تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 31 اولاول ... 915161718192021222329 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 309

نام تاپيک: Gran Turismo 5

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حامد جان مشکل این بازی حداقل تو امتیازا خیلی زیاد.... تا حالا میانگین امتیازش 86 هستش در صورتی که همون قوطی کبریتی که میگی میانگین امتیازش 92 بوده.

تازه مقایسه با اون از لحاظ گرافیکی نمیتونه درست باشه چون با یک سال اختلاف منتشر شدن اینا...
    مرادی من نمیدونم چرا هر موقع قوطی کبریت و پوچی هیجان میاد وسط همه فکرشون میره به اون امتیاز 92 که گفتی..
    هیچ موقع هم نام یک بازی رو نیاوردم. خب...
    اما مقایسه...که گفتی....مگر هالو که منتشر شد همه نریختن با کیلزون مقایسه کردند .اون هم مال 2 سال پیش بود
    خودم خیلی فکریدم بعد مدتی دانستم اهان حتما چون این دو بازی اون تصویر باکسشون کمی با هم هم قیافه هستند
    مقایسه صورت گرفته....
    Last edited by Layken; 25-11-2010 at 01:43.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

مشکل اینه که این بازی الکی تبلیغ کرد و کلی هایپ ایجاد شد براش و انتظارات رو برد بالا یه سری فن های شاد هم پیشبینی میکردن میانگینش 96-97 بشه و کلی Forza رو مسخره میکردن اما آخرش بهترین ریسینگ تاریخ استاد اینجوری شد ! الان تو سایت همسایه به خوبی مقایسه شدن این 2 بازی با هم با عکس های که کیفیتشون برابر هستش و کاملا میشه به وضوح دید اصلا در اون حدی نیست که میگفتن و همه تصور میکردن که بازی با اختلاف زیادی از Forza بزنه بالا اما در اون ابتدا داشت با F1 2010 رقابت میکرد ! در مورد گرافیک و طارحی محیط بازی که اصلا نمیشه حرفی زد چون واقعا در بعضی موارد افتضاحه . در کل برای فن های بازی خیلی سخته قبول کنن این بازی بعد از 6 سال اینجوری شده .

3. 5 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

مشکل اینه که این بازی الکی تبلیغ کرد و کلی هایپ ایجاد شد براش و انتظارات رو برد بالا یه سری فن های شاد هم پیشبینی میکردن میانگینش 96-97 بشه و کلی Forza رو مسخره میکردن اما آخرش بهترین ریسینگ تاریخ استاد اینجوری شد ! الان تو سایت همسایه به خوبی مقایسه شدن این 2 بازی با هم با عکس های که کیفیتشون برابر هستش و کاملا میشه به وضوح دید اصلا در اون حدی نیست که میگفتن و همه تصور میکردن که بازی با اختلاف زیادی از Forza بزنه بالا اما در اون ابتدا داشت با F1 2010 رقابت میکرد ! در مورد گرافیک و طارحی محیط بازی که اصلا نمیشه حرفی زد چون واقعا در بعضی موارد افتضاحه . در کل برای فن های بازی خیلی سخته قبول کنن این بازی بعد از 6 سال اینجوری شده .
    یعنی این از Forza هم بد تره ؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منظور از این پست چی بود b3st1 جان؟؟؟؟شفاف کنین لطفا.........
    منظور خاصی نداشتم..: دی فقط خودم موندم کجاش رو از ماتی در بیارم!؟: دی
    دور از شوخی منظورم این بود که بازی نام بزرگی داره و همینطور تجربه یک گیم عالی(سابق تا به امروز)
    عمرآ هم نمیشه گفت این بازی زیر سایه سنگین فلان بازی شکست می خوره یا خواهد خورد.
    +
    فعلآ تا وقتی بازی به دستمون نرسیده هر نظری بدیم باد هواست!

نه باووو...ایشون منظورشون یه چی دیگه بود!البته امیدوارم خودمم نمیدونم!: دی (الان یک متعصب nfs:hp بیاد ببینه تاپیک پر از نظرات متناقضه مطمئن باشید میگه hot pursuit از gt5 بهتره!!)
    Last edited by B.3.S.T; 25-11-2010 at 03:01.

