نه دیگه.
اون دفعه که خواستیم با هم بازی کنیم که نشد.
شما که میخواستی به من جوین بشی پیغام Missmatch میاد.
ولی الان فکر نکنم اینجوری بشه.
نه دیگه.
اون دفعه که خواستیم با هم بازی کنیم که نشد.
شما که میخواستی به من جوین بشی پیغام Missmatch میاد.
ولی الان فکر نکنم اینجوری بشه.
کسی هستش که حرفه ایی باشه و آنلاین هم بتونه بازی کنه.؟
Last edited by OMiD.1080p; 25-05-2012 at 22:35.
سلام دوستان.
یه بازی هست البته تقریبا قدیمی شده ولی خیلی طرفدار و بازی کننده داره و از نوع استراتژی Real time strategy games است.
و مسابقات جهانی داره و خیلی ها اونو آنلاین بازی میکنند.
The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king
این بازی از سری بازی های The Lord of the Rings و سبک استراتژی است و البته توی پست های دیگه شماره قبلی همین بازی که با نام های The Battle for Middle-earth (tm) II و The Battle for Middle-earth است دوستان توضیح داده اند.
ولی خوب این آخرین شماره ای است که این عنوان داشته است.و نسبت به دو مدل قبلی و به خصوص The Battle for Middle-earth (tm) II چند تقییر کوچک علاوه بر خط داستانی بازی داشته است.
تغییرات در یه داستان بسیار زیبا و واقعا بی نظیر است که میشه اونو با داستان نسخه اول بازی که خط داستان فیلم رو دنبال میکرد مقایسه کرد.
در ادامه راجب داستان بازی و تیم ها هیروهای اصلی و توانایی هاشون و قسمت های بازی مخصوصا قسمت War Of The Rings و همچنین ساختن هیرو و تقلب های بازی مطلب میذارم.
از دوستان میخوام اگه مطلبی و تجربه ایی از بازی دارند ارائه بدند.
اگه مطلب خوب بره جلو بهتون طریقه آنلاین بازی کردن به صورت کامل و 100 درصد تست شده رو میگم.
سلام دوستان اقا من 2 تا شون رو نصب کردم یعنی
rise of the wich king
the battle for middle
بازی هم اجرا شد مشکلی هم داشت ولی خواستم انلاین بازی کنم پچ دانلود کردم واسه 2تاش 2.01 و 1.6 پچ های رو که نصب میکنم روی بازی کلیک میکنم این میاد...سیدی هم که میزارم بازی بالا نمیاد
![]()
اوکی .پس شما الان بازی رو آپدیت کردی ؟
آموزش کامل نصب و اجرای بازی +آنلاین بازی کردن.
1. برای بازی کردن ابتدا شما بایستی نسخه دو بازی رو نصب کنید.
نسخه دو به نام ارباب حلقه ها 2 ( نبرد برای میانه زمین )_The Battle for Middle-earth (tm) II رو نصب کنید.
سعی کنید یه سربال نامبری انتخاب کنید که کسی انتخاب نکرده باشه.این مشکل در آنلاین بازی کردن گاهی مشکل ایجاد میکنه.
از کیجن استفاده کنید.
کیجن بازی :
بعد از نصب بازی رو نیازی نیست کرک کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برید به این آدرس و پچ نسخه 1.06 رو با حجم 25 مگابایت دانلود کنید.
پچ ورژن 1.06 :
بعد از پچ کردن بازی حالا فایل زیر رو با حجم 2 مگابایت بگیرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل ایمیج بازی :
یک فایل Rar است که باید اون یه جای هارد اکسترکت کنید ( بهتره خود پوشه نصب بازی باشه ).کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از این کار یه فایل ایمیج ساخته میشه که باید اون رو یا باDAEMON Tools یا باAlcohol 52% مونت کنید.(Mount).خوب همین.حالا اگه تو بازی رفت که تمومه.برید داخل بازی و از قسمت Options مطمئن شوید که نسخه 1.06 رو دارید.( پایین صفحه سمت راست )
2. نصب و آموزش بازی The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king
خوب در واقع این یه نوع بسته توسعه است که روی بازی اصلی اجرا میشه.بدین معنی که شما حتما باید نسخه 2 رو نصب کرده باشید تا بتونید این بازی رو اجرا کنید.
نصب این بازی نیز مثل قبلی است.
برای پچ هم جدیدترین پچ مربوط به ورژن 2.01 است.
سپس مثل بازی قبلی برای فایل ایمیج فایل زیر رو دانلود کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همین.لذت ببرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منتظر شما برای بازی آنلاین هستم.
آی دی من تو گیم رنجر : Lord Omid
Last edited by OMiD.1080p; 03-06-2012 at 01:01.
اقا الان دیگه کلا بازی بالا نمیاد
من بازی رو کرک نکردم موقع نصب سریال می خواست که با سریال ساز خود سیدی بش دادم
پچ 1.6 دانلود کردم نصب کردم که اون عکس بالا میومد الان این فایل 2 مگ رو همشو ریختم تو پوشه اصلی بازی که خیلی هاش جایگزین شد و چنداش نمیشد بعد رو بازی کلیک کردن اون عکس بالا نیومد فقط همون کاور بازی اومد بعدش رفت و دیگر هیچچچچچچ
منظورت بازی The Battle for Middle-earth (tm) II است دیگه ؟پچ 1.6 دانلود و نصب کردم.
یعنی چی ؟الان این فایل 2 مگ رو همشو ریختم تو پوشه اصلی بازی که خیلی هاش جایگزین شد و چنداش نمیشد
بابا من گفتم فایل بالا که دو مگ هست رو اکسترکت کن.
که بعد از اکسترکت فایل Rar یه فایل ایمیج به نام LOTRBFME2.mdf و LOTRBFME2.mds رو ایجاد میکنه که باید اون رو Mount کنی.البته با نرم افزار الکول 120%
خب همین کار رو کردم دیگه Mount کردن یعنی فایل هایی که توی فایل mdf هست رو در بیاریم دیگه مثل پوشه دیتا که داخلشه و کلی فایل های دیگه همشونو با demoon در اوردم بعد ریختم تو پوشه بازی
سلام میگم این فایلو لینک دیگه ازش نداری ازینجا هرکار کردم دانلود نمیشه:(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)