من که مطمئنم مشکلی نیست ولی برای اینکه بیشتر مطمئن شی باید تا شنبه صبر کنی ببینم میتونم بفهمم قضیه از چه قراره.
من که مطمئنم مشکلی نیست ولی برای اینکه بیشتر مطمئن شی باید تا شنبه صبر کنی ببینم میتونم بفهمم قضیه از چه قراره.
واقعا ممنونم و امیدوارم یک سال خوب و با موفقیت رو بگذرونیم
قابلی نداره![]()
اینو که خودم گفتم!!!!!!: دیممنون از نظرتون. به نظرم اون دوستی هم که گفتن ممکنه یه دولتی از صد تا غیر انتفاهی بهتر باشه، حرفشون درست بود.
سلام دوستان من عضو جدیدم و میخوام با شماها تو بحث کنکور همراه بشم و از مدیریت محترم خواهش میکنم همش یوزر منو تغییر نده بابا مگه من چه گناهی کردم؟؟؟ اول یوزرم rainy eye بود که عوضش کردن بعد timsar jackson که اونم تغییر دادن خواهشا این یکی دیگه بمونه چون این یوزر عشق منه
داداش تو چرا یوزر نیمه بچه هارو برمیداری که عوضش کنن؟! مگه قحطه؟!
کسی نیست جواب منو بده؟
میتونی کنکور شرکت کنی...
البته فک کنم باید اونجا انصراف بدی...پس مشکلی نیست دیگه خیالم راحت شد
منو سر کار گذاشتی؟
وا ... مگه مریضم؟!! گفتم کنکور که میتونی بدی ولی اگه بخوای بری دانشگاه باید تا قبل انتخاب رشته انصراف بدی!!!!!!منو سر کار گذاشتی؟
البته الان که دفترچه رودیدم فک کنم بتونی ادامه تحصیلم بدی چون دانشگاهی که بودی مربوط به ایران نبوده!!!!!!!!
خوب نمیشد دقیقتر نگاه میکردی و بعد خبر میدادی؟
خوب نمیشد دقیقتر نگاه میکردی و بعد خبر میدادی؟
حالا بیا بزن !!!!!!!!!!!!! : دی
هردوش ممکنه چون گفته که جای دیگه مشغول به تحصیل نباشی ... واز طرفی هم منظورش مراکز آموزش عالی زیر نظر ایرانه...
چون شرایطت خاصه باید با سازمان سنجش تماس بگیری... اینجا هم به جواب قطعی نمیرسی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)