gushi besyar khubi hast
har emkani k bekhayd dare
gushi besyar khubi hast
har emkani k bekhayd dare
سلام.
لطفا" با حروف فارسی تایپ کنید.![]()
با سلام. چرا ین گوشی صفحه 65 هزار هست؟ گوشیهای معمولی همه 256 به بالا هستن؟ این گوشی کلا سیستم عاملش برای بازی خوبه؟ کیفیت صفحه خوبه؟ تو نور آفتاب؟ پاکت پسی ارزون میخوام همین رو بگیرم؟
با سلام
چون ویندوز موبایل بیشتر از65 هراز رنپ پشتیبانی نمی کنه ولی کیفیت صفحه خوبی دارند
سیستم عاملش ویندوز موبایل 6و5 حرفه ای هست که برنامه های بسیار زیادی براش هست ولی برای بازی زیاد نباید روشون حساب کرد بیشتر کاربرد نرم افزاری داره.
کیفیت صفحه خیلی خوبه . تو افتاب هم بد نیست
این گوشی یک پاکت پی سی با قابلیت مولتی مدیا بالا هست
کیفیت پخش کلیپ هاش عالیه همینطور صدای با کیفیت بالایی برخورداره
از اونطرف باطریش هم حرف نداره
قابلیت های ارتباطیش هم خیلی خوبه هم gps و هم wi-fi داره ئ سرعت gps خیلی بالایی داره....
همینطور برای گذار در اینترنت گوشی عالی هست نوار زوم هم زیر صفحه نمایش هست
بازم تاکید میکنم touch2 یک پاکت پی سی با قابلیت بالای مولتی میدیا و اینترنت هست
اگه مثل بنده زیاد موزیک گوش میدین و زیاد کیلیپ میبینید و با گوشی تو اینترنت چرخ میزنید این گوشی رو به شما توصیه میکنم
قیمتش فکر کنم 300 تومان باشه ( من فکر کنم اون موقع 350 . 360 خریدم)
Last edited by Punisher_2008; 17-11-2010 at 09:01.
تعداد رنگی که بالا گفتید اصلا موضوع مهمی نیست .. بهش توجه نکنید .. الان حوصله ندارم با دلیل واستون توضیح بدم اما همین اندازه بدونید که مشکلی نیست..
با سلام
دقیقا حق با شماست
این اعداد زیاد مهم نیست در کل کیفیت ال سی دیش عالیه در عمل خیلی عالیه
با سلام دوستان
امروز رفته بودم گردش و کلی عکس با تاچ 2 انداختم وقتی امدم خونه عکساشو تو کامپیوتر دیدم واقعا عالی بود و همانطور که قبلا گفته بودم در محیط های روشن جواب گو هست سعی میکنم براتو اپلود کنم
دوستان یک سوال ایا برنامه ای هست که بشه از سریعتر و راحتر فایل رو بولوتوث کرد اخه خیلی سخته......
من شنیدم برنامه هست اگه اره میشه قرار بدین
در ضمن بهترین موزیک پلیر هم از نظر صدا و هم از نظر کیفیت چه موزیک پلیری هست
با تشکر
سلام.
1: Resco Explorer و 2: Core Player
با سلام
ممنون که پاسخ دادین
دوست عزیز یک سوال دیگه بعضی نرم افزار یا بیشتر بعضی بازی ها هست که از لحاظ سایز با touch2 همخوانی ندارند (qvga نیستند) ایا برنامه ای هست که بشه تغیر داد و ایا موثر هم هست و جواب میده ؟
با تشکر
امید
سلام.
برنامه برای تغییر هست ولی من نمیدونم که جواب میده یا نه چون من استفاده نکردم تا حالا.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)