تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برای آخرین با ر:amd یا intel????????????????

راي دهنده
115. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • intel

53 46.09%
  • amd

62 53.91%
صفحه 19 از 34 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 332

نام تاپيک: براي آخرين بار:intel يا amd

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نه ايمان جان من واقعا بعد از تعريف تو مريض شدم شو خي هم نمي كنم

الان هم فقط منتظر پست نويدم كه تا بعدش آخرين پستم رو بدم و از همه خدا حافظي كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahnameh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

اينتل Lga 64 Bit

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

من فکر کنم امیر جان توضیحیات کاملی داد . اگه حرفی هست که من باید بزنم مشخص کنید . چشم ...

امیر جان مشکل انجاست که معمولا از روی تعصب و شنیده ها این حرف ها زده میشه . اون موقع ما هرچی مدرک بود از هر سایتی جمع کردیم ولی نمی دونم چرا عصبانی شدند . فکر کنم مثل قضیه ایمان جان می مونه که با یه کسی که طرفدار amd بوده برخورد می کنه و ادامه ماجرا ...
    ولی اگر دوست دارید به یه نتیجه منطقی برسیم مدرک بیارین . فقط خواهشن مدرک ها رو منصفانه رو کنید . نه مثل اون مقاله پاتال !

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض بالاخره خریدی؟

نقل قول نوشته شده توسط shahryar666
    آقا براي اينكه اين بحث اينتل يا اي ام اي . همه !!!!!!همه !!!!!!همه!!!!!! راي بديد اميدوارم براي آخرين
    بار باشد و اين موضوع جمع شه. كه بفهميم كدام بهتره و پر طرفدار تره؟ اين نظر سنجي گسترده را تا 2 ماه مي گذارم
    باشه كه حرفي نباشه؟؟؟ اميدوارم همه نظر يا راي بدن كه برتري و پر طرفدارترين مشخص شه؟؟؟ البته براي
    اين نظر سنجي گسترده همه بايد نظر بدن.كه به همه ثابت بشه؟؟؟؟ ههههههممممهههههه نظر بدن!!!!!!!
    همه!!!!!!!!همه!!!!!!!!!!همه!!!!!!!همه! !!!!!!!همه!!!!!همه!!!!!!همه!!!!!!!همه! !!!!!!!همه!!!!!!!!همه!!!!!!!
    ببینم......... بالاخره چی خریدی؟

حـــــرفـه ای saghy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام
    دوستان عزيزي كه گفتن تاپيك باز بشه ...
    فعلا هم قصد ندارم تاپيك رو ببندم ولي خداييش اين 20 صفحه رو مرور كنيد

داره خودمونی میشه IBM is GOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مثل اينكه امير خان براي كل كل كردن اصلا كنكور ندارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نه عزيزم مارو ... فرض نكن شما بعد از سه روز كه پست گذاشتي هدفت فقط دعوا كردن بو د والا همه ميدونن كه

ما چند روز بود به كسي كاري نداشتيم و سرمون تو لاك خودمون بود .

شما هم تو اون سه روز دنباله جواب براي پست هاي من بودي مثل اينكه خيلي برات ....... بوده!!

دانشمند جلوش نوشتم ماله چه كارهايي هستند .

پردازنده AMD Moblie Athlon 64 براي رقابت با پردازنده Mobile Pentum 4 شركت اينتل و براي نوت بوك هاي Midsize .ولي يك ويژگي كه داره از معماري 64 بيتي حمايت ميكنه.

پردازنده AMD Athlon 64 Notebook كه فقط براي نوت بوك هاي پيشرفته و جايگزين دكستاپ معرفي شده است.و از آن براي كاربردهاي پيچيده گرافيكي و محاسباتي استفاده ميشود

واقعا جالبه!!!عزيزم خوبه حالا گفتم :

(در جواب برای ما جوکی که مترجم نوشته رو برای ما دو باره تایپ نکنی)
    و

تو خود سايت AMD سه معماری بیشتر برای لب تاپ وجود نداره

جناب عالي كه از سياست هاي شركت اينتل مطلع هستيد
    شركت AMD به طور جدي از اوايل سال 2005 وارد عرصه نوت بوك شده

ما مطلع نيستيم ولي مثل اينكه شما از سياست هاي 10 سال بعد!!! شركتAMD با خبری!!!!!!

وعلاوه بر اون از کار های جدی و شوخی ای که کار کنان شركتAMD با هم میکنند خبر داری

. اينتل اگر اين معماريش شكست نخورده بود همين جوري بالا ميرفت

عزیزم اون نردبان هست که ازش بالا میرن!! (اینم در جواب تیکه هات که بدون کنتور میندازی!)

