تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 91 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اول از همه ممنون که وقت گذاشتید
    این دفترچه ای که من از G10 دیدم مثل این عکسی هست که من اینجا قرار میدم دوست عزیز:

این مسئله رو که شما توی اون عکسهای پست خودتون علامت زدید اگر توجه کنید یک مقدار گنگ هست چون تو دفترچه پاناسونیک اول ادعا کرده که تا این رزولوشن میتونه نمایش داده بشه با توجه به عبارت Can be displayed و اون عبارتی که در آخر بهش اضافه کرده کمی تناقض به وجود آورده که ممکنه از اینجا این اختلاف برداشت به وجود اومده باشه که باید کسی تست کنه ببینه TV رزولوشن بالاتر رو از راه پورت VGA قبول میکنه یا نه.
    به هر حال هم حرف شما ممکنه درست باشه هم حرف من که البته حرف شما محتمل تر هست با توجه به نوشته های داخل دفترچه راهنمای پنل و به قول شما پاناسونیک این مسئله رو فقط از جهت قابل اعتماد بودن گفته باشه.
    توی هیچ کدوم 1920 در 1080 رو تو جدولش قرار نداده و دلیلش هم احتمالا اینه که موتور پردازش تصویرش با بالاتر از 1024 خط مشکل داره. در حالیکه سونی و سامسونگ 1920 در 1080 رو هم توی جدولشون آوردند.

این review از cnet هست که فکر کنم همینو میگه
    With an HDMI source and set to THX mode, the G10 performed perfectly, resolving every line of a 1,920x1,080-pixel resolution source, with no sign of edge enhancement or overscan. Via VGA, the TV would accept a maximum resolution of 1,366x768 pixels, as the manual indicates--and, naturally, the test looked softer, blockier and generally worse than via HDMI. We'd love to see a full-resolution VGA input on a TV this expensive.
    در مورد سامسونگ 32B650 اینطوری review کرده:
    Samsung's LNB650 series delivered excellent performance with HDMI sources from computers, resolving every line of a 1,920x1,080 image with no overscan or edge enhancement. The image did appear softer via VGA, and resolution wasn't quite full, but it was still very good

در مورد سامسونگ PN50B650 اینطوری review کرده:
    Samsung's PNB650 series delivered excellent performance with HDMI sources from computers, resolving every line of a 1,920x1,080-pixel image with no overscan or edge enhancement. The image did appear very slightly softer via VGA but the set still resolved every line, according to DisplayMate tests
    .

یک نکته ای اینجا هست و اون این قضیه هست که هیچ DVD پلیری وجود نداره که روی پورت کامپوننت خروجی 1080p بده و هر DVD پلیری که به رزولوشن 1080p آپ اسکیل میکنه فقط زمانی که روی پورت HDMI متصل هست این کار رو انجام میده البته تا اونجایی که من دیدم, و با توجه به اینکه این قضیه خروجی 1080p از روی کابل کامپوننت هم استاندارد نیست هر چند امکان پذیر هست چون با اضافه شدن طول سیم به شدت مشکل نویز پیدا میکنه حتی در کابلهای فوق العاده با کیفیت این مسئله هیچ وقت به صورت استاندارد در نیومده پس مشکلی با هیچ پلیری در عمل وجود نداره.
    فقط میمونه Xbox 360 که اونها هم فقط در مدلهای اولیشون خروجی HDMI نداشتن و بازیهای 360 هم بالای 99 درصد به صورت native روی 720p اجرا میشن و خروجی 1080p شون در حقیقت همون آپ اسکیل شده 720p هست که خود TV هم اینکار رو انجام میده پس قبول کردن یا نکردن سیگنال 1080p از روی کابل کامپوننت عملا یک موضوع منتفی هست.البته این رو با توجه به حرف شما که گفتید ممکنه در آینده باعث ایجاد مشکل بشه گفتم چون تنها مورد مشکل دار در اینجا مربوط به گذشته هست که اون هم متوجه مایکروسافت هست چون خیلی HDTV های دیگه هم هستن که از ورودی کامپوننت فقط به صورت 1080i پشتیبانی میکنن.
    ولی فکر کنم در آینده 1080p رو داشته باشیم

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

خبر خوشحال کننده برای دوستان تصویر براق دوست و هواداران این صنف

این پنل(v10) در حالت vivid درخشش فوق العاده ای داره به طوری که نوشته های در منو به سختی قابل دیدن هست ! و جالب تر اینکه در حالت دیفالت این مد , brightnesss در 50 درصد هست و همچنین براقیت فوق العاده ای ایجاد شده!! با 100 کردن این گزینه درخشش تصویر دو برابر میشه !!

