یک شبکه تکرار های bbc رو دوباره پخش میکنه ..
iran-mn-tv نام شبکه
ساعت رو نمی دونم ولی من چند بار صبح و ظهر ها دیدم...
یک شبکه تکرار های bbc رو دوباره پخش میکنه ..
iran-mn-tv نام شبکه
ساعت رو نمی دونم ولی من چند بار صبح و ظهر ها دیدم...
از اینجا می تونی بخری ....DVDکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by m jax; 13-12-2010 at 18:31.
بنظر منم دوبله فارسیش از نظر رسوندن دقیق مفهوم فنی اصلاً تعریفی نیستش و هیچوقت مثل زبون خود اصل نمیشه.هیچوقت.درست مثل دوبله ی شبکه ی آموزش شده.تازه یجورایی خلاصه شده هستش و منکه همه ی قسمتهای تمام 15 فصلش رو دانلود کردم و دارم واقعاً حالم بد شد وقتی دوبله شده ی ب ب سی پرشن رو چند بار اتفاقی دیدم با اون صداگذاری فاجعشون جای جرمی و بقیه
حالا این بحثا رو بذارین کنار. سری جدید کی شروع میشه؟تاریخ رسمیشو اعلام کردن یا نه هنوز؟
Last edited by Penryn; 13-12-2010 at 19:58.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملاً حرفت درست هست...البته من که از اینترنت میبینم و هیچوقت دوبله فارسی رو ندیدم جز یک بار اونم فکر کنم درون یک سایت بود...خیلی ترجمه اش بی کیفیت و بی خود بود و شیرینی و البته منظور رو اصلاً دقیق نمی گفت درضمن صدای جیمز هم خیلی زشت بود!
سری جدید تا 7 روز دیگه شروع میشه.
اینم روز و ساعت پخش قسمت هایی که فعلا مشخص شده:
قسمت های Special همیشه معرکه بودن. منتظرم ببینم این قسمت ها چطوری هستن.
اه اه این BBCpersian هم مسخره خودش کرده...امروز بعد از ظهر تکرارش نگذاشت هیچ...ساعت 9 هم نگذاشت!!!
به جاش 2بار تکرار این برنامه مزخرف شب یلدا رو گذاشت...
مطمئنید؟داخل تورنت هنوز خبری نشده که پس
آره چند روزی میشه که اومده. فقط شماره S16E01 به S15E07 تغییر پیدا کرد.
اگر هم اهل تورنت هستی این سایت پایین رو از دست نده:
اگر هم از سرور های دیگه دانلود میکنی که برو اینجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دو نسخه معمولی و HD تو هر دوی این سایت ها هستند و بلافاصله عرضه میشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
خیلی مسخره است. یکی از بزرگترین آرزوهام اینه که تاپ گیر بیاد ایران.. .
حالا میبینم اونا تا لب مرز ایران اومدن ولی بهشون اجازه ندادن بیان تو....
حتی واسه یه مسیر خیلی کوتاه.... ما چقدر بدبختیم ...![]()
اتفاقا منم میخواستم در مورد این موضوع صحبت کنم ، اینکه همه جای دنیا میرن و فرهنگ اونجا رو به همه نشون میدن!با بهانه های مختلف!
حیف نیست ایران که جاده هایی به این زیبایی داره رو نشون ندن؟!
حالا این که شما میگی قضیه ش چیه؟!
میشه کامل توضیح بدی؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)