6. این کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه بازی افتضاح دراومده ؟
    این بود اون همه شعار و تبلیغ ؟

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مرادی من نمیدونم چرا هر موقع قوطی کبریت و پوچی هیجان میاد وسط همه فکرشون میره به اون امتیاز 92 که گفتی..
    هیچ موقع هم نام یک بازی رو نیاوردم. خب...
    اما مقایسه...که گفتی....مگر هالو که منتشر شد همه نریختن با کیلزون مقایسه کردند .اون هم مال 2 سال پیش بود
    خودم خیلی فکریدم بعد مدتی دانستم اهان حتما چون این دو بازی اون تصویر باکسشون کمی با هم هم قیافه هستند
    مقایسه صورت گرفته....
    ببین حامد جان هیلو از مقایسه سر افراز بیرون اومد.......

نسخه فرعی هیلو یعنی halo reach از لحاظ امتیاز از بازی رقیبش یعنی kz2 یه امتیاز هم بیشتر بود(یعنی 92 به 91) تازه همین 91 ای که kz2 گرفته بود هم عالیه....... .

ولی دیگه میانگین 87 بازی gt5 خیلی با میانگین 92 فاصله داره........ .
    تازه فرض کنیم امتیازش بیاد با فورزا یکی بشه........ .به نظرت بازی که 6 سال وقت صرف ساختش شده باید با بازی که فقط 2 سال وقت صرف ساختش شده یکی باشه........ ؟؟؟؟

این از لحاظ مقایسه بافورزا

حالا یه مطلب دیگه:
    نه باووو...ایشون منظورشون یه چی دیگه بود!البته امیدوارم خودمم نمیدونم!: دی (الان یک متعصب nfs:hp بیاد ببینه تاپیک پر از نظرات متناقضه مطمئن باشید میگه hot pursuit از gt5 بهتره!!)
    تا قبل از انتشار بازی عکسهای photo mode بازی رو دیده بودیم ولی حالا بعد از انتشار عکسهای واقعی و داخل بازی بازی رو میتونیم ببینیم ..............
    با اونی که قبلا دیده بودیم خیلی فرق داره........متاسفانه....... .

این یه عکس که به محیط پیرامون دقت کنید...غصتون می گیره:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مساله این نیس که این بازی از فورزا بهتره یا بدتر چون گفتم تفاوت پروسه ساخت این دو بازی با هم زیاده .......تازه این بازی مهمترین بازی کنسول ps3 هستش....... .
    مساله اینه که بازی اصلا اصلا در اون حد انتظار ظاهر نشده و این اصلا جالب نیس........... .(البته طرفداران صد در صد از بازی لذت خواهند برد.....چون گرافیک ماشینا و هندلینگا عالیه و این اکثریت رو ارضا می کنه)

تازه دقیقا یکی از سایتا(سایت just push start) اشاره کرده که گرافیک کلی nfs :ht purrsiut از گرافیک gt5 بهتره(که بیشتر حرفش مربوط به گرافیک محیط و داخل ماشینا بوده)........... .

.
    .
    Last edited by halflife g; 25-11-2010 at 12:25.

9. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ببین حامد جان هیلو از مقایسه یر افراز بیرون اومد.......

نسخه فرعی هیلو یعنی halo reach از لحاظ امتیاز از بازی رقیبش یعنی kz2 یه امتیاز هم بیشتر بود(یعنی 92 به 91) تازه همین 91 ای که kz2 گرفته بود هم عالیه....... .

ولی دیگه میانگین 87 بازی gt5 خیلی با میانگین 92 فاصله داره........ .
    تازه فرض کنیم امتیازش بیاد با فورزا یکی بشه........ .به نظرت بازی که 6 سال وقت صرف ساختش شده باید با بازی که فقط 2 سال وقت صرف ساختش شده یکی باشه........ ؟؟؟؟

این از لحاظ مقایسه بافورزا

حالا یه مطلب دیگه:

تا قبل از انتشار بازی عکسهای photo mode بازی رو دیده بودیم ولی حالا بعد از انتشار عکسهای واقعی و داخل بازی بازی رو میتونیم ببینیم ..............
    با اونی که قبلا دیده بودیم خیلی فرق داره........متاسفانه....... .

این یه عکس از داخل ماشین :
    کد:
    اینم یه عکس که به محیط پیرامون دقت کنید...غصتون می گیره:

کد:
    مساله این نیس که این بازی از فورزا بهتره یا بدتر چون گفتم تفاوت پروسه ساخت این دو بازی با هم زیاده .......تازه این بازی مهمترین بازی کنسول ps3 هستش....... .
    مساله اینه که بازی اصلا اصلا در اون حد انتظار ظاهر نشده و این اصلا جالب نیس........... .(البته طرفداران صد در صد از بازی لذت خواهند برد.....چون گرافیک ماشینا و هندلینگا عالیه و این اکثریت رو ارضا می کنه)

تازه دقیقا یکی از سایتا(سایت just push start) اشاره کرده که گرافیک کلی nfs :ht purrsiut از گرافیک gt5 بهتره(که بیشتر حرفش مربوط به گرافیک محیط و داخل ماشینا بوده)........... .

