تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 74 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 737

نام تاپيک: ا NVIDIA Geforce 400 & 500 Series ا

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چرا دقت کردم ! به خاطر همینم گفتم طرف مشکل با nvidia داشته !

راسیتی به نظرم آواتارت یک فرق هایی کرده .

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

من با محاصباتی که خیلی ساده شدش رو برای شما خواهم گذاشت میتونم بین دو گرافیک از ati و nvidia ببینم کدوم قدرتش بیشتره !!! بدون هم بدون مراجعه به تست ها!!!
    مثلا میدونم که هر سایه زن amd که 5 تاش در یک هسته قرار میگیره(البته در سری3000)دقیقا نصف سایه زن های nvidia قدرت داره اگه فرکانس سایه زن و ... رو یکسان در نظر بگیریم
    و در مورد فرکانس هم باید بگم که فرکانس سایه زن ati حدود نصف nvidia هستش پس احتیاج به دو برابر سایه زن داره (اگه قدرت سایه زن هر دو یکی باشه) داره تا همون قدرت رو ارایه بده

پروفشنال millad1388's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    طهران-همیشه در تهرانپارس ...

پيش فرض

اصوا معماری های vidia و ati دارن به دو سمت مخالف میرن!!!که در جبهه ati ساده سازی بیشتر و اندازه کوچتر و قدرت محاصباتی بیشتر مد نظر هستش و در جبهه nvidia قوی تر شدن سایه زن ها در حد یک هسته مدنظره
    با این حساب با اومدن یری 300 vidia نتنها معماری رو ساده تر نمیکنه!!!بلکه چندین بار هم پیچیده تر میکنه که نتیجش افزایش مصاحت die میشه و بالاترین قدرتش هم با محاصبات خود من یک کمی از 5870 بیشتره!! البته با قیمت دو برابر و گرمای خورشید!!!!در ضمن هرچی تعداد سایه زن ها و در گرافیک افزایش بدیم به خاطر گرما مجبورم فرکانس رو کم کنیم نمونه:
    250 رو با 285 مقایسه کنید که 400 مگاهرتز اختلاف فرکانس دارند پس خودتون حساب کنید 400 سایه زن چقدر فرکانسش مییاد پایین
    با اومدن یری 300 گرافیک های 6000 هم اومده در اون صورت nvidia برشکسته میشه

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اصوا معماری های vidia و ati دارن به دو سمت مخالف میرن!!!که در جبهه ati ساده سازی بیشتر و اندازه کوچتر و قدرت محاصباتی بیشتر مد نظر هستش و در جبهه nvidia قوی تر شدن سایه زن ها در حد یک هسته مدنظره
    با این حساب با اومدن یری 300 vidia نتنها معماری رو ساده تر نمیکنه!!!بلکه چندین بار هم پیچیده تر میکنه که نتیجش افزایش مصاحت die میشه و بالاترین قدرتش هم با محاصبات خود من یک کمی از 5870 بیشتره!! البته با قیمت دو برابر و گرمای خورشید!!!!در ضمن هرچی تعداد سایه زن ها و در گرافیک افزایش بدیم به خاطر گرما مجبورم فرکانس رو کم کنیم نمونه:
    250 رو با 285 مقایسه کنید که 400 مگاهرتز اختلاف فرکانس دارند پس خودتون حساب کنید 400 سایه زن چقدر فرکانسش مییاد پایین
    با اومدن یری 300 گرافیک های 6000 هم اومده در اون صورت nvidia برشکسته میشه
    من با محاصباتی که خیلی ساده شدش رو برای شما خواهم گذاشت میتونم بین دو گرافیک از ati و nvidia ببینم کدوم قدرتش بیشتره !!! بدون هم بدون مراجعه به تست ها!!!
    مثلا میدونم که هر سایه زن amd که 5 تاش در یک هسته قرار میگیره(البته در سری3000)دقیقا نصف سایه زن های nvidia قدرت داره اگه فرکانس سایه زن و ... رو یکسان در نظر بگیریم
    و در مورد فرکانس هم باید بگم که فرکانس سایه زن ati حدود نصف nvidia هستش پس احتیاج به دو برابر سایه زن داره (اگه قدرت سایه زن هر دو یکی باشه) داره تا همون قدرت رو ارایه بده
    با محاسبات نمیشه قدرت عملی یه پردازنده رو فهمید چون شرایط زیادی تو نتیجه نهایی پرفرمنس نقش دارن شاید بشه روی کاغد پیش‌بینیهایی کرد ولی واقعیت همیشه متفاوته یک بعد بزرگ قضیه همیشه نرم‌افزاره که کسی نمیتونه پیشبینی در موردشون بکنه چون n نوع معماری و طراحی و پیاده‌سازی دارن و شاید نصف قضیه پرفرمنس پردانزده‌ها هم همین باشه برای همین n مدل بنچمارک وجود داره.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب ces هم که توموم شد ! خبری شد ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