اين پردازنده ها اين قدر داغ كردن كه اينتل نتونست مدلي بالاتر از 3.8 رو بزنه
    طبق معمول ....

عزیزم گفتم که:

حتی اینتل

داشت رو کلاک 4هزار و بالا تر کار میکرد که برای زود تر وارد کردن سی پی یو های دو هسته ای اون پروژه رو

متوقف کرد

به خاطر اين كه ممكنه با شوفاژ اشتباه گرفته بشه
    مثل اینکه یادت رفته که اون AMD بود که باعث آتش سوزی میشد (تا حالا هم چند تا کشته داده )

چرا اينتل داره روي پردازنده هاي 4 هسته ايي و 8 هسته ايي كار ميكنه ؟
    چرا كلاك پردازنده هاي تك هسته ايش رو افزايش نميده
    فکر کنم که این سوال رو که باز از مجله های ایرانی برای ما کپی کردی جوابش رو هم می تونستی کپی کنی!

ولی من خودم برات جواب میدم :

عزیزم آدم عاقل وقتی که ببینه راندمان پردازنده هاي چند هسته ای بیش تر از تك هسته ای است دیگه

مثل کسایی که سادیسم دارن رو تک هسته ای ها کار نمی کنه و میره پروژه رو متوقف می کنه.

اوکی؟

ولی حالا شما بگو که چرا AMD باس بالا تر از 800 نداره!!! (باز برای ما جوک کپی نکنی )

ودر آخر
    خيلي باحالي
    فرق جمله سوالي رو از جمله تهديدي هنوز نمي دوني
    اگه این جوریه منم میگم که شما هم فرق جمله شوخی رو با تهدید نمیدونید

والا ما هر دفعه با طرفداران اينتل كه حرف ميزنيم نميدونيم چرا همه يه دفعه ايي پا پس ميكشن و يا خداحافظي ميكنن .
    اولا من قبل از اینکه جواب پست قبلیم رو به من بدی او نو رو نوشتم

در ثانی اگه بازم برام جوک کپی نکنی جوابت رو میدم (چون از خودت که نمی تونی جواب بدی رو به مجله های

ایرانی ای که در سطح کود کان هستند میکنی )

پارسال هم همين جوري شد . دقيقا همين

پار سال من که نبودم

پس معلوم شد شما هر دفعه بحث رو به جنجال می کشونی

در ثانی شما از مقایسه کردن ترسیدی و بهونه کنکور آوردی نه من!

اگه حرفی هست که من باید بزنم مشخص کنید . چشم
    نه عزیزم دیگه لازم نیست

چون فکر می کردم به امیر خان برای جنجال درست کردن اعتراض میکنی ولی مثل اینکه فقط اعتراض

به من رو بلد هستید (هم شما و هم ایمان خان)

در ضمن :

نه مثل اون مقاله پاتال
    کدوم مقاله منظور شما هست ؟

و در آخر آخر

آخر سوتي

توي كه وقتي داغ ميكني بزار يه خورده آروم كه شدي بعدش پست بده

اين از سوتي شما

دانشمند پوز اينتل رو به خاك ماليد
    نياورده شما خواب بودي؟ (روت برم )پيشنهاد ميكنم يه بار ديگه بري كتاب هاي ادبياتت رو بخوني

امیر خان سعی کن کمتر از این عبارات استفاده کنی (بیشتر از این لازم نیست خودت رو به ما بشناسونی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

7

سلام.هر كاري كرديم حرف نزنيم نشد.باز اقايان روي اوردن به هزيان گويي. مقايسه مي خواستيد: بفرما سواد كه دارين هم ببينيد و هم بخوانيد
    در عملكرد كلي در بازي هاي سه بعدي:

AMD ATHLON 64 3700:106% AMD ATHLON 64 3400+:104% INTEL P4 3.4:100%

عزيزان همه مقايسه ها به صورت نمودار و با ذكر منابع و همچنين نرم افزار هاي به كار رفته شده در بنچ مارك هستند.من هر كاري كردم عكس ها را تو پستم بگذارم نشد. اگر مي شود به من ياد دهيد كه چگونه عكسها را وارد تاپيك كنم تا شما را از بنچ مارك و نمودار سيراب كنم. در ضمن نتايج بنچ ماركهايي كه من ذكر مي كنم به تاييد هر دو شركت اينتل و اي ام دي در امده است.ممنون.بقيه بنچمارك ها را هم زماني كه به من ياد داديد كه چگونه عكس وارد پستم بكنم به شما نشان مي دهم.در ضمن از اين پس من فقط حرف خودم را مي زنم و به كسي كار ندارم.مگر اينكه خرافه اي درباره اي ام دي در بياورد براي مثال اينكه مي گويند اي ام دي داشت از فرط گرما اتش مي گرفت. حالا كه اي ام دي بسيار خنك تر از اينتل است از روي درد مي ايند اين چيز ها را مي گويند .بابا شما برين يك دستمال نمدار بذارين بالا سر اون سي پي يو هاي ال جي اي اينتل تا از تب نميره.!!!!!از درد روش يك فن گنده اندازه كله ادم گذاشتند روش باز مثل راكتور هسته اي گرما توليد مي كند. من فكر مي كنم اينتل بايد يك حمام اب درست كنه.بعدش سي پي يو هاي ضد اب توليد كنه.بعد سي پي يو هاي ال جي اي رو در اعماق حمام اب جا بده. اين جوري دماش به نزديكي هاي دماي اي ام دي مي رسه.!!!!!!!.قربان شما ايمان.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

نه عزيزم مارو ... فرض نكن شما بعد از سه روز كه پست گذاشتي هدفت فقط دعوا كردن بو د والا همه ميدونن كه
    خيلي خنده داره
    به نظر من اين مورد رو بايد به كاربران وا گذاشت تا خودشون تصميم گيري كنن . البته مغلطه كاري شما هم جاي تعجب داره
    جلوي اين همه قاضي و ملق بازي !!
    به نظر من هر كدام از كاربران كه پست هاي اخير رو بخونند متوجه ميشوند كه چه كسي در صدد متشنج كردن فضا و دور كردن بحث (با يه سري حرف هاي واهي و بي منطق كه هيچ منبعي ندارند) و مجرم جلوه دادن افراد ديگر بوده است .

تو خود سايت AMD سه معماری بیشتر برای لب تاپ وجود نداره
    جناب عالي اگر يه مقدار اون چشمان پر از خونت رو باز ميكردي در خوده سايت AMD ميديدي كه بنده اشتباه ننوشته ام .
    براي اين كه بهتر متوجه بشي اين عكس رو ميزارم :

ما مطلع نيستيم ولي مثل اينكه شما از سياست هاي 10 سال بعد!!! شركتAMD با خبری!!!!!!

وعلاوه بر اون از کار های جدی و شوخی ای که کار کنان شركتAMD با هم میکنند خبر داری
    خوب اين حرف هم خيلي بي معني بود ربطي هم نداشت .
    اصولا وقتي دماي مغز به بالاي 70 درجه ميرسه (Over heat ميشه مثله پردازنده هاي اينتل ) و اون گرما به دماغ آدمي ميزنه كارايي مغز كاهش پيدا ميكنه (فركانس كلاك رو كم ميكنه تا خنك بشه ) به همين دليل حرف هاي بي معني وخارج از بحث هم زده ميشه .

اين يكي هم همين جور :
    عزیزم اون نردبان هست که ازش بالا میرن!! (اینم در جواب تیکه هات که بدون کنتور میندازی!)
    فکر کنم که این سوال رو که باز از مجله های ایرانی برای ما کپی کردی جوابش رو هم می تونستی کپی کنی!
    شما دوست داري فكر كني من همه چيز رو كپي ميكنم مشكلي نداره . اين طرز فكر پوچت ماله خودت . من ميخونم - مطالعه ميكنم نتايج مطالعات رو مينويسم نه حرف هاي من درآوردي و وهم و....(مثله بعضي ها)

عزیزم آدم عاقل وقتی که ببینه راندمان پردازنده هاي چند هسته ای بیش تر از تك هسته ای است دیگه

مثل کسایی که سادیسم دارن رو تک هسته ای ها کار نمی کنه و میره پروژه رو متوقف می کن

مگه قبلا اينتل ساديسم داشت كه هر چند وقت يكبار فركانس پردازنده هاش رو افزايش ميداد
    به اين نوع طرز فكرت بايد آفرين گفت

در ثانی اگه بازم برام جوک کپی نکنی جوابت رو میدم (چون از خودت که نمی تونی جواب بدی رو به مجله های

ایرانی ای که در سطح کود کان هستند میکنی )
    عزيزم ببين دچار يك نوع خود بزرگ بيني مضمن شدي
    شمايي كه حرف هيچ كس و هيچ چيز رو قبول نداري و در عالم وهم و خيال سير ميكني . ارزش اينو نداري كه آدم وقت بزاره با جناب عالي بحث علمي كنه .
    اين كار ما مثله اين ميمونه كه براي يه آدم كافر بياييم اسلام رو شرح بديم .

ضمنا معني جوك رو هم فهميديم .شما تعريف جديدي از جوك ارائه دادي (آفرين )
    معلومه حرف هاي چه كسي جوك هست .

