به نظر من یه سریال معمولیه... بعضی از قسمت ها میشه یه سریال خوب...بعضی از قسمتاش هم ضعیفه. کلا معمولی.
به نظر من یه سریال معمولیه... بعضی از قسمت ها میشه یه سریال خوب...بعضی از قسمتاش هم ضعیفه. کلا معمولی.
به نظر من سریال بسیار خوبی است و اگر همین زبان طنز تیز خودشو حفظ کنه همه راضی میشن. همانطور که دوستان گفتند، محتوای سریال طنز مسافران نسبت به سریال های طنز گذشته بسیار بالاست. این قضیه از همون شروع اولین قسمتش نمود پیدا کرد. برای مثال شما به حرکت دوربین در قسمت اول (که شریفی می خواست برای فرخ مستاجر بیارد) دقت کنید که چقدر زیبا و به صورت غیر مستقیم آگهی های چاه باز کنی و آژانس و... را روی در خانه فرخ نشان داد و به سخره گرفت. نکته مثبت این سریال اینه که اگه بیننده میخنده به خاطر اینه که حقیقتی به صورت خنده دار بیان شده نه اینکه صرفا به خاطر تکرار یک جمله یا فقط میمیک صورت بازیگر.
سکانس های بسیار زیبایی تو این قسمت های سریال بود که من چند تاشو میگم.
1- شروع سریال که شریفی از محله تعریف میکنه ولی همه چیز برعکس از آب در میاد
2- دروغگویی فربد بر علیه پدرش تو مدرسه
3- زمانی که فرید از شدت خفگی دود اسپندی که تو ماشین گرفته شده بود، سرش رو بیرون میبره و هوای کثیف تهران (اون هم توی ترافیک تهران) را با لذت استشمام میکنه!
4- زمانی که فرید با نسترن با تلفن حرف میزنه و فرخ میاد و به صورت غیر مستقیم با نسترن سلام و احوال پرسی میکنه (فرید نقش واسط!)
5- توی قسمت اداره که یارو 26 تا عکس رخ و نیم رخ میده و 7 خان رستم رو رد میکنه، یه جمله زده شد که منو کشت! وقتی زنه میگه خوب شما مشکلی ندارید یارو مرده میگه تبریک میگم!! بالاخره تونستید!!
6- جایی که میگه یک عدد پارتی را به پیوست برایتان ارسال میکنیم هم باحال بود!
7- جایی که بچه با تفنگ آبپاشی افتاده بود دنبال فرخ!
8- جایی که شایق دهقان تو موقع غیبت کردن چند با به پای یه زن دیگه میزنه!!
به نظر من بازیگر چشم نواز این سریال حسن معجونی نصرالله رادش هستند. حمید لولایی و شقایق دهقان هم تعریف های درستی نسبت به نقش هاشون نشده به خصوص نقش دهقان.
در کل خدا کنه هر چی جلوتر میره بهتر بشه و اگه بهتر نشد حداقل همین روند رو طی کنه.
یاعلی
پ.ن: راستی تاپیک خیلی خوبیه. کل صحبت های دوستان رو خوندم. عالی بود.
Last edited by pcforlife; 30-07-2009 at 12:12.
چه قدر آماتوریه این سریال!
نمیدونم ، فکر میکنم این دیگه عادت شده واسه ما که قناعت کنیم به این سریالهای آبکی و بی برنامه ! یعنی حتی اگر عوامل سریال آدمای حرفه ایی باشن ، بازم یه برنامه ی آماتوری درست میکنن میدن دست مردم!
بازی های فوق العاده تصنعیی داره این سریال. یکی اون نصرالله رادش رو که من از نزدیک ببینم میزنم چش و چالش رو درمیارم از کاسه ! رفتار ها و عکس العملها خیلی مصنوعی هستن! باز هم مخصوصا نصرالله رادش و اون دختره که مادر ایناس و نظامیه مثلا!
خیلی بی سر و ته هست! هدف خاصی رو دنبال نمیکنه! از یه طرف پاچه خواری میکنه، از یه طرف انتقاد میکنه! انتقادش هم اصلا طنز نیست! شلوغ و حوصله سربر هست! مثلا همون قسمت کارهای اداری و پارتی ! یک اپیزود کامل مختص همون موضع بود و در یک لوکیشن اجرا میشد. هی از این اتاق میرفتن به اون اتاق! رفتار کارمندها خیلی اغراق شده بود و بعضی جاها برای جمع کردن موضوع یه اتفاق الکی می افتاد! مثل اونجایی که مادربزرگ دختره کارمنده مرد و بعد اومد کار اینا رو ردیف کرد! خب الان این یعنی چی؟
کلا در هم برهمه ! باید دید از این به بعد چی میشه! مخصوصا با اتفاقاتی که دیشب افتاد!
Last edited by Hectorist; 30-07-2009 at 12:06.
داستان خيار شور يا همو ترانسپوردر يوتيكس 37 خيلي جالب بود من حسابي خنديدم حال كردم.
من دیشب نتونستم ببینم .
امروز تکرار داره ؟ کی؟
میشه بگی کجاش جالب بود .فقط دارن زور میزنن تا مردمو بخندونن مخصوصا با اون بازی رادشکه جز لوس بازی ازش هیچی ندیدم .
واقعا کجاش جالب بود ؟
خیلی هم چرت بود
من که نفهمیدم این gam3r بلاخره با این فیلم خوش هست یا نه چون بعضی از دوستان که چه از فیلم تعریف میکنند وچه از فیلم بد میگن در هر صورت تشکر میکنه فکر میکنم که کمبود...........داره
زیادی کهکشان کهشان می کنن! بابا مقیاسو کوچیک کنید! مثلا سیاره!
حالا اگه سیاره بگن اتفاق جالبی میفته؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)