مادربورد شما که Parallel نداره ولی اگه پورت Com لازم داشتید می تونید کابلش رو توی بازار پیدا کنید.قدیما از این کابل ها معمول بوده .باید انبارشون رو بگردند
در مورد Parallel هم همینطور
مادربورد شما که Parallel نداره ولی اگه پورت Com لازم داشتید می تونید کابلش رو توی بازار پیدا کنید.قدیما از این کابل ها معمول بوده .باید انبارشون رو بگردند
در مورد Parallel هم همینطور
سلام دوستان
یه برنامه ثانیه شمار به زبان بیسیک میخوام که به پورت C از میکرو AVR یک LCD 16*2 با کریستال 3686400هرتز وصل شده باشه
با8535
کسی میتونه کمکم کنه؟
ممنون میشم از لطفتون.........
سلام ، به همه دوستان ، من می خواهم با پورت usb بدون واسطه کار کنم ، آیا می توانید کمکی به من بکنید ؟
منم دقیقا دنبال یک همچین چیزی هستم نمیشه کمک کنین؟
سلام به همگی
دوستان من به پایه صفر پورت B یک کلید وصل کردم و میخوام که هر موقع کلید را فشار دادم LED روشن بشه و با رها کردن کلید خاموش بشه باید از تابع خاصی برای این برنامه استفاده کنم ؟؟
ضمنا برنامه را در Codevision باید بنویسم
لطفا منو راهنمایی کنید
سلام دوستان واقعا نمیدونستم سوالامو کجا بپرسم
اگر امکان داره راهنمایی کنید,
باتوجه به اینکه درس معماری کامپیوتر پیشنیاز میکرو هست ,آیا این درس معماری کامپیوتر درس مهمی برای رشته الکترونیک محسوب میشه و یادگرفتنش توصیه میشه یا صرفا گذروندنش با 10؟
باتشکر.
درود
برای رشته الکترونیک نه مهم نیست!(بگذرونش)
ولی میکرو رو خوب یاد بگیر![]()
Last edited by New Solid Snake; 21-05-2012 at 21:23.
سلام.
من برنامه یه ماشین حساب که کار 4 عمل اصلی را انجام بده با AVR نیازدارم.
لطفا طراحی هم برام بگذارید.برای data sheet هم بگید که به هر پایه ای چی وصل میشه مثلا به پایه nام ورودی ها
ممنون
هیچ کسی نبود کمکی بکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میتونید لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان، بدون مقدمه می گم، دارم میرم دوره میکروکنترلر AVR، برا آخر دوره یه پروژه باید انجام بدم که تازه و بکر باشه، به نظر شما چی کار میتونم بکنم؟ چی بسازم که عملی و جالب انگیز باشه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)