پس معلوم شد شما هر دفعه بحث رو به جنجال می کشونی

در ثانی شما از مقایسه کردن ترسیدی و بهونه کنکور آوردی نه من!
    تقصير تو نيست ماله همون Over heat شدنت است.
    نكته : به تاكيد هاي پي در پي اين آقا براي مظلوم جلوه دادن خودش توجه كنيد .

امیر خان سعی کن کمتر از این عبارات استفاده کنی (بیشتر از این لازم نیست خودت رو به ما بشناسونی)
    آدما كم ميارن حرف هاي خودمون رو به خودمون ميزنن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام به همه ...خوب من بعد از مدتها دوباره اینجا پست بدم...فکر کنم آخرین پستم رو همون پارسال توی همون تاپیک مقایسه قبلی داده بودم ، الان هم عنوانش رو دیدم یه سر اومدم تو دیدم بازم خین وخینریزیه . خوب الان سی پی یوی من ای ام دیه ، حتی 3 تا قبلی هم ای ام دی بودند...از 3.2 و 3.5 و حالا هم که این x2 ! بهر حال چیزی که نمیشه انکار کرد اینه که توی این 2 سال گذشته برتری مطلق با ای ام دی بوده ( منم خودم الان عاشقشم ) ولی خوب الان دیگه ورق برگشته ! با آخرین محصولی که اینتل ارائه داد اوضا کاملا عوض شده ، ولی باید صبر کرد و دید که ای ام دی چی رو میکنه .
    با رائه Intel Conroe E6700 @ 2.66GHz الان برتری با اینتله ! این پی پی یو که فرکانس کاریش از اف ایکس 60 کمتر هم هست و کاملا خنک تر و توان مصرفی کمتر اما پرفورمانسش کاملا بالاتره !
    این چند تا بنچ مارک از تست مقایسه ای بین این دو سی پی یو از سایت HEXUS :

که برای دیدن کامل تست و بنچ مارکها به اینجا برید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و یا این چند تا بنچ مارک از تست آناند تچ :

برای دیدن نتایج کامل این تست هم به اینجا برید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بهر حال الان برتری مطلق توی دسکتاپها خانگی با اینتله تا ببینیم ای ام دی چی ارائه میده...چیزی که مسلمه اینه که این جدل کاملا به نفع ماست

نقل قول نوشته شده توسط saghy
    سلام
    دوستان عزيزي كه گفتن تاپيك باز بشه ...
    فعلا هم قصد ندارم تاپيك رو ببندم ولي خداييش اين 20 صفحه رو مرور كنيد
    راستی ساقی جان خیلی مخلصیم ، دو سری هم اومدم ببینمت اما سعادت نداشتم...جایزه ما رو هم ندادی
    Last edited by ELESSAR; 26-03-2006 at 21:26.

آخر فروم باز Navid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

ELESSAR جان خوشحالم که اومدی . ولی ما تا اونجایی که یادمونه شما طرفدار اینتل بودی ؟!!!
    منم خودم الان عاشقشم
    .چیزی که مسلمه اینه که این جدل کاملا به نفع ماست
    حرفات که یکم که چه عرض کنم کمی بیشتر از یه کم به تناقض می زنه ! ما نفهمیدیم شما کودوم ور ماجرا هستی ؟!
    به هر حال در مورد این تست ها . این سی پی یو ای که گفتی تازه اومده و بعد از اون هنوز amd محصولی نداده پس ...
    ولی بازم قبول . ولی یه مشکلی که هست من این سایت رو تاحالا ندیده بودم . جز سایت های معتبر نیست !
    اینم می گم چون یه کمی مشکوکه : همه می دونن که amd تو بازی سلطان بی چون و چراس حالا این سایت اومده در تست های بازی ...
    اینم چند تا تست بازی از یه سایت معروف که مقایسه ای بین این سی پی یو جدید اینتل با amd است :

یه چیزه دیگه هم که خیلی مشکوکه اینه که این سایت سعی داشته فرکانس ها رو به رخ بکشه . در حالی که در همه سایت های معتبر مدل رو ذکر می کنن . عجیب نیست ؟!

البته با همه این حرف ها نمی شه کارایی این سی پی یو رو که اینتل زده زیر سوال برد ... چون در تست ها موارد خوبی از خودش نشون داده مثلا :

البته بازم نمی شه گفت اینتل در این رقابت با این محصول جدیدش برنده شده . چون :

یه چیزی که خیلی در این تست ها به چشم میاد برتری مطلق amd تا قبل از این محصول هست . حالا یه بار با این نگاه به تست ها نگاه کنید . خب یه نتیجه ای می شه گرفت : " سی پی یو بعدی amd چی خواهد بود ؟ "

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •