بابا این دویل اولیه پدرمو در اورده چکارش کنم دست یارو نمیره ترف تفنگه یکی کمک کنه.
بابا این دویل اولیه پدرمو در اورده چکارش کنم دست یارو نمیره ترف تفنگه یکی کمک کنه.
والا من كه براي اون دوئل ها از ترينر استفاده مي كردم چون يه بار حدود 60 بار دوئل كردم نميشد با همون ترينر هم سخته چه برسه بدون استفاده از ترينر. لينك ترينر توي پست اول موجوده
منم تو دوئل اولین بار مردم ولی بار دوم متوجه شدیم باید چه کنیم زدیم ترکوندیمش !
من نمی دونم چرا به نظر شما اینقدر دویل سخته من با اخرین دشمنی که دویل کردم فقط دوبار مردم بعد لولش کردم
با ترینر هم نشد اصلا تفنگو از تو غلافش در نمیاره.
چجوری تفنگو در بیارم.
بازیه خوبیه ها همه چیزش عالیه ولی نمیدونم چرا منو جذب نکرد ! البته 5 تا Chapter رفتم جلو ! با Hard که میری خیلی اعصاب خورد کن میشه ! من همون اول بازی سر اون اسنایپر هم چند بار مردم ! با یه تیر میمردی ! کلا به نظر من خیلی هم کوتاه نیست بازی !
با ترینر هم نشد اصلا تفنگو از تو غلافش در نمیاره.
چجوری تفنگو در بیارم.
معمولي كليك كنديگه با ماوس دستت رو نزديك اسلحه ببر ميكشه بيرون البته بعد اينكه صداي شروع دوئل به صدا در مياد دستت كاملا بايد به تفنگ نزديك باشه
هر چی موس رو ترف اسلحه میکشم دست یارو تکون نمیخوره که بخاد اسلحه رو بر داره.
منم تمومش کردم چند روز پیش اما به نظرم قسمت اول بازی داستانش بهتر بود و آدمو میخکوب می کرد. مخصوصاً قسمتهای لودینگش که ری یکم از کتاب مقدس رو میخوند.
هــــــــــــــــی یادش به خیر اون موقع با کارت 5200 Geforce با حدود با حدود 5 فریم در ثانیه(پدرم در اومد تموم کنم) تا آخرش رفتم فقط به خاطر اینکه بدجوری داستان و اتمسفرش برام جذاب بود (البته بعداً با کارت گرافیک جدید دوباره بازیش کرد) اما این شماره با اینکه خیلی روون اجرا کردم ولی بازم به دلم نچسبید. مرحله ماقبل آخر و آخرش بهتر از اینها باید می بود.(انگار سرهم بندی کرده بودن)
تازه میتونستن از قطار هم تو بازی استفاده کنن یا روندن درشکه یا عملیات مخفی کاری یا مثلاً مراحل معمایی
کاش چگونگی وارد شدن توماس و دختره و بعدش ری به محل گنج خوارز رو هم یه مرحله میساختن لااقل
در کل حاضرم گرافیک بازیها زیاد نباشه ولی داستان و گیم پلیش جذاب و غیر تکراری باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)