اول از همه ممنون که وقت گذاشتید
این دفترچه ای که من از G10 دیدم مثل این عکسی هست که من اینجا قرار میدم دوست عزیز:
این مسئله رو که شما توی اون عکسهای پست خودتون علامت زدید اگر توجه کنید یک مقدار گنگ هست چون تو دفترچه پاناسونیک اول ادعا کرده که تا این رزولوشن میتونه نمایش داده بشه با توجه به عبارت Can be displayed و اون عبارتی که در آخر بهش اضافه کرده کمی تناقض به وجود آورده که ممکنه از اینجا این اختلاف برداشت به وجود اومده باشه که باید کسی تست کنه ببینه TV رزولوشن بالاتر رو از راه پورت VGA قبول میکنه یا نه.
به هر حال هم حرف شما ممکنه درست باشه هم حرف من که البته حرف شما محتمل تر هست با توجه به نوشته های داخل دفترچه راهنمای پنل و به قول شما پاناسونیک این مسئله رو فقط از جهت قابل اعتماد بودن گفته باشه.
توی هیچ کدوم 1920 در 1080 رو تو جدولش قرار نداده و دلیلش هم احتمالا اینه که موتور پردازش تصویرش با بالاتر از 1024 خط مشکل داره. در حالیکه سونی و سامسونگ 1920 در 1080 رو هم توی جدولشون آوردند.
این review از cnet هست که فکر کنم همینو میگه
With an HDMI source and set to THX mode, the G10 performed perfectly, resolving every line of a 1,920x1,080-pixel resolution source, with no sign of edge enhancement or overscan. Via VGA, the TV would accept a maximum resolution of 1,366x768 pixels, as the manual indicates--and, naturally, the test looked softer, blockier and generally worse than via HDMI. We'd love to see a full-resolution VGA input on a TV this expensive.
در مورد سامسونگ 32B650 اینطوری review کرده:
Samsung's LNB650 series delivered excellent performance with HDMI sources from computers, resolving every line of a 1,920x1,080 image with no overscan or edge enhancement.
The image did appear softer via VGA, and resolution wasn't quite full, but it was still very good
در مورد سامسونگ PN50B650 اینطوری review کرده:
Samsung's PNB650 series delivered excellent performance with HDMI sources from computers, resolving every line of a 1,920x1,080-pixel image with no overscan or edge enhancement.
The image did appear very slightly softer via VGA but the set still resolved every line, according to DisplayMate tests
.
یک نکته ای اینجا هست و اون این قضیه هست که هیچ DVD پلیری وجود نداره که روی پورت کامپوننت خروجی 1080p بده و هر DVD پلیری که به رزولوشن 1080p آپ اسکیل میکنه فقط زمانی که روی پورت HDMI متصل هست این کار رو انجام میده البته تا اونجایی که من دیدم, و با توجه به اینکه این قضیه خروجی 1080p از روی کابل کامپوننت هم استاندارد نیست هر چند امکان پذیر هست چون با اضافه شدن طول سیم به شدت مشکل نویز پیدا میکنه حتی در کابلهای فوق العاده با کیفیت این مسئله هیچ وقت به صورت استاندارد در نیومده پس مشکلی با هیچ پلیری در عمل وجود نداره.
فقط میمونه Xbox 360 که اونها هم فقط در مدلهای اولیشون خروجی HDMI نداشتن و بازیهای 360 هم بالای 99 درصد به صورت native روی 720p اجرا میشن و خروجی 1080p شون در حقیقت همون آپ اسکیل شده 720p هست که خود TV هم اینکار رو انجام میده پس قبول کردن یا نکردن سیگنال 1080p از روی کابل کامپوننت عملا یک موضوع منتفی هست.البته این رو با توجه به حرف شما که گفتید ممکنه در آینده باعث ایجاد مشکل بشه گفتم چون تنها مورد مشکل دار در اینجا مربوط به گذشته هست که اون هم متوجه مایکروسافت هست چون خیلی HDTV های دیگه هم هستن که از ورودی کامپوننت فقط به صورت 1080i پشتیبانی میکنن.
ولی فکر کنم در آینده 1080p رو داشته باشیم