به نظر من این تی وی ایران بیاد به خاطر درخشش بالاش و جذابیت تصویر براقیش بین مردم ایران که عاشق اینطور تصاویر هستن فروش خوبی کنه .اینطور به نظر میاد از همه hdtv ها درخشش تصویر فوق العاده بیشتری داره.

دانلود فیلم review مدل v10 توسط سایت cnet .با حجم 12 مگابایت .
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Ami R 940; 12-09-2009 at 18:05.

3. 4 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

امیر جان حالا که این ویدئو رو زحمت کشیدی اینجا قرار دادی بد نیست اگر کسی علاقه داشت این ویدئو روهم ببینه که نشون میده سایت Cnet چه طوری HDTV ـها رو تست میکنه.
    کد:

5. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

واسه وصل کردن کامپیوتر به تلویزیون یه کابل تبدیلی هست که dvi به hdmi تبدیل میکنه کیفیتش از خروجی vga خیلی بهتره
    روی component من خودم خروجی 1080p گرفتم خیلی نویز داشت یه سیم جدید خریدم بهتر شد ولی باز زیاد مالی نیست. تو خیلی تاپیک خارجیا یارو اومده نوشته تلویزیونش 1080p آشغال نشون میده که بدش کاشف به عمل اومده که خروجی 1080p از component گرفته واسه خاطر همینه که hdmi ساختن دیگه وگرنه مخشون که تاب نداشته تو سایتای گیم بعضی جاها نوشته مقایسه hdmi با component روی چندتا بازی اونجا تفاوتا خیلی تابلو میشه کلا این component واسه 1080p نیست.

Last edited by Terry Bogard; 12-09-2009 at 20:46.

7. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

متاسفانه سایت خاورمیانه پاناسونیک مدل v10 رو هنوز معرفی نکرده. با توجه به معرفی مدل g10 در تاریخ 10 july در سایت خاورمیانه و عرضه شدن این مدل با یک ماه تاخیر به ایران . به نظر می رسه حداقل تا 2 ماه دیگه خبری از مدل v10 در آسیا نیست .

من احتمال میدم این مدل برای کریسمس یا بعد از کریسمس عرضه بشه .

سایت خاورمیانه پاناسونیک
    کد:

بی خودی نیست این شرکت ضرر مالی زیادی میکنه در سال به دلیل همین سیاست نادرستشه .

جالب توجه هست مدل v در اروپا و آمریکا 3 هفته بعد از g قابل خرید بود.چیزی حدود 5 ماه پیش !

سونی ps3 slim رو 17 18 روز پیش معرفی و عرضه کرد . الان یه هفته اس تو ایران قابل خریده .

به هر حال صبر 5 ماه من کم چیزی نبوده . شاید همین g10 یا b650 رو بخرم.
    Last edited by Ami R 940; 14-09-2009 at 10:47.

9. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Pop-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه سایت خاورمیانه پاناسونیک مدل v10 رو هنوز معرفی نکرده. با توجه به معرفی مدل g10 در تاریخ 10 july در سایت خاورمیانه و عرضه شدن این مدل با یک ماه تاخیر به ایران . به نظر می رسه حداقل تا 2 ماه دیگه خبری از مدل v10 در آسیا نیست .

من احتمال میدم این مدل برای کریسمس یا بعد از کریسمس عرضه بشه .

سایت خاورمیانه پاناسونیک
    کد:

بی خودی نیست این شرکت ضرر مالی زیادی میکنه در سال به دلیل همین سیاست نادرستشه .

جالب توجه هست مدل v در اروپا و آمریکا 3 هفته بعد از g قابل خرید بود.چیزی حدود 5 ماه پیش !

سونی ps3 slim رو 17 18 روز پیش معرفی و عرضه کرد . الان یه هفته اس تو ایران قابل خریده .

