کلا حساب کتاب نداره
مال منم مجاره ولی مموری داشت + هولدر
اون 2 تا قاب رنگی را هم نداشت![]()
کلا حساب کتاب نداره
مال منم مجاره ولی مموری داشت + هولدر
اون 2 تا قاب رنگی را هم نداشت![]()
برو بکس یکم درمورد بلندی صدا اینگوشی بگید در چه حد؟ یه مقایسه ای با گوشی های دیگه بکنید اینجا بگید
در حد خودش که یه اسپیکر داره خوبه ولی خوب مثلا قابل مقایسه با 5800 که دو تا داره نیست
کیفیت صداش عایه از k800 و 6300 که من ازشون استفاده کردم بهتره ولی چون یک باند بیشتر نداره پس نباید خیلی با صدای بلند ازش استفاده کنی تا سریع افت کیفیت پیدا نکنه
5230 کیفیت نه بلندی صدا در حد آیفون 3جی اس هست تو تستها دیده شده
منم به جمع دارندگان 5230 پیوستم فقط یک مشکلی هست من تا امروز با نوکیا کار نکردم اگه میشه یک توضیح در مورد ریختن بازی و نرم افزار و نصب در گوشی بدید و اینکه من نقشه شهرمون رو دانلود کردم و نمیدونم چه جوری در gps استفاده کنم با تشکر.
چه قدر خوب
اگر از طریق بلوتوث بریزی که میان تو قسمت مسیجات و با نصب کردنشون میتونی ازشون استفاده کنی
من فایل cer وkey رو گرفتم نرم افزار SignSIS-GUI هم دارم حالا برای فعال کردن جی پی اس چه کار کنم از طریق بلوتوث میتونم نقشه ها و نرم افزارو بریزم؟؟؟
تشکر از راهنمایی شما ولی من با رم ریدر میریزم تو رم و وقتی رم رو داخل گوشی میزارم خبر از اون فایل ها نیست
چرا هستن
application>file manager
موفق باشید
---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------
نرم افزار رو نصب کن بعد نقشه ها رو با map loader یا pc suite از سایت نوکیا بگیر و بریز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)