راهی جز لایو نیس؟؟؟ من عاشق فروت نینجا آیفونم : دی ولی لایو به ام تی یوم گیر میده :-ال
راهی جز لایو نیس؟؟؟ من عاشق فروت نینجا آیفونم : دی ولی لایو به ام تی یوم گیر میده :-ال
140 مگ است
موافقم
به نظرم چیز جالبی نیست
چون دقیق نیست
کی قراره مایکروسافت kinect سازگار با pc رو به بازار بده؟
بعدم این درسته که تو اطرافش نباید هیچ وسیله یی باشه؟ مثلا برای فضای یه اتاق خواب معمولی مناسبه یا نه؟
سلام .PC باز ها خوشحال باشند . مایکروسافت اعلام کرد درایور این دستگاه رو برای PC هم انتشار میده . (اگه نمیزد خوب -- میشد)
سلام
این درسته که نباید جلوش وسیله باشه اما نه اونطوری که کل دکوراسیون بهم بریزی . من خودم تو اتاق خواب گذاشتم و با یه زاویه 45 درجه قرار دادم به صورت کج رو به کنج دیوار . چون کنسول به مانیتور که led هست وصله مجبورم اینجا بزارم البته خیلی هم بهتر شد چون راحتم برای بازی و کسی مزاحم نمیشه. تازه تا 4 نفر هم بازی کردم. پس مشکلی نیست . ( راستی اتاقم از 12 متر کمتره )
جالب بودن یا نبودن کینکت به سلایق فرد استفاده کننده بستگی داره ولی دقیق بودن کینکت روش حرفی نیست.................
میشه گفت یکی از دقیق ترین سنسورهای توش به کار رفته..............
اصلا هم تو بازی تاخیر نداره..........
فقط احتیاچ به درایوره؟ نباید اینترفیسش عوض بشه؟
فکر میکنم پک مخصوص pc رو بطور سوا عرضه کنه
مثل Xbox 360 Controller for Windows
قرار نیست یک کینکت دیگه بیاد. قرار بود فقط یک درایور واسه همسن کینکت تو ویندوز 7 ساخته بشه دوست من
این درایور با حجم حدود 20MB حدود 2-3 ماه پیش اومده. فقط کاری میکنه که سیستم شما اونو و میکروفونش رو بشناسه. و میتونید ار توایعی که به Visual Studio 2010 اضافه میکنه و از کلاس هاش استفاده کنید و براش برنامه بنویسید.
از سایت زیر قابل دانلود هست:
research.microsoft.com
یعنی سوال من اینقدر مسخره هست که هیچکس جواب نداده؟
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------
یعنی سوالم اینقدر مسخره بوده که هیچکس جواب نداده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)