تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 67 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 665

نام تاپيک: کرک ویندوز 7

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

من که همیشه سایت سافتگذر رو چک میکنم. این مورد رو دیدم که چند روزه در گیره برای کرک ویندوز 7

تو همون اخبار بالای سایت که معرفی میکنه کرک جدید برای این قرار گرفت و یا فلان تغییر در سایت ایجاد شد.

موقعی که اپدیت ماکروسافت اومد اول نوشت کرک سافتگذر بعد از اپدیت همچنان کار میکند

فرداش نوشت کرک سایت ما خراب شد و یک کرک جایگزین شد

بعدش نوشت این کرک قبلیه به خاطر بوجود ارودن مشکلات روی سیتم بعضی ها برداشته شد و یک کرک دیگر جایگزین شد

الان هم چک کردم دیدم نوشته

- کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در تاریخ 9 اسفند 88) در صفحه دانلود ویندوز Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail MSDN قرار گرفت. این کرک به روشی غیر استاندارد بخش Activation ویندوز را به طور کلی غیر فعال می کند ولی مشکل پیغام جنیون را برطرف می کند.

من هم همون موقع از این کرک که دوست خوبمون
    mohsen_1363 قدیم میدیما گذاشته بود استفاده کرده بودم و تا الان هم مشکلی برام پیش نیومده. همین که بخش جنیون ویندوز رو کلا از بیخ میکنه

میبینم که تازه سافتگذر به بچه های اینجا رسیده
    Last edited by Dr Hannibal; 05-03-2010 at 23:22.

2. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

!!!!

ممنون که تست کردید اما بعضی استفاده کردند و گفتند که مشکلی نداره... آیا شما بعد از نصب ویندوز از کرک دیگری هم استفاده کرده بودید یا این اولین کرک بود که زدید؟
    چون اگر قبلش از کرک دیگه استفاده کرده باشید ممکنه این درست کار نکنه؟
    اگر اولین کرک شما باشه فعلا دیگه هیچ راه حلی نیست چون این جدیدترین کرک موجود هست!!:-(
    نه دوست عزیز مثل اینکه پست های دوستان رو نخوندی ، خود مایکرو هم اعلام کرده بود که
    ویرایش های قبل 22 جولای مشکل ریست پیدا میکنن که فکر میکنم با اپدیت های جدید در ورژن های قدیم این مشکل ایجاد میشه
    اگر هم مشکلی پیش بیاد فکر کنم کرک جدید wat که تو راه مشکل حل کنه کما اینکه یه بار مشکل پیغام های مکرر genuine پیش اومد و ورژن جدید wat مشکل حل کرد شاید هم نکنه
    به هر حال چیزی به 3 ماهش نمونده خبرشو میدم حتما ، شاید هم شما درست بگی دوست من
    من که همیشه سایت سافتگذر رو چک میکنم. این مورد رو دیدم که چند روزه در گیره برای کرک ویندوز 7

تو همون اخبار بالای سایت که معرفی میکنه کرک جدید برای این قرار گرفت و یا فلان تغییر در سایت ایجاد شد.

موقعی که اپدیت ماکروسافت اومد اول نوشت کرک سافتگذر بعد از اپدیت همچنان کار میکند

فرداش نوشت کرک سایت ما خراب شد و یک کرک جایگزین شد

بعدش نوشت این کرک قبلیه به خاطر بوجود ارودن مشکلات روی سیتم بعضی ها برداشته شد و یک کرک دیگر جایگزین شد

الان هم چک کردم دیدم نوشته

- کرک جدید ویندوز 7 (ساخته شده در تاریخ 9 اسفند 88) در صفحه دانلود ویندوز Microsoft Windows 7 Ultimate RTM x86 Retail MSDN قرار گرفت. این کرک به روشی غیر استاندارد بخش Activation ویندوز را به طور کلی غیر فعال می کند ولی مشکل پیغام جنیون را برطرف می کند.

من هم همون موقع از این کرک که دوست خوبمون mohsen_1363 قدیم میدیما گذاشته بود استفاده کرده بودم و تا الان هم مشکلی برام پیش نیومده. همین که بخش جنیون ویندوز رو کلا از بیخ میکنه

میبینم که تازه سافتگذر به بچه های اینجا رسیده
    خواهش دوست من فکر کردی ما کم الکی ایم

4. این کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

تازگیا کرک ها روی وین 7 کار نمیکنن.

