جالبه همکار انجمن بازیها این نظر رو داشته باشه اونوقت باید از بقیه چه انتظاری داشت ؟؟؟؟؟
جالبه همکار انجمن بازیها این نظر رو داشته باشه اونوقت باید از بقیه چه انتظاری داشت ؟؟؟؟؟
یعنی چی همکار انجمن ؟! همکار انجمن تو هر تاپیک میره باید از اون بازی طرفداری کنه بگه این بازی خیلی خوبه !
والا من چیزی که تو PES دیدم هیچ کدومش هیچ شباهتی به واقعیت نداشت ! با یه بازیکن از دم دروازه خودت همه رو دریبل میکنی میری گل میزنی ! استیل دویدن بازیکن هام که هیچی ! مخصوصا مسی و رونالدو که اصلا نمیشه گرفتشون ! در مورد Eto'o هم که هیچی نگم بهتره ! نحوه ی شوت زدن و عکس العمل دروازه بان هم که یا خیلی طبیعی هستش که من احساس میکنم تخیلیه یا اینکه زیادی مصنوعی هستش ! در هر صورت من تنها برتریی که تو PES میبینم اینه که چهره ی بیشتر بازیکن هارو خوب درآورده اما Fifa بعضی از بازیکن هارو خوب درست کرده !
چطور قبل از اينكه نويد همكار بشه در مورد PES يه چيزي ميگفت بهش گير نميداديد حالا
همكار شده بايد از PES دفاع كنه ؟ حق اينو نداره كه در مورد يه بازي اظهار نظر كنه ؟![]()
خبري از فيفا10 نيست؟؟؟ تريلري ، چيزي نيومده؟؟
اقا ببخشید این سوال رو میپرسم نکست یعنی چه؟ یعنی از گرافیک تغییری کرده یا چیز دیگه؟
یعنی گرافیکش مثل نسخه های xbox360 یا ps3 باشه ...
نوید خانیعنی چی همکار انجمن ؟! همکار انجمن تو هر تاپیک میره باید از اون بازی طرفداری کنه بگه این بازی خیلی خوبه !
والا من چیزی که تو PES دیدم هیچ کدومش هیچ شباهتی به واقعیت نداشت ! با یه بازیکن از دم دروازه خودت همه رو دریبل میکنی میری گل میزنی ! استیل دویدن بازیکن هام که هیچی ! مخصوصا مسی و رونالدو که اصلا نمیشه گرفتشون ! در مورد Eto'o هم که هیچی نگم بهتره ! نحوه ی شوت زدن و عکس العمل دروازه بان هم که یا خیلی طبیعی هستش که من احساس میکنم تخیلیه یا اینکه زیادی مصنوعی هستش ! در هر صورت من تنها برتریی که تو PES میبینم اینه که چهره ی بیشتر بازیکن هارو خوب درآورده اما Fifa بعضی از بازیکن هارو خوب درست کرده !
فیفا هم ایرادهای خیلی مهمی داره
یکیش اینه که همه ضربه ازادها به گل تبدیل میشن و طرف از هر فاصله ای بلا استثنا شوت میکنه به سمت دروازه
95 درصد تک به تک ها گل میشه...
کمک داورها و داور هیچ نقشی در بازی ندارن...
کفش هایی که در بازی استفاده میشه به همه چی میخورن الا کفش ورزشی
برای یک بازی که نشان اتحادