تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 312 اولاول ... 91516171819202122232969119 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آره دیگه منم میگم که اصلا این 2 تا نباید مقایسه بشن ! Fifa یه شبیه ساز هستش pes یه بازیه تخیلی !
    اون که توپ از پا جدا میشه یه دلیل دیگم داره اونم اینکه زیادی محکم پاس بدی کنترلش سخت میشه برای بازیکن !
    تنها مشکلی که من تو نسخه ی کنسول دیدم همون داوری بودش ! آوانتاژ دادناش کشته منو !
    تو Fifa گل های بسیار زیبایی میشه زد ! یکی دیگه از عواملی که باعث میشه من با Fifa شدیدا حال کنم اینه که چندین پاس تک ضرب میتونین بدین !
    جالبه همکار انجمن بازیها این نظر رو داشته باشه اونوقت باید از بقیه چه انتظاری داشت ؟؟؟؟؟

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

جالبه همکار انجمن بازیها این نظر رو داشته باشه اونوقت باید از بقیه چه انتظاری داشت ؟؟؟؟؟
    یعنی چی همکار انجمن ؟! همکار انجمن تو هر تاپیک میره باید از اون بازی طرفداری کنه بگه این بازی خیلی خوبه !
    والا من چیزی که تو PES دیدم هیچ کدومش هیچ شباهتی به واقعیت نداشت ! با یه بازیکن از دم دروازه خودت همه رو دریبل میکنی میری گل میزنی ! استیل دویدن بازیکن هام که هیچی ! مخصوصا مسی و رونالدو که اصلا نمیشه گرفتشون ! در مورد Eto'o هم که هیچی نگم بهتره ! نحوه ی شوت زدن و عکس العمل دروازه بان هم که یا خیلی طبیعی هستش که من احساس میکنم تخیلیه یا اینکه زیادی مصنوعی هستش ! در هر صورت من تنها برتریی که تو PES میبینم اینه که چهره ی بیشتر بازیکن هارو خوب درآورده اما Fifa بعضی از بازیکن هارو خوب درست کرده !

4. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

چطور قبل از اينكه نويد همكار بشه در مورد PES يه چيزي ميگفت بهش گير نميداديد حالا
    همكار شده بايد از PES دفاع كنه ؟ حق اينو نداره كه در مورد يه بازي اظهار نظر كنه ؟

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

خبري از فيفا10 نيست؟؟؟ تريلري ، چيزي نيومده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اقا ببخشید این سوال رو میپرسم نکست یعنی چه؟ یعنی از گرافیک تغییری کرده یا چیز دیگه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اقا ببخشید این سوال رو میپرسم نکست یعنی چه؟ یعنی از گرافیک تغییری کرده یا چیز دیگه؟
    یعنی گرافیکش مثل نسخه های xbox360 یا ps3 باشه ...

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یعنی چی همکار انجمن ؟! همکار انجمن تو هر تاپیک میره باید از اون بازی طرفداری کنه بگه این بازی خیلی خوبه !
    والا من چیزی که تو PES دیدم هیچ کدومش هیچ شباهتی به واقعیت نداشت ! با یه بازیکن از دم دروازه خودت همه رو دریبل میکنی میری گل میزنی ! استیل دویدن بازیکن هام که هیچی ! مخصوصا مسی و رونالدو که اصلا نمیشه گرفتشون ! در مورد Eto'o هم که هیچی نگم بهتره ! نحوه ی شوت زدن و عکس العمل دروازه بان هم که یا خیلی طبیعی هستش که من احساس میکنم تخیلیه یا اینکه زیادی مصنوعی هستش ! در هر صورت من تنها برتریی که تو PES میبینم اینه که چهره ی بیشتر بازیکن هارو خوب درآورده اما Fifa بعضی از بازیکن هارو خوب درست کرده !
    نوید خان
    فیفا هم ایرادهای خیلی مهمی داره
    یکیش اینه که همه ضربه ازادها به گل تبدیل میشن و طرف از هر فاصله ای بلا استثنا شوت میکنه به سمت دروازه
    95 درصد تک به تک ها گل میشه...
    کمک داورها و داور هیچ نقشی در بازی ندارن...
    کفش هایی که در بازی استفاده میشه به همه چی میخورن الا کفش ورزشی
    برای یک بازی که نشان اتحادیه فوتبال (فیفا ) رو دنبال خودش میکشه همچین چیزی بعید و زشته
    فیزیک توپ خیلی بد کار شده وهمچنین فیزیک بازیکنان
    همه بازیکنان با همدیگه هم قد هستن
    و..........

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

resident_evil جان کی گفته شما توی هر تاپیکی که میری باید از اون بازی تعریف کنی ؟ دیگران از شمایی که بصورت حرفه ای تو کار بازی هستی توقع بیشتری دارن همون طور که باید احترام بیشتری هم به شما بذارن.واقعا اینقدر تفاوت ؟(که میفرمایین فیفا شبیه سازه و PES تخیلی ) .متعصب ترین طرفدار فیفا هم این ادعا رو نمیکنه .
    اینقدر توی انجمن های مربوط به این بازی در مورد مقایسه این دو بازی بحث و گفتگو شده که دیگه من یکی نای بحث در اینباره رو ندارم .
    چرا باید اینقدر روی یک بازی تعصب داشته باشیم ؟ جدا چرا ؟

12. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

نوید خان
    فیفا هم ایرادهای خیلی مهمی داره
    یکیش اینه که همه ضربه ازادها به گل تبدیل میشن و طرف از هر فاصله ای بلا استثنا شوت میکنه به سمت دروازه
    95 درصد تک به تک ها گل میشه...
    کمک داورها و داور هیچ نقشی در بازی ندارن...
    کفش هایی که در بازی استفاده میشه به همه چی میخورن الا کفش ورزشی
    برای یک بازی که نشان اتحادیه فوتبال (فیفا ) رو دنبال خودش میکشه همچین چیزی بعید و زشته
    فیزیک توپ خیلی بد کار شده وهمچنین فیزیک بازیکنان
    همه بازیکنان با همدیگه هم قد هستن
    و..........

ببخشید بهزاد جان اما همه ی اینایی که میگی در نکس کلا یک چیزه دیگه ی!!!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک سری از ایرادهای نسخه نکست رو جناب easport-fifa گذاشته بودن
    پس نسخه نکست هم یک سری ایراد داره
    من نمیخوام فیفا رو بکوبم...فقط خواسم بگم هر بازی یک سری نقاط ضعف و قوت داره
    که pes و فیفا هم جزو اون دسته از بازی ها هستن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •