تبریک میگم مهران جان موفق باشی
تبریک میگم مهران جان موفق باشی
من هم به نوبه خودم بهتون تبریک میگم و امیدوارم که به پای هم پیر شید :P
من 2 تا تبريك رو با هم ميگم.. ايشالا هم ساله خوبي داشته باشي هم همسر خوبي :mrgreen:
به نام خدا
با عرض سلام
Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.20 من کرک اقا مهران را سازگار با خودش نمی یابد این هم پیامش:
Attention! The license key D:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\000851DB.key is not compatible with this application
اگر به متن بالا دقت کرده باشید می بینید که ادرس قرار گیری کرک در کامپیوتر را داده و البته در کنار این متن علامت ضربدر با زمینه قرمز گذاشته بود.و معنی متن این است که این کرک با اینKaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.20 نمی سازد!!! not compatible یعنی سازگار نیست!
كسي كرك اين نرم افزار را سراغ ندارد؟
به امید کمک شما.
با تشکر.
مگه میشه؟
برا من که کار کرد و expire هم نشد
کاسپرسکی خوبه و من ازش راضیم
اقا مهران من هم تبريك عرض مي كنم.
در ضمن اقاي sinagood واقعا" مال من کار نمی کنه(کرک نمی شه).
در مورد این که کاسپرسکی ویروس کش خوبی است هیچ شکی نیست:
باز هم افتخاری دیگر:
کاسپرسکی موفق به دریافت بیست و پنجمین نشان 100% از سازمان جهانی آنتی ویروس در ماه فوریه سال 2005 شد.
برای اطمینان می توانید به سایت زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا" يكي از دوستان لطف كنند و از نسخه كرك شده Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.20 كپي گرفته و به من ايميل بزنند و در عنوان نامه نام نرم افزار فوق را بنويسند.ايميل من:lion8499@yahoo.com
ممنون مي شوم.
سلام عيد همگي مبارك :mrgreen:
lion8499, جان اخه پسر خووب من چجوري 20 مگ رو با اين سرعت هاي مزخرف اينترنت تو ايران برات attach كنم ..تازه بعده attach معلوم نيست درست به دستت برسه خودت كه با اين خطهاي ايران اشنايي![]()
اگه يك كرك نا هماهنگ با نسخه kaspersky بهش بدي اون اين error كه نوشتي رو ميده ..اگه از كرك اطمينان داري كه همون كرك مهران واسه نسخه Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.20 هست كه پس برو نسخه اصلي اینKaspersky رو دانلود كن كه حجمش در حدود 26.1 مگ هست اگر حجم انتي ويروسي كه داري همين قد هست پس فايل كرك مشكل داره ...نكنه شما كرك Kaspersky_Personal_5[1].0.227 رو داري اشتباهي ميدي به kav5.0.20_personalpro_full__en ؟؟؟؟؟
در هر صورت من كرك kav5.0.20_personalpro_full__en رو كه مال مهران بوده برات مي فرستم به اي ميل اگر كار كرد با انتي ويروست كه هيچ اگر نكرد حتما عيب از نسخه اي هست كه دانلود كردي
بازم ميگم نسخه اصل حجمش دقيق26.1 هست و كركش هم كار مي كنه و من همين الان رو دستگاه نصب و دارم حالشو مي برم![]()
كركش رو ميفرستم به اي ميل ولي در مورد فرستادن نسخه انتي ويروس بايد دست به دامن يكي از دوستان كه در خارج از كشور هست بشي :roll:
كرك رو فرستادم اگه نرسيد بگو دوباره ميفرستم برات![]()
مگه لينك خود اصلي كه 26 مگ هست از كار افتاده ؟؟؟
كه بايد ميل كنيم واسه اين دوستمون ؟ :shock:
اگه نيومد به ايميل اينجا برات upload كردم دانلودش كن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)