سلام
آقا من رفتم میداد 710.
سلام
آقا من رفتم میداد 710.
البته M8910 دیافراگم متغیر نداره! W880 داره ولی این نداره!
اینو تو ریویوش نوشته :
اینم از gsmarena :این گوشی مانند نوکیا N86 دارای منفذ قابل تغییر لنز است و دو اندازه متفاوت را ارائه می دهد . اگرچه مانند نوکیا N86 8MP کنترل دستی بر اندازه منفذ ندارد و آنها را بطور اتوماتیک انتخاب می کند .
Another interesting discovery we made reviewing the Pixon12 is that it comes with a variable aperture like the Nokia N86. The Pixon12 however only offers two aperture values compared to the three available on the Nokia N86.
The Pixon12 shoots at F/2.64 to let a standard amount of light in and stops down to F/3.61 when light conditions allow it. Technically the photos at smaller apertures (indicated by a larger F-stop value) should be sharper and with greater depth of field than those at larger ones.
Just as on the Nokia N86 8MP though, Samsung didn't provide any kind of manual control over the aperture value. The handset decides which of the two values to use automatically. That is as good as it gets for almost every user out there, but why not give the few enthusiasts the choice.
میگه این 2 حالت داره ولی ان86 3 حالت
Last edited by hasanmotori; 01-10-2009 at 15:27.
سلام این 8920 که صحفه قبل گفتین دیگه چیه؟
من میخوام اگه شد این گوشی رو بخرم میخوام بدونم گوشی از هر لحاظ خوبی هست یا نه به خصوص دوربینش
الان پایینترین قیمتش چنده؟
m8920 شد w880 که مخصوص کره ست
جهانیش معلوم نیست کی معرفی بشه
همین m8910 از همه لحاظ خوبه
دوربینش که عالیه میتونی مقایسه عکساشو با ساتیو ببینی
بعدشم چون دیافراگمش متغیره و فلش زنون داره تو نور کم عکساش خیلی خوب میشه
لنزشم 28 میلیمتریه یعنی اگه حتا وضوح عکساش اندازه ساتیو باشه بازم بهتره چون محیط بیشترو میگیره
کیفیت ال سی دیشم یکی از بهترینها نیست .... بهترینه
تاچ عالی
wifi و gps هم داره
سرعت خیلی بالا
امکانات دوربین خیلی زیاد
سایز خیلی مناسب
دیگه چی میخای ؟
قیمتش فک کنم تا 650 گیرت بیاد البته یکم صبر کنی ارزون میشه
قیمتش با گارانتی اصلی 710 تومن
خوب اینا که گفتید همش از 8910 بود لطفا یه اطلاعات کاملی از این گوشی بدید
تفاوت اقیمت این گوشی با 8910 حدود 60 تومنه به نظر شما کدومشون بهتره؟
قیمت پیکسون 12 مگاپیکسلی که پایینتر میاد.
به غیر از دوربین میشه گفت تو همه موارد i8910 بهتر از پیکسون هستش.
ولی اگه کارت بیشتر با دوربین موبایله همون پیکسون بهتره.
قیمت بدون گارانتیش هم حدود 650 تومن هستش.ولی به زودی افت قیمت میکنه.
برای این گوشی فیرمویر فارسی موجود هست ؟ یا اینکه مثل پیکسون معمولیه که بعد از کلی وقت یک فیرمویر عربی اومد که دیگه آپدیتی هم براش نیومد ؟
ریویو گوشی توسط phonearena.com
عجب عکسهایی میگیره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)