پلاسما ي جي 10 سايز 46 هم داره؟
پلاسما ي جي 10 سايز 46 هم داره؟
نه عزيز فقط 42 داره
کسی نمیدونه سامسونگ کی LED B8500 رو در ایران عرضه میکنه؟
سلام یه سوال داشتم اگه میشه کمک کنید
بین پلاسمای پاناسونیک 50 اینچ v10
و
سامسونگ led 46" 8000
کدوم از هر لحاظ بهتره لطفا کمک کنید
با تشکر
یه سوال دیگه
ایا پلاسماهای سامسونگ نسبت به پلاسمای پاناسونیک و led سامسونگ بهتر هست؟
سلام اساتید.
از بانه یکی داره میاد ؛ G10 یا V10!? هر دو توی تهران چه قیمتی دارند؟!
از اونجا چقدر در میاد فکر میکنین؟!
اگه بیاد اینجا میشه گارنتیش کرد؟! یه مبلغی هم بدی؟!
اصلاً این کار درست هست یا خیر؟!
(مصرف بیشتر هم ماهواره و تی وی خودمون ؛ کمتر دی وی دی میبینیم)
سلام
چي شد نظرت عوض شد؟ چند وقت پيش ميگفتي فقط LCD ميخوام...
قيمت تقريبي تهران:
42G10 1.480.000
50V10 2.870.000
قيمت تقريبي جهانيش:
42G10 900$
50V10 1600$
اينجا فكر نكنم گارانتي بكنن.
اگه قيمتش تفاوت خوبي داره حتما از اونجا بگير پول مفت تو جيب اين نمايندگي ها نريز.
زشته بابا. پاناسونيك رو چرا با سامسونگ مقايسه ميكني؟
نه پاناسونيك تصاوير فوق زيبايي داره
با سلام و خسته نباشید
1-در led های شارپ برای ایران مثل اینکه usb و هم چنین lan رو برداشتن ولی تو تبلیغات وجود داشت
2-من رفتم تنظیمات lcd panosonic 37v10 رو با اجازه فروشتنده دستکاری کردم بعدا به نمایندگی شارپ هم رفتم قسمت تنظیمات این ال ای دی با پاناسونیک قابل مقایسه نیست و شامل امکانات تنظیمی بالاست. ضمنا وقتی از بغل نگاه می کنی در ال ای دی های سامسونگ سری 7 کاملا افت درخشندگی قابل ملاحظه ای وجود داردولی در این مدل از شارپواقعا وقتی از زاویه 170 نگاه می کنی افت بسیار جزئی است. من خودم رفتم از اون طرف خیابون از فاصله دور و با زاویه بسیار زیاد نگاه کردم درخشندگی اما با نورکم کاملا نمایان بود یعنی وقتی تو تنظیمات نگاه کردم brightness روی 50 بود ولی وقتی از فاصله دور نگاه می کردی تفاوت کاملا مشخص بود درسته بحث های فنی هم جای خودشو داره ولی بالاخره همه اینها نتیجش باید این باشه که شما از شفافیت بالای تصویر موقع تماشا لذت ببری
3- تو شهرستان هنوز سری 8 سامسونگ نیومده تا با اون مقایسه کنم ببینم کدوم به صلاحه واقعیتش وجود usb با امکان باز کردن کلیه فرمت های موجود و نیز وجود lan با قابلیت share اطلاعات pc روی تلویزیون امکانات کمی نیست و من رو وسوسه میکنه برم سامسونگ بخرم ولی با دیدن ای شارپ ال ای دی دلم نمیاد این تصویرو ول کنم برم سراغ سامسونگ
4- انصافا طراحیش هم خیلی بهتر از سامسونگ بود
5- اوناییکه روی سونی تعصب دارن اگه اینو ببینن عمرا نمیرن سراغ سونی یکی از فامیلامون از سری x اصل ژاپن یه 40 اینچ خریده 3100000 وقتی اینو دید داشت میزد تو سرش
6-یه سوال . این ال ای دی مثل سامسونگ حافظه داخلی نداره؟
7-میگن ال ای دی های ال جی هم که قراره بیاد ( تو شهر ما نیومده ) خیلی تفاوت کرده با ال سی دی هاش و امکانات زیادی هم داره میخام نظر دوستان رو هم بدونم با تشکر
8- در ضمن از کجا میشه فهمید در این مدل از شارپ که از بانه میاد usb و lan رو برداشتن یا نه ؟ چون اینی که من دیدم منوی فارسی داشت آدم شک میکنه نکنه مونتاژ مادیران باشه ؟
9- یکه هم اینکه آیا تفاوت قیمت جهانی شارپ تو این مدل 40 اینچ با مدل سری 7 سامسونگ چقدره ؟ اگه زیاد نیست پس مکنه قیمت یه کمی مجازی باشه برای فروش اولیه و بعدا ممکنه 2 یا 3 ماه دیگه قیمتش افت کنه؟
در ضمن آیا پاناسونیک usb رو از روی lcd37v10 ورداشته یا برای ایران روشه ؟ قیمتش تو تهران چنده ؟ مارک مالزیه ولی میگن ماله چینه ؟
سلام دوستان من هم قصد خرید B7000 سامسونگ رو داشتم، با خوندن این تاپیک متوجه نقاط قوت و ضعف این مدل نسبت به LCD های مشابه شدم، اما چیزی که توی این تلویزیون برای من مهمه، وایرلس و اترنت و قابلیت پخش فرمتهای مختلف ویدیویی از طریق USB هست.
حالا میخوام شما به من مدلی پیشنهاد بدین که وایرلس و سایر آپشن هایی که در بالا ذکر شد رو داشته باشه ولی LED هم نبود مشکلی نیست، اما پلاسما هم جز گزینه هام نیست. برند هم حتما لازم نیست سامسونگ باشه، تنها فیلتر هایی که برام اهمیت دارن، آپشنهاست.
تا 2 تومن حالا شاید یه کم هم بالاتر میخوام هزینه کنم.
سایز هم 40 اگر 46 بشه که بهتر
پیشاپیش ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)