دقت کنید وقتی ویندوز 7 را نصب کردین اول آپدیت ویندوز را خاموش کنید بعد کرک را نصب کنید.

داره خودمونی میشه aga hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یکی به ما کمک کنه!! هین genuine ر جا میرم با منه.وینوزم رو هم یکبار با 7toll kit اکتیو کردم.حالا بازم میگه اکتیو کن

ویندوزم 7 ultmate هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه death_man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Cloud

پيش فرض

خوب ممکنه برای تعداد محدودی مشکل پیش نیامده باشه اما برای بسیاری مشکل ریست شدن پشت سر هم پیش آمده و کاریش هم نمیشه کرد. البته خیلی سریع هم نه اما هر چند ساعت یکبار یا گاهی سریعتر سیستم ریست میشه.
    من می گذارم یک چیزی شب تا صبح دانلود بشه اما صبح بیدار میشم میبینم همون اول ریست شده و دیگه گیر کرده یا اینکه دارم با یکی چت میکنم یکدفعه ریست میشه.
    حالا اینها مهم نیست اگر وسط یک کار گرافیکی باشید که بعد بیچاره میشید دیگه تمام زحمتتون میپره و باید هر 20 ثانیه از ترس یکبار بزنید ذخیره!!!

تازه حتما به مرور بدتر میشه و تند تر ریست میشه یا اصلا دیگه بالا نمیاد...
    برای من تقریبا هر 3 ساعت یکبار ریستارت میشه

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

یکی به ما کمک کنه!! هین genuine ر جا میرم با منه.وینوزم رو هم یکبار با 7toll kit اکتیو کردم.حالا بازم میگه اکتیو کن

ویندوزم 7 ultmate هست.

http://www.mediafire.com/?iemydrzyd44

9. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این مشکل blue page و همون ریست شدن هنوز حل نشده؟
    من کرک wat رو زدم اینطور شد...

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

این مشکل blue page و همون ریست شدن هنوز حل نشده؟
    من کرک wat رو زدم اینطور شد...

دوست عزیز چند تا صفحه بری عقب جوابتو میگیری
    فقط
    build 7600
    ورژن های قدیمی تر همشون مشکل ریست دارن فقط شما نیستی

آخر فروم باز isbn84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

خوب پس ممکنه به خاطر استفاده از کرکهای دیگه جواب نداده. حالا من هم دارم نسخه 7600 رو دانلود میکنم ولی دو روز طول میشکه بعد تست میکنم نتیجه رو میگم.
    آره 100 درصد سرعت ریست شدن باید بیشتر بشه به مرور. از کجا شما تیک گزینه اتوماتیک ریست رو برداشتید؟

سلام
    اون تیک هم جواب نداد ، صفحه آبی میاد.
    کسی که تحصصش کرک هست بیاد بگه ، میشه امید وار بود در آینده کرکش ساخته بشه و مشکل حل بشه.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    اون تیک هم جواب نداد ، صفحه آبی میاد.
    کسی که تحصصش کرک هست بیاد بگه ، میشه امید وار بود در آینده کرکش ساخته بشه و مشکل حل بشه.
    ممنون
    احتمالا اگر از آخرین نسخه ویندوز استفاده کنید و قبل از هر کاری بعد از نصب آپدیت رو خاموش کنید و want2.5.5 رو نصب کنید گزینه genuine کلا حذف میشه ولی دیگه ریست نمیشه. ممکنه چون شما کرک دیگه استفاده کردید اینجوریه. اما اگر حوصله ندارید ویندوز رو از ابتدا نصب کنید صبر کنید من تا پس فردا تست می کنم. چون الآن دارم آخرین نسخه ویندوز رو دانلود میکنم دیشب 1 گیگش رفت امشب هم 1 گیگ حدود 500 مگ میمونه که فردا شب باید بگذارم بره بعد خودم تست میکنم اگر با رفتن genuine مشکل ریست برطرف شد به شما می گم....
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •