چرا دقت کردم ! به خاطر همینم گفتم طرف مشکل با nvidia داشته !
راسیتی به نظرم آواتارت یک فرق هایی کرده .
چرا دقت کردم ! به خاطر همینم گفتم طرف مشکل با nvidia داشته !
راسیتی به نظرم آواتارت یک فرق هایی کرده .
من با محاصباتی که خیلی ساده شدش رو برای شما خواهم گذاشت میتونم بین دو گرافیک از ati و nvidia ببینم کدوم قدرتش بیشتره !!! بدون هم بدون مراجعه به تست ها!!!
مثلا میدونم که هر سایه زن amd که 5 تاش در یک هسته قرار میگیره(البته در سری3000)دقیقا نصف سایه زن های nvidia قدرت داره اگه فرکانس سایه زن و ... رو یکسان در نظر بگیریم
و در مورد فرکانس هم باید بگم که فرکانس سایه زن ati حدود نصف nvidia هستش پس احتیاج به دو برابر سایه زن داره (اگه قدرت سایه زن هر دو یکی باشه) داره تا همون قدرت رو ارایه بده
اصوا معماری های vidia و ati دارن به دو سمت مخالف میرن!!!که در جبهه ati ساده سازی بیشتر و اندازه کوچتر و قدرت محاصباتی بیشتر مد نظر هستش و در جبهه nvidia قوی تر شدن سایه زن ها در حد یک هسته مدنظره
با این حساب با اومدن یری 300 vidia نتنها معماری رو ساده تر نمیکنه!!!بلکه چندین بار هم پیچیده تر میکنه که نتیجش افزایش مصاحت die میشه و بالاترین قدرتش هم با محاصبات خود من یک کمی از 5870 بیشتره!! البته با قیمت دو برابر و گرمای خورشید!!!!در ضمن هرچی تعداد سایه زن ها و در گرافیک افزایش بدیم به خاطر گرما مجبورم فرکانس رو کم کنیم نمونه:
250 رو با 285 مقایسه کنید که 400 مگاهرتز اختلاف فرکانس دارند پس خودتون حساب کنید 400 سایه زن چقدر فرکانسش مییاد پایین
با اومدن یری 300 گرافیک های 6000 هم اومده در اون صورت nvidia برشکسته میشه
با محاسبات نمیشه قدرت عملی یه پردازنده رو فهمید چون شرایط زیادی تو نتیجه نهایی پرفرمنس نقش دارن شاید بشه روی کاغد پیشبینیهایی کرد ولی واقعیت همیشه متفاوته یک بعد بزرگ قضیه همیشه نرمافزاره که کسی نمیتونه پیشبینی در موردشون بکنه چون n نوع معماری و طراحی و پیادهسازی دارن و شاید نصف قضیه پرفرمنس پردانزدهها هم همین باشه برای همین n مدل بنچمارک وجود داره.
کجا تموم شد، تازه شروع شده امروز 7ام (روز شروع نمایشگاه) و الانم امریکا صبحه، 1-2 ساعت دیگه اولین کنفرانس Nvidia هست، امیدوارم خبرهای خوبی بشنویم.
این سایت Nvidia برای CES که خودشم خبرهاش رو بروز میکنه، از اینجا میتونید پیگیری کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان کنفرانس Nvidia رو دیدم تموم شد (البته تقریباً شنیدم تا ببنیم با این سرعت تعطیل اینترنت)، مرده شور کلی از Mobile گفت از Tegra و Cortex A9 گفت بعدی یه Audi آوردن نشون دادن توش Tegra گذاشتن بعد کلی هم در مورد تکنولوژی 3D Nvidia صحبت کردن و چند تا کلیپ و تصویر 3d برای شرکت کنندهها نشون دادن آخره آخر 20 ثانیه مونده بود تموم بشه گفت بله ما نسل بعدی Geforce هم تو نمایشگاه داریم و الانم قراره به volume production برسه دیگه هیچی نگفت، حتی نگفت کی عرضه میشه، منو بگو که الکی 1 ساعت نشستم.
من که بلکل ناامید شدم، این Nvidia هم با این مسخره بازیاش یه بچمارکم نشون نداد. تاریخ عرضه رو هم اعلام نکردن و همون شایعه مارچ باقیه.
با این حال چندتا عکس میزارم:
![]()
نباید به شرکتی مثل nVidia از یک بعد نگاه کرد. از همون اولین خبرها در مورد فرمی می شد فهمید که این شرکت دیگه محصول و دغدغه ی اولش Geforce و در نتیجه Game نیست.من الان کنفرانس Nvidia رو دیدم تموم شد (البته تقریباً شنیدم تا ببنیم با این سرعت تعطیل اینترنت)، مرده شور کلی از Mobile گفت از Tegra و Cortex A9 گفت بعدی یه Audi آوردن نشون دادن توش Tegra گذاشتن بعد کلی هم در مورد تکنولوژی 3D Nvidia صحبت کردن و چند تا کلیپ و تصویر 3d برای شرکت کنندهها نشون دادن آخره آخر 20 ثانیه مونده بود تموم بشه گفت بله ما نسل بعدی Geforce هم تو نمایشگاه داریم و الانم قراره به volume production برسه دیگه هیچی نگفت، حتی نگفت کی عرضه میشه، منو بگو که الکی 1 ساعت نشستم.
نباید به شرکتی مثل nVidia از یک بعد نگاه کرد. از همون اولین خبرها در مورد فرمی می شد فهمید که این شرکت دیگه محصول و دغدغه ی اولش Geforce و در نتیجه Game نیست.من الان کنفرانس Nvidia رو دیدم تموم شد (البته تقریباً شنیدم تا ببنیم با این سرعت تعطیل اینترنت)، مرده شور کلی از Mobile گفت از Tegra و Cortex A9 گفت بعدی یه Audi آوردن نشون دادن توش Tegra گذاشتن بعد کلی هم در مورد تکنولوژی 3D Nvidia صحبت کردن و چند تا کلیپ و تصویر 3d برای شرکت کنندهها نشون دادن آخره آخر 20 ثانیه مونده بود تموم بشه گفت بله ما نسل بعدی Geforce هم تو نمایشگاه داریم و الانم قراره به volume production برسه دیگه هیچی نگفت، حتی نگفت کی عرضه میشه، منو بگو که الکی 1 ساعت نشستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)