به هر حال صبر 5 ماه من کم چیزی نبوده . شاید همین g10 یا b650 رو بخرم.
    سلام امیر جان مرسی از مطلب خوبت
    منم 1ماه پیش میخواستم جی10 بخرم اما گفتم صبر کنم واسه وی10 چون واقعا میارزه اما همونطور که گفتی واقعا معلوم نیس کی بیاد خیلی مسخرس
    به هرحال منم به احتمال زیاد جی رو میخرم البته پدرم گیر داده میگه 42 کوچیکه 50 بخریم منم این وسط گیر کردم
    راستی امیر سینما خانگی میخوام todoroki rs7 بخرم نظرت چیه؟ اگه مدل بهتری میشناسی بهم بگو
    Last edited by Pop-Man; 14-09-2009 at 11:42.

11. این کاربر از Pop-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

سلام امیر جان مرسی از مطلب خوبت
    منم 1ماه پیش میخواستم جی10 بخرم اما گفتم صبر کنم واسه وی10 چون واقعا میارزه اما همونطور که گفتی واقعا معلوم نیس کی بیاد خیلی مسخرس
    به هرحال منم به احتمال زیاد جی رو میخرم البته پدرم گیر داده میگه 42 کوچیکه 50 بخریم منم این وسط گیر کردم
    راستی امیر سینما خانگی میخوام todoroki rs7 بخرم نظرت چیه؟ اگه مدل بهتری میشناسی بهم بگو
    سلام خیلی مخلصیم

آره واقعا به نظر من صبر واس v10 دیگه بیهود ه اس . وقتی v10 بیاد . مدل های 2010 عرضه شدن و از قیمت بالاش صرف نظر کنیم در اون موقع,از مسائل روانی نمیشه صرف نظر کرد حدود 9 ماه صبر و اومدن یکی دو ماه بعدش مدل های 2010 از برند های مختلف .

اتفاقا منم مثل شما اصلی ترین دلیلی که نخریدم g . سایز کوچیکش هست.

به هر حال اگر قصد انتخاب مدلی رو داشته باشی در حال حاظر از پلاسماهای مدرن با سایز 50

چند مدل هست

b650 با قیمت 1.940 که 30 تومن دوباره اومد پایین نسبت به دو روز پیش .

b550 با قیمت 1.800

s10 paansonic با قیمت 2.150

در مورد سینما خانگی پیشنهاد میکنم از مهدی جان بپرسی. ایشون در این زمینه متخصص هستن و کارشون هم مرتبط با سیستم های صوتی هست راهنمایی های جامع و بهتری می تونن ارائه بدند.
    Last edited by Ami R 940; 14-09-2009 at 12:01.

13. این کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خیلی مخلصیم

آره واقعا به نظر من صبر واس v10 دیگه بیهود ه اس . وقتی v10 بیاد . مدل های 2010 عرضه شدن و از قیمت بالاش صرف نظر کنیم در اون موقع,از مسائل روانی نمیشه صرف نظر کرد حدود 9 ماه صبر و اومدن یکی دو ماه بعدش مدل های 2010 از برند های مختلف .

اتفاقا منم مثل شما اصلی ترین دلیلی که نخریدم g . سایز کوچیکش هست.

به هر حال اگر قصد انتخاب مدلی رو داشته باشی در حال حاظر از پلاسماهای مدرن با سایز 50

چند مدل هست

b650 با قیمت 1.940 که 30 تومن دوباره اومد پایین نسبت به دو روز پیش .

b550 با قیمت 1.800

s10 paansonic با قیمت 2.150

در مورد سینما خانگی پیشنهاد میکنم از مهدی جان بپرسی. ایشون در این زمینه متخصص هستن و کارشون هم مرتبط با سیستم های صوتی هست راهنمایی های جامع و بهتری می تونن ارائه بدند.
    از راهنماییت ممنون
    در مورد سینما نظر اقا مهدیو پرسیدم فقط خوستم نظره تورو هم بدونم به هرحال ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تو جمهوری یه دفترچه تو نمایندگی پاناسونیک میدن تبلیغ v10 و z1 توشه وقتی تبلیغ کرده توش حتما میاد دیگه.

16. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو جمهوری یه دفترچه تو نمایندگی پاناسونیک میدن تبلیغ v10 و z1 توشه وقتی تبلیغ کرده توش حتما میاد دیگه.
    اینکه این مدلا وارده بازاره ایران میشه شکی توش نیست مشکل این تاخیره بیمورده که باعثه سردرگمی همه شده و معلوم نیس کی میاد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •