آغا جان هدفون 16 گیگ بهتره یا 32 گیگ؟ هدفون 32 گیگ آزاد تو بازار فروخته میشه چنده؟
آغا جان هدفون 16 گیگ بهتره یا 32 گیگ؟ هدفون 32 گیگ آزاد تو بازار فروخته میشه چنده؟
نه بابا چرا بفروشم این گوشی چیزهایی که من میخام رو داره
والا من هم تا حالا سفیدشو ندیدم
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
اینقدر برا هدفون حرص نخورجک 3.5 داره هر هدفونی که دوست داشته باشی می تونی روش بذاری
حیف شد....دیروز P1I رو آپدیت کردم فقط یه بازی اضافه شد....!
بهترین هدفون CRATIVE هست
تو این مجموعه به این بزرگی کسی نمی دونه هدفون 16 گیگ کیفیتش بالاتره یا 32 گیگ؟؟؟؟
دوستان بجز کلوپ ان 8 نوکیا من می بینم که کلوپ سونی اریکسون تو ایکس 10 فعال تر عمل می کنه یه تکونی به خودتون بدید
آبروی نوکیا رو به خطر میندازیما![]()
دوستمون راست ویگولنزجگک!
مثلما 32 گیگ چون هم بلوتوسه و هم وایرلس اما بدرد کسی میخوره که 24 ساعته کارش با میوزیکه نه ما!!!
اینم یه پیش نمایش از رنگ های X6 16 GIG
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب با اجازه نطر من:
نوکیا در صدد رقابت با گوشی های لمسی تو بازار هست تا بتونه جای خود رو در میون این همه گوشی لمسی باز کنه نکته ای که دوستان گفتند صحیح است نوکیا پردازنده مثل 600 مگاهرتزی که روی مثلا E72 گذاشته بود رو بکار نبرده است ولی شرکت هم برای خود دلایل فنی دارد و این رو یادتون نره که نوکیا استاد استفاده از حافظه و پردازنده است حتی شما در گوشی مثل 5800 افت سرعت محسوسی احساس نمی کند ! ولی خوب نباید از سیمبین هم گذشت این خود یک مزیت عالی است و شما به راحتی امکان نصب برنامه های مختلف رو خواهید داشتکه برای مثال در سامسونگ نمی توانید (به غیر از گوشی های سیمبین دار و ویندوز موبایل این شرکت) امکانات ازتباطی این گوشی عالی است و در کار با GPS و WiFi این گوشی احساس برتری محسوسی نسبت به دیگر گوشی ها خواهید داشت .
الاخصوص در هنگام کار با Nokia Map که دیگر رایگان است و به راحتی می توان از آن استفاده کرد و از آن لذت برد.
در رابطه با صفحه لمسی آن نیز باید گفت که بنده به شخصه بهترین صفحه لمسی را از آن آیفون میدانم و بعد از آن HD2 این اولین تجربه نوکیا در رابطه با صفحه خارنی بوده و از این آزمایش سربلند بیرون آمده و صفحه ای خود در قیاس با سایر رقیبان ارائه داده است کارکرد با آن نیز خوب است ولی مشکل خواندن در زیر نور افتاب وجود دارد.از لحاظ شارژ نیز این گوشی به خوبی شارژ نگه میدارد و با یک بار شارژ کامل و کار معمول و گوش دادن موزیک تا 2 روز شما را همراهی میکند.
عکس برداری در گوشی های نوکیا در بعضی از مدل ها مثل N82 عالی و در بعضی مدل ها مخصوصا لمسی خوب است ولی بد نیست اصولا گوشی های لمسی کمتر روی عکس و دوربین کار میشود نمونش آیفون که دوربین آن را با K750 باید مقایسه کرد ولی از لحاط فیلم برداری گوشی های نوکیا و X6 به خوبی ظاهر شده و کیفیتی قابل قبول از خود ارائه می دهند که در نقطه مقابل گوشی های سونی اریکسون با فیلم برداری های اکثرا داغون است![]()
پارامتر دیگه ای که باید لحاظ بشه قیمت است الان نسخه 32 گیگ این گوشی 420 تومان است که با توجه به تازه وارد بودن این گوشی احتمال افت قیمت تا 350 یا پایین تر در ماه های جاری وجود دارد .پس در قبال این امکانات شما مبلغ منصفانه ای می پردازید .
این را هم بگم که گوشی های نوکیا در نسخه های نرم افزاری بهتر و بهتر میشوند برای مثال 5800 تا به الان بعد از 7 ورژن مختلف حال به مرحله تکامل رسیده است پس نباید زود قضاوت کرد و باید صبر کرد تا مشکلات نرم افزاری این گوشی بهبود یافته و بهتر شود.
تنها مشکل این گوشی از نظر من این است که در پکیج این گوشی یک هندزفری استریو با کیفیت وجود دارد که متسفانه در ایران این هندزفری دیده نمی شود و خوب این خود مشکل بزرگی است![]()
عکس برداری گوشی عالیه من قبلا یک سامسونگ 8 مگا پیکسلی داشتم ولی x6 تو روز کیفیتش بهتره
32 گیگ 420 ؟؟ اینقدر ارزون شده؟
شما اگر 32 گیگ بگیری هندزفری استریو رو بهت میدن ولی نسخه 16 گیگش نداره
Last edited by stuv; 07-05-2010 at 12:43.
دوست عزیز قیمت 16 گیگ با مرجع سایت گوشی شاپ با خدمات پارسه 365 و با گارانتی اصلی نوکیا 375 می باشد که فعلا موجود نمی باشد
قیمت 32 گیگ فقط با گارانتی پارسه 550 تومنه که فعلا توسط نوکیا تو ایران عرضه نشدهولی به نظر من این قیمت بخاطر یک 165 گیگ اضافی و هدفون در مقایسه با 16 گیگ اصلا منصفانه نیست که نیست
در فروم همسایه به قیمت 480 تومن فروش میره nokia X6 32GIG
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)