پس کی می خوان این بازی هارو بیارن ؟؟
توپخونه فکر کنم از همه جا زودتر بیارن
پس کی می خوان این بازی هارو بیارن ؟؟
توپخونه فکر کنم از همه جا زودتر بیارن
خب سایت IGN گفته که این بازی توسط یه سری اراذل و اوباشپخش شده و نسخه ی کپی هستش...
کلا یه مافیا پشت این قضیه هست که دارن بازار رو فلج می کننن!!اون از آلن ویک اینم از این...
این بازی دو روز دیگه به طور رسمی عرضه میشه...
محتوای مخفی: عجب جعلی کرده ناکس :دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حرف شما درست هومن جان ! اما پسته من ویرایش نشد ! درجا پاک شد ! اولین باز هم بود لینک دانلود گذاشتم !محمد جان! تنها لینکهای دانلودی که تو اشتباها میزاری تو تاپیک بازی, پاک نمیشه... در مورد بقیه هم اعمال میشه. (شاید بعضی وقت ها که عمدی هم نیست اون پستها رو نبینیم اما روزای بعدش اعمال کنیم)
یه بار پست ویرایش میشه خبرش میمونه. اما بعدش دیگه نه. چون اینطوری طرف هی عادت میکنه که مدیریت میادش و پستش رو اصلاح میکنه.
همین الانه که این پست رو میزنم یه پست دیگه حاوی لینکهای دانلود بازی از همین تاپیک رو پاک کردم...
دوستان دقت کنن. جای معرفی لینکهای دانلود تو انجمن دانلوده نه تاپیک های بازی... ممنون از توجه!
درکل مورد نداره ! این دفعه رو میبخشم![]()
![]()
خب ... اینو من امروز گرفتم .
قطعا بقیه ی دوستان هم میگیرن و از بازی لذت میبرن و من دیگه از خوبیهای این بازی میگذرم و تعریف زیادی نمیکنم ولی تصمیم گرفتم به جای نقد کردن بیام یکم گله کنم :
بازی شباهت بسیار زیادی به جی تی ای داره و هر کی بازی کنه و اسم سازنده رو ندونه هم ناخودآگاه یاد راک استار میفته .
از راه رفتن کاراکتر و گیم پلی و سیستم هدفگیری و کاور گیری بگیر بیا تا شخصیت ها و حتی داستان .
اونوقت من نمیدونم چرا این بازی باید امتیازهای بالا بگیره ولی الن ویک امتیازاش به پای این بازی نرسه ؟
به نظر من که راک استار تو این بازی اصلا کار خارق العاده ای نکرده و ایده ی جدیدی جز اینکه محیط بازی وسترن هست ارائه نداده . داستان بازی هم که همون شیوه ی داستانهای راک استاریه که جی تی ای معروفترین نمونشه . در صورتی که الن ویک پر از نوآوری بود یا حداقل داستانش نو و جذاب بود .
حالا این که هیچ ، بازی 2 تا ایراد اساسی داره (البته من حدود 30 – 40 دقیقه بازی کردم ) :
1 – بهتر بود روی گیم پلی بیشتر کار میکردن چون بسیار سنگین و کند و پر از ایراده .
2 – بازی بسیار آروم و کسل کنندست و واقعا وسطش خوابتون میگیره و حتی اون هیجان ماشین سواری و تیر اندازی و تعقیب و گریز جی تی ای رو نداره .
(اینا رو به پای بد بودن بازی نذاریدا ، اتفاقا بازی جالبیه و برای طرفدارای این سبک میتونه سرگرم کننده باشه و من هم اولش گفتم که فقط نقاط ضعف رو میگم ، وگرنه بازی نقاط قوت زیادی داره )
امتیاز من به بازی :
فکر کنم 8 خوب باشه (البته اگه در ادامه هم مثل اولش باشه بعدا میام تصحیحش میکنم و امتیاز رو میارم پایین )
!!!
دیگه علیرضا جان اینقدر هم که بد نیستش که 8 بدیم!!
البته خوب الان تو AW بازی کردی انتظارت از داستان پردازی و مسائل داستانی خیلی زیاده
ولی کلا من خودم شخصا عاشق بازی هایه R* هستم چون واقعا همه چیش سرگرم کننده و فوق العاده ی.
شماها همه بیخیال live شدید که این بازی p2p موجود رو گرفتید ؟
ما که مردیم و لینک سالمش نیومد
بچه ها بازي رو توپخونه آورده . بريد بگيريد![]()
اگه عاشق این شرکتی که قطعا با این بازی حال میکنی .
منم که گفتم ، بدم نیومد .
ولی یه چیز دیگه هست و اونم اینه که قبل از اینکه بازی بیاد میان انقدر تعریف و تمجید و تبلیغ می کنن که انتظارات بدجور میره بالا .
بعد که بازی منتشر میشه ، چنان میخوره تو ذوقت که با خودت میگی کاش اصلا عکسها و تریلرهاشو نمیدیدم .
این بازی هم انصافا خوبه ولی نه اونقدری که واسش تبلیغ کردن و نه به اندازه ی امتیاز 9.75 سایت game informer .
من که مطمئنم قطعا با این بازی حال میکنم
آخه قضیه تعریف و تمجید ها رویه بازی تاثیر میگزاره.
مثلا من هیچ موقع Screen Shot ها رو نگاه نمی کنم البته نه همشونو یکم نگاه میکنم از سبک بازی با خبر بشم دیگه نگاه نمیکنم. تریلرم که هیچ اصلا نگاه نمی کنم...
اما قضیه پیش نمایش هاییه که من از سایت هایه خارجی خوندم... واقعا مثلا برام جالبه که آدم بره شکار با 20 نوع حیوان مختلف فکر کنم... یا مثلا میتونی دوئل کنی یا اسب سواریه فوق العاده که همه ازشون تعریف میکنن یا هم همین گیم پلی زیبایه بازیه های R* که کلا با سبک من بدجوری سازگاره... ( ناگفته نماند که علیرضا تو از سبک Open World خوشت نمیادادر حالی که من یکی از بهترین سبک هایی که دوست دارم Open World هست چون حسه واقعیت رو به من دست میده )
راستی گرافیک بازی چجوریه؟ حالا داستان رو که خوب با اون تجربه ای که GTA IV داشت اینم احتمالا اونطوری که تو میگی اگه مثل اون فوق العاده باشه که دیگه حرفی واسه گفتن نمیمونه... ( کلا R* یک سبک بخصوصی تویه داستان پردازی داره که هر استودیویی نداره و خیلی ها از این نوع سبک داستان پردازی تقلید کردند )
البته هر روز که میگزره مطمئن تر میشم که کلا علیرضا تو از یک سری سبک هایه بخصوصی خوشت میاد( این نوع سبکی که تویه بازی هایه R* به کار میره معمولا همه پسنده مثل GTA IV یا همین Red Dead Redemption که با اینکه ممکنه بعضی ها وسترن خوششون نیاد اما مطمئنن خیلی ها با این بازی نظرشون عوض میشه . )
اینم منتشر شد عجب شانسی داریم ما............![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)