آره انتقالی گرفتن سخته یا یه سری شرایط میخواد که اگه سرچ کنی تو نت میتونی ببینی
آره انتقالی گرفتن سخته یا یه سری شرایط میخواد که اگه سرچ کنی تو نت میتونی ببینی
[quote=saeed_h1369;4158420]بابا این سعیدو هر جور نیگا می کردین از این به بد یه جور دیگه نیگا کنید . رفیق خودمه ها . مایه افتخار ماس .
خدمت همه ی دوستان عرض کنم دختر خاله ی من که الان دانشجوی تغذیه شهید بهشتی هست سال گذشته فقط 14 تا دونه ترازش با آخرین نفر قبول شده در کنکور رشته ی پزشکی آزاد فاصله داشت کلی هم پیگیری کرد و با چند بار مراجعه ی حضوری به دانشگاه هیچ نتیجه ای نگرفت!تا اواخر مهر هم پیگیر کارش بود(بهتره بگم سرکار بود).اینه که اگر در کارنامتون توی رشته ایی قبول نزده بهتره بی خیال بشین!رک میگم مراجعه به دانشگاه هیچ فایده ایی نداره!
با سپاس ویژه از MaaRyaaMi عزیز![]()
خوب اينم كارنامه من.البته منم مثل خيلي از دوستان فقط شركت كردم!!!!!!!!!!!!به احتمال 99.99% نرم.
![]()
Last edited by hajnokhod; 01-09-2009 at 21:54.
حالا برو دانشگاه خودت می فهمی باید چیکار کنی دانشگاه من تهران جنوب بود بعضیها یادمه سالها مهمان بودن
وای خاک بر سر من... من مکانیک نجف آبادو انتخاب دوم زدم تراز کل منم 300 تا از شما بیشتر بود ولی قبول نشدم!![]()
خدا رو شکر دانشگاه دولتی قبول شدیم روزانه گیر این خونخواران دانشگاه ازاد نیفتادیم
دانشگاه دولتی هر رقم ش عشق و حاله بخور بخواب
خدا رو شکر....
دوستان راستی قراره این نتایجو تو روزنامه هم اعلام کنن؟
دوست عزیز تهران مرکز واحد فنی مهندسیش تازه جابجا شده به به بالاتر از میدان پونک خیابان امام حسن ( ع )
نوساز و باحاله.
[quote=saeed_h1369;4158420]
حالا این رشته رو قبول شدی می ری.
من که با کله می رم . چو ن برای این کنکور یه کلمه هم درس نخونم
تازه یه چیز جالب چهار تا از درساما پاس نکردم .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)