.
    .
    آقا در حد تیم ملی سوتی دادی ها این عکس اولی مال فورزا هست(دستکش راننده را نگاه کنید )Forza 3 حداقل بازی کنید بعد بیاید نظر بدید من Forza زیاد بازی کردم و Gt هم چون ps3 ندارم نتونستم ولی در کل میگم محاله از Forza کمتر باشه فورزا تا قبل از اومدن این بازی سلطان بوده ولی الان دیگه نه یک رقیب خوب پیدا کرده

11. 3 کاربر از amir69_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

راس میگی دوست من عکس اولی رو اشتباه گذاشتم........... .ممنون از تذکرتون...پاکش کردم.

راستش اینو از فروم همسایه برداشته بودم توجه نکردم بهش(فورزا 3 رو هم بازی کردم).......... .

در کل برای اثبات حرفم به لینک زیر برید و مقایسه عکسها رو با هم ببینید....مقایسه رو سایت video gamerzone انجام داده.......... :

کد:
    اگر تقده ها رو هم بخوونید متوجه این امر میشید............ .نبازی به بازی کردن هر دو اینها نیس ...از عکسهای داخل بازی میشه همه چی رو فهمید........ .اینا عوض اضافه کردن 800 تا ماشین میومدن جزییات همون ماشینای اصلی و البته محیط رو بالا می بردن خیلی بهتر بود.

در کل چون دیگه راهی سفرم و دارم بار و بندیلمو می بندم وقت ندارم ...انشالله یه هفته بعد که برگشتم با هم بررسی بیشتری می کنیم

.
    Last edited by halflife g; 25-11-2010 at 12:30.

13. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

از کدوم حرف من همچین برداشتی کردی ؟ : دی
    اونجا که گفتم داشت با F1 رقابت میکرد ؟ منظورم از نظر میانگین امتیازات بود که الان بحمدالله زده جلو از F1 .
    من کلا منظورم این نبود که از Forza بدتره البته از نظر امتیازات که تا الان ازون پایینتر بوده اما چند مورد بودن که هیچ عکس و تریلری از بازی ندیدن الان که بازی رو گرفتن میگن اصلا اون چیزی نیست که بقیه میگفتن !
    ولی خُب آخرش که خیلی ها این بازی رو میگیرن بازی میکنن لذتشم میبرن مثل خود من اما گمراه کردن ذهن گیمر اصلا خوب نیست . به هر حال استاد(!) قبل از انتشار Forza 3 تا بعد ازون شروع کرده بود به زیر سوال بودن Forza که فن های بازی هم ایشون رو همراهی میکردن اما آخرش این شد

اگر تقده ها رو هم بخوونید متوجه این امر میشید
    ها من منتظر بودم لقبی که به Forza دادن ازش گرفته بشه اما همچنان در انحصار خودش موند : دی

15. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من هميشه به امتيازها اهميت ميدم خب با اين امتيازات موجود ديگه نميشه در خريد بازي عجله كرد 100 تومن را ميزاريم جيبمون
    كارهاي ديگر انجام ميدهيم. همان طور كه 2 تومني كه مي خواستم براي خريد كوانتوم بدم در جيبمان ماندگار شد
    ديشب تا صبح در فروم هاي خارجي و خود بازي در نگارش بودم كه بازي اون چيزي نبود كه انتظارشو داشتم .
    اما هر چي كه هست كاملا مشهود هست كه مخالفان اين ريسينگ كه هميشه در صدر بود از فرط هيجان و دست پاچگي حتي نام
    ريسينگ محبوب خود را هم درست ننوشته كه نشان از فرط هيجان در رفته را مي دهد.
    خوبه كه يكي از جملاتي كه باعث ميشه نشان دهنده زير سوال بردن برخي بازي ها ميشه رو ديد چون نيست همچين چيزي...
    مثل اینکه بازی افتضاح دراومده ؟
    این بود اون همه شعار و تبلیغ ؟
    عزيز دل شما افتضاح رو چطور معني مي كنيد ...2 كه نگرفته اوني كه انتظار مي رفت نبود.همين.

پس حتما هم طبق گفته خودت مي دوني كه اون شوتر 2 سال قبل از اين شوتر بودش مرادي....
    اون موقع ميامد بازي رو مي كرد.

17. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •