wow ...واقعا زیباست...دوستان این کارت گرافیکش از کارتهای انویدیا قویتره ؟..توی انویدیا یه قابلیت هست که رنگ ها رو زنده میکنه digital vibrance ایا این کارت هم همچین قابلیتی داره؟..در ضمن قیمتش الان حدودا چنده ؟...مرسی
wow ...واقعا زیباست...دوستان این کارت گرافیکش از کارتهای انویدیا قویتره ؟..توی انویدیا یه قابلیت هست که رنگ ها رو زنده میکنه digital vibrance ایا این کارت هم همچین قابلیتی داره؟..در ضمن قیمتش الان حدودا چنده ؟...مرسی
"ی: نه . منظورم حرف ÷. ÷ بالای کلید TAB هست.
يه دفعه سوال كردم كسي جواب نداد. دوباره ميپرسم..
اينو هي اپديتيش ميكنم الان بخوام ريكاوري بگيرم ريكاوري همون نسخه اولي رو ميده؟
الان زدم واسه اپديت...
ديدم sp2 اومده ميشه اپديت كرد. بكنم؟
آره آپدیت میشه کرد . ویندوز ارجینال به همین مزیتشه دیگه .
کلا فکر کنم یه بار بیشتر نشه ریکاوری کرد .
هربار که با دیسک های ریکاوریتون ریکاور کنید، سیستم به حالت زمانی برمیگرده که دیسک پشتیبان گرفتین.
محدودیتی برای تعداد بکآپ گرفتن و یا ریکاور کردن وجود نداره!
+میتونید بعد از آپدیت سیستم، نصب نرم افزار و ... هم در بهترین حالت ممکن دیسک ریکاوری تهیه کنید (البته ظرفیت بیشتری میطلبه!) و دفعات بعد به حالت حال سیستم رو برگردونید. (بدون نیاز به نصب دوباره ی نرم افزار ها و آپدیت ها و ...)
موفق باشید.
پ.ن: حسام جان براتون تو یاهو PM گذاشتم، نمیدونم دیدین یا خیر، بازم بی اندازه ممنون دوست من![]()
شما به ایمیج گرفتن دارید میگید ریکاوری. recovery disk رو فقط یک بار میشه رایت کرد.
بله ریکاوری رو فقط یکبار میشه انجام داد.
آخرش که ریکاوری تموم میشه مینویسه که دیگه نمیتونید ریکاوری کنید و در نگهداری از دیسکاتون خیلی مراقب باشید .
يعني چي من چي كار كنم اينو؟ همون قضيه دو تا دي وي دي ناين كه گفتم....
دوتا دي وي دي ناين گرفتم. يكيش رو گذاشتم تا يه جاهايي از مراحل رفت بعد بعد يه پيغام داد. هر چي اوكي كردم نرفت.
ديويدي رو در آوردم اون يكي رو گذاشتم اوكي كردم در شد رفت بقيش اونم تا يه جاهايي رفت دوباره اونم يه پيغام داد هر چي اوكي كردم رد نشد. ديگه دي ويدي نداشتم كنسلش كردم. گفت بقيش واسه دفعه بعد! ديويدي ها رو كه نگاه كردم خط رايتشون از نصفه كمتر بود!چه كنم؟؟!!!!!!
دوستان عنایت بفرمایید جواب منو بدید
ممنانیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)