خوب ces هم که توموم شد ! خبری شد ؟
    کجا تموم شد، تازه شروع شده امروز 7ام (روز شروع نمایشگاه) و الانم امریکا صبحه، 1-2 ساعت دیگه اولین کنفرانس Nvidia هست، امیدوارم خبرهای خوبی بشنویم.
    این سایت Nvidia برای CES که خودشم خبرهاش رو بروز میکنه، از اینجا میتونید پیگیری کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من الان کنفرانس Nvidia رو دیدم تموم شد (البته تقریباً شنیدم تا ببنیم با این سرعت تعطیل اینترنت)، مرده شور کلی از Mobile گفت از Tegra و Cortex A9 گفت بعدی یه Audi آوردن نشون دادن توش Tegra گذاشتن بعد کلی هم در مورد تکنولوژی 3D Nvidia صحبت کردن و چند تا کلیپ و تصویر 3d برای شرکت کننده‌ها نشون دادن آخره آخر 20 ثانیه مونده بود تموم بشه گفت بله ما نسل بعدی Geforce هم تو نمایشگاه داریم و الانم قراره به volume production برسه دیگه هیچی نگفت، حتی نگفت کی عرضه میشه، منو بگو که الکی 1 ساعت نشستم.

8. 6 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من که بلکل ناامید شدم، این Nvidia هم با این مسخره بازیاش یه بچمارکم نشون نداد. تاریخ عرضه رو هم اعلام نکردن و همون شایعه مارچ باقیه.

با این حال چندتا عکس میزارم:

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من الان کنفرانس Nvidia رو دیدم تموم شد (البته تقریباً شنیدم تا ببنیم با این سرعت تعطیل اینترنت)، مرده شور کلی از Mobile گفت از Tegra و Cortex A9 گفت بعدی یه Audi آوردن نشون دادن توش Tegra گذاشتن بعد کلی هم در مورد تکنولوژی 3D Nvidia صحبت کردن و چند تا کلیپ و تصویر 3d برای شرکت کننده‌ها نشون دادن آخره آخر 20 ثانیه مونده بود تموم بشه گفت بله ما نسل بعدی Geforce هم تو نمایشگاه داریم و الانم قراره به volume production برسه دیگه هیچی نگفت، حتی نگفت کی عرضه میشه، منو بگو که الکی 1 ساعت نشستم.
    نباید به شرکتی مثل nVidia از یک بعد نگاه کرد. از همون اولین خبرها در مورد فرمی می شد فهمید که این شرکت دیگه محصول و دغدغه ی اولش Geforce و در نتیجه Game نیست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نباید به شرکتی مثل nVidia از یک بعد نگاه کرد. از همون اولین خبرها در مورد فرمی می شد فهمید که این شرکت دیگه محصول و دغدغه ی اولش Geforce و در نتیجه Game نیست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •