تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 81 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

داره خودمونی میشه danial86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

نه من رم 2 گیگ و گرافیک 9600جی فرس دارم .فکر نکنم از گرافیک باشه . .. من یه منیجر بازه حرفه ایم . خیلی منتظر این ورژن موندم. حالا هم که 3دی خرابه . اعصابمو خورد کرده. فکر نکنم مشکل کرک باشه .میشه بگی کرکو کجا دانلود کنم؟؟؟ کمکم کنید
    تو که گرافیکت خوبه
    9600gt?
    رمت هم نرماله.این مشکل احتمالن از بازی باشه.یعنی چیز دیگه نمونده!!!از کرک نباید باشه ولی چند صفحه عقبتر من لینک کرک رو گذاشتم.اگه میتونی پچ رو نصب کن ببین درست میشه یا نه.گرچه من گرافیکم 9400جی تی و رم هم 4 گیگ اما از همون اول(قبل از نصب پچ )هم 3d کار میکرد.تو هم یه امتحان بکن!!

سلام
    راستش من بعد از Fifa Manager 09 از منیجیر نا امید شدم، همون رو هم یه دو سه هفته ای بازی کردم و بعد بی خیالش شدم بس که افتضاح کاری داشت. بازی های 3D که رسماً توهین به اسم FIFA بود، گیم پلی بازی هم نسبت به 08 و 07 عملاً هیچ تغییر خاصی نداشت. وقتی 09 رو گرفتم انگار که داشتم 08 رو با همون مسخره بازی بازیکن ها ادامه می دادم. این شد که طرفش نرفتم دیگه. حالا می خوام ببینم می ارزه دوباره برم سراغ 10 یا نه؟ اینجور نیست که انگار داریم همون 09 رو ادامه می دیم؟

راستی، فروم رو که داشتم از اول می خوندم، دیدم دوستان انگار خیلی از 09 دق دلی داشتند. خواستم یادشون بیارم تو 08 و حتی 07 یادشون نیست سر ضربه ایستگاهی همه ی بازیکن ها می رفتن پشت خط نیمه ی خودی؟ رسماً منیج کردن خلاصه شده بود به ترکیب چیدن، که آخرش اون هم بی فایده بود، برا خط حمله ی 2 تایی حریف اگه هر کاری به جز 2 تا هافبک دفاعی گذاشتن با یه Sweeper نمی کردی، رسماً سوراخ سوراخ بودی؟ اخ یعنی اون آهنگ خوشحال اول این 3، 4 تا نسخه ی آخر ... اعصاب اون رو دیگه ندارم!!

بخریم یا نخریم دوستان؟ مسئله این است؟
    فیفا منیجر اگه اعداد سالها رو درست بگم از 2006 تحول پیدا کرد که یکی از ورژنهای خوبشه تا 2008 تکمیلتر شد
    مشکل بزرگ این بود که 2009 هیچ تغییر خاصی نکرد تازه کلی هم باگ بهش اضافه شد انتهای فصل اخراج میشدی و کلی مشکل دیگه که با چند تا پچ که بعدش اومد بهتر شد ولی بازم خیلی ضعیف بود انقدر که گفتن بدترین ورژن فیفا منیجر.حالا هم که 2010 اومده.این یکی خیلی بهتر شده اولن میگن موتورپایه بازی به کلی عوض شده.دومن کلی امکانات جدید که مهمترینش آنلان مد هست (که البته ما که هنوز نتونستیم راهش بندازیم)اضافه شده.ولی در کل فیفا منیجر یک سبک بازیه که اگه عاشقش نباشی خیلی زود دلتو میزنه چون هر سال همون چیزاست با همون کارا و . . .
    Last edited by danial86; 27-11-2009 at 14:34.

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزیز تو که از 2004 بازی میکنی چرا
    فیفا منیجر اگه اعداد سالها رو درست بگم از 2006 تحول پیدا کرد که یکی از ورژنهای خوبشه تا 2008 تکمیلتر شد
    مشکل بزرگ این بود که 2009 هیچ تغییر خاصی نکرد تازه کلی هم باگ بهش اضافه شد انتهای فصل اخراج میشدی و کلی مشکل دیگه که با چند تا پچ که بعدش اومد بهتر شد ولی بازم خیلی ضعیف بود انقدر که گفتن بدترین ورژن فیفا منیجر.حالا هم که 2010 اومده.این یکی خیلی بهتر شده اولن میگن موتورپایه بازی به کلی عوض شده.دومن کلی امکانات جدید که مهمترینش آنلان مد هست (که البته ما که هنوز نتونستیم راهش بندازیم)اضافه شده.ولی در کل فیفا منیجر یک سبک بازیه که اگه عاشقش نباشی خیلی زود دلتو میزنه چون هر سال همون چیزاست با همون کارا و . . .[/QUOTE]

داداش الان حرف شما با من چه فرقی داشت ؟فقط یکم بازش کردی.اگرم منظور خاصی رو میخواستی بهم برسونی که چرا من که نفهمیدم.من از سال 2004 که total club manager اسمش بود این بازیو انجام میدم و از همون سال دیگه فیفا برام جذابیتی نداشت و فقط مربیگری بازی میکردم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من باتنها مشکل من همین 3دیه .من اینترنت دایلاپ دارم . میشه یه نفر پچ و کرکو واسم میل کنههه. ممنونتون میشم
    ....
    ایمیلم:kingboy_1978@yahoo.com

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

داداش الان حرف شما با من چه فرقی داشت ؟فقط یکم بازش کردی.اگرم منظور خاصی رو میخواستی بهم برسونی که چرا من که نفهمیدم.من از سال 2004 که total club manager اسمش بود این بازیو انجام میدم و از همون سال دیگه فیفا برام جذابیتی نداشت و فقط مربیگری بازی میکردم
    مگه قرار بود چیز دیگه ای گفته بشه؟!!
    البته یه اشتباه لپی شد که الان درست میکنم باید نوشته ی یه بنده خدای دیگه رو quote میکردم
    اینم ازون اتفاقاست که میگن قربونه حواسه جمع.تازه داشتم فکر میکردم منظورت دقیقن چیه!!!
    Last edited by danial86; 27-11-2009 at 14:33.

در آغاز فعالیت entezaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    عرض شود که نوشته ی من تو پست دانیال خان کوت شده، جناب لمپارد هم شاکی شده، مام اینجا هاج و واج!!
    اما در مورد جواب استاد دانیال، من خیلی خوشحالم که شما هم از 5، 6 سال پیش منیجر بازی می کنید. و البته که سبک بازی منیجیر، خیلی متفاوته با اکشن و هیجان، و اگر که علاقه مند نباشی سریع بیخیال میشی، منتها که این جواب کجای صحبت های من بود را متوجه نشدم! قدمت و سابقه در این بازی که چیزی را ثابت نمی کند. زمانی بود که ما همان فیفایش را هم دو بعدی بازی می کردیم، چه برسد به منیجرش که کارت بازی بود بازار نقل و انتقالات لیگ انگلیسش! می خواهم بگویم این ضد حالی که 09 در منیجیر به ما زد بد زخمی مان کرد. یعنی با همه ی شور و شوق رفتیم که در لیگ دسته 2 سویس تیم سنتی مان را علم کنیم و برویم برای جام باشگاه های اروپا، اینقدر که این بازیکن ها در 3D مود مسخره باز ی در آوردند، اینقدر باگ رفتاری و حرکتی و هوش مصنوعی و هزار تا چیز دیگر، اضافه شد به عدم تغییر حتی منو ها و آن کادر بالای بازی، آن آهنگهای روی اعصاب (منظورم دیفالتش است) آنقدر در آن نظر سنجی اینترنتی اش همان نظر سنجی های دو سال قبل را گذاشت که دیگر ما می ترسیم امید وار بشویم به بازی که دو سال تمام روی اعصاب مان راه رفت.
    شما هم خیلی خوب است که از 2004 منیجر می زنید قربان!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا دست بازیکنا هنوز بازه خسته شدن کسی راه حل نداره؟

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    عرض شود که نوشته ی من تو پست دانیال خان کوت شده، جناب لمپارد هم شاکی شده، مام اینجا هاج و واج!!
    اما در مورد جواب استاد دانیال، من خیلی خوشحالم که شما هم از 5، 6 سال پیش منیجر بازی می کنید. و البته که سبک بازی منیجیر، خیلی متفاوته با اکشن و هیجان، و اگر که علاقه مند نباشی سریع بیخیال میشی، منتها که این جواب کجای صحبت های من بود را متوجه نشدم! قدمت و سابقه در این بازی که چیزی را ثابت نمی کند. زمانی بود که ما همان فیفایش را هم دو بعدی بازی می کردیم، چه برسد به منیجرش که کارت بازی بود بازار نقل و انتقالات لیگ انگلیسش! می خواهم بگویم این ضد حالی که 09 در منیجیر به ما زد بد زخمی مان کرد. یعنی با همه ی شور و شوق رفتیم که در لیگ دسته 2 سویس تیم سنتی مان را علم کنیم و برویم برای جام باشگاه های اروپا، اینقدر که این بازیکن ها در 3D مود مسخره باز ی در آوردند، اینقدر باگ رفتاری و حرکتی و هوش مصنوعی و هزار تا چیز دیگر، اضافه شد به عدم تغییر حتی منو ها و آن کادر بالای بازی، آن آهنگهای روی اعصاب (منظورم دیفالتش است) آنقدر در آن نظر سنجی اینترنتی اش همان نظر سنجی های دو سال قبل را گذاشت که دیگر ما می ترسیم امید وار بشویم به بازی که دو سال تمام روی اعصاب مان راه رفت.
    من که گفتم به نظر من میرزید بخری این سی دی رو اما دیگه میل خودته.چون منم دقیقا بعد از منیجر 09 به منیجر پیدا کرده بودم اما به ناچار بازی میکردم تازه هیچکدوم از پچ هاش رو هم نداشتم.اما واقعا من تا به حال مشکلی توش ندیدمو خیلی تکمیلتر و قویتر از این چند ساله هست.3d مودش هم خیلی بهتر شده بازیکنا مسخره بازی در نمیارن

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    اینجا

پيش فرض

سلام
    منظورم دقیقن این بود که اگه عاشق بازی نباشی هرچقدر هم بازی متحول بشه دلت رو میزنه چون یه روند تکراریه.اون مقدمه رو نوشتم که به این برسم.
    در مورد ورژن جدید که هم من و هم لمپارد گفتیم که خوبه بخری.الانم هم من هم لمپارد داریم میگیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یکی نیست این مشکل دستها رو حل کنه؟؟؟؟هرکی پچو دانلود کرده خاهش میکنم واسم میل کنه با کرککککک؟؟؟!!! ممنونتون میشیم به خدا
    ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Help me . help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeee

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا سلام یه موردی که برا من تو تمام تقریبا شماره هاش داره به جز اون قبلیاش اینه که خیلی مواقع close میده میپره میاد تو ویندوز.
    برا شما هم همینجوره.؟ آخه من تازه بازیشو گرفتم گفتم اینو دیر بگیرم یه وقت مثل قبلیه ضدحال نشه.
    الان بازیش کلا خوبه.اما میخوام بدونم برا شما هم بعد یه کم کار کردن close میده البته شانسیه حا.یه وقتم میبینی 3 ساعت توشی نمیده.
    kinboy جواب شما تو پست بعدیم میدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •