض

اره بابا نه تنها روشنك بلكه همه دختر ها اينجوري ميكنن اولش ! مگرنه همشون از خداشونه ! الان همه ي دختر ها واسه ي اين رامين پشت تلويزيون غش ميكنن !!!!!

ای بابا اگه میخوای به این جور چیزا گیر بدی اصلا نباید سریال ایرانی ببینی.
    این روشنک یه مرضش هست و گرنه از خداشه که با این پسره ازدواج کنه.
    اين مرض:اسمش شرم وحيا يه دختره
    معمولا يه خواهركوچيكتر رودربايستي داره زودتراز خواهربزرگترش ازدواج كنه
    مشكل روشنك همينه ، البته يه خورده هم غروركاذب داره

--
    شخصيت رامين خيلي جالبه ، يه جورايي طنز سريال روي همين رامين ميچرخه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •