شما لیگ هم داری؟
اگه دارین تو کدوم لیگ بازی می کنین؟
شما لیگ هم داری؟
اگه دارین تو کدوم لیگ بازی می کنین؟
نه من هنوز تو لیگ نرفتم.همین هفته ثبت نام کردم.
مسخرست اینجارو بخونید
مگه مرض داریم می ریم یه تیم دیگه می زنیم
تاییدیه ی ایمیل, فعلا فقط برای ایمیل های حقیقی!
در بخش اطلاعات صفحه ی تیم من، لینكی گذاشته شده برای تایید ایمیلتون. تا دو هفته وقت دارید كه ایمیلتون رو تایید كنید. نگران نباشید! اونایی که ایمیلشون حقیقی نیست به زودی با پرداخت مبلغی جریمه قادر خواهند بود ایمیل حقیقی خودشون رو وارد کنند.
یه مسخره بازیه دیگه
جدیدا اینترنت هوشمند زده سایتش
که با هر 5 دقیقه استفاده 50 سکه می گیریم
نامردیه من حالم از هوشمند بهم می خوره.
من یه جایی خوندم که اگه لینک تایید ارسال نکنی تیم تو لیگ بهت نمی دن
می گم سایت حال به هم زنه
اونایی که نمی خوان از اینترنت هوشمند استفاده کنن تکلیفشون چیه؟
باید کلی عقب بمونن؟
طرف میره 10 ساعت روزانه تو اینترنت هوشمند هم کاراشو می کنه هم 15000 تا 20000 کاسب میشه
اخر هفته هم یه بازیکن خفن می خره
واقعا مسخره بازیه
این داستان اینترنت هوشمند کجاست؟
من اصلا ای دی اس ال دارم نمی تونم و نمی خوام که با هوشمند بیام.این دیگه چه جورش است.
از اونجایی که این مملکت همیشه در پسرفت و عقب موندگی مردم از هیچ گونه تلاش و کوششی فروگذار نکرده و همیشه در جهت عقب موندگی حرکت کرده پس نباید از اینگونه حرکات تعجب کرد.اگه غیر از این باشه باید تعجب کرد.
به جای اینکه پهنای باند adsl رو زیاد کنن و با قیمت ارزون و سرویسهای مختلف و پرسرعت در اختیار مردم بذارن اینترنت نفتی و دایال آپ رو تبلیغ میکنن و با گرون کردن adsl و کم کردن پهنای باند و سرویسهای آشغالی که شرکتها ارائه میدن مردم رو از اینترنت بی زار میکنن واقعا جای تاسف داره.
درسته هادی جان.من همین الان تبلیغ رو دیدم و سریع میل زدم به مدیر سایت.بهشون گفتم واقعا براتون متاسفم که برای پول در اوردن از همچین شیوه هایی استفاده می کنید.در هر صورت با جدا از همه این مسائل سرعت کم اینترنت و قیمت زیادش شما تبعیض بین کاربران رو نگاه کن.کسی که از این قابلیت استفاده می کنند اگه روز 7 ساعت هم انلاین باشند اخر هفته حدود 20 هزار سکه دریافت می کنند.و در نتیجه بازیکنان بهتری دارن.استادیوم بهتری دارن.مربی بندساز و دکتر بهتری دارند و .....
این امکان باعث شرمساری هست.
من یه تیکت فرستادم به تیم مدیریتشون ... برام ایمیل فعال سازی اومد !!
برای من هم دقیقا همینطوره !!
پس این سایت رو هم تحریم کنیم ؟
خیلی جالبه من توی لیست بازی های دوستانم اسم تیم ممد رو نمی بینم اما بازی بعدیم با ممد هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)