سلام
عرض شود که نوشته ی من تو پست دانیال خان کوت شده، جناب لمپارد هم شاکی شده، مام اینجا هاج و واج!!
اما در مورد جواب استاد دانیال، من خیلی خوشحالم که شما هم از 5، 6 سال پیش منیجر بازی می کنید. و البته که سبک بازی منیجیر، خیلی متفاوته با اکشن و هیجان، و اگر که علاقه مند نباشی سریع بیخیال میشی، منتها که این جواب کجای صحبت های من بود را متوجه نشدم! قدمت و سابقه در این بازی که چیزی را ثابت نمی کند. زمانی بود که ما همان فیفایش را هم دو بعدی بازی می کردیم، چه برسد به منیجرش که کارت بازی بود بازار نقل و انتقالات لیگ انگلیسش! می خواهم بگویم این ضد حالی که 09 در منیجیر به ما زد بد زخمی مان کرد. یعنی با همه ی شور و شوق رفتیم که در لیگ دسته 2 سویس تیم سنتی مان را علم کنیم و برویم برای جام باشگاه های اروپا، اینقدر که این بازیکن ها در 3D مود مسخره باز ی در آوردند، اینقدر باگ رفتاری و حرکتی و هوش مصنوعی و هزار تا چیز دیگر، اضافه شد به عدم تغییر حتی منو ها و آن کادر بالای بازی، آن آهنگهای روی اعصاب (منظورم دیفالتش است) آنقدر در آن نظر سنجی اینترنتی اش همان نظر سنجی های دو سال قبل را گذاشت که دیگر ما می ترسیم امید وار بشویم به بازی که دو سال تمام روی اعصاب مان راه رفت.
شما هم خیلی خوب است که از 2004 منیجر می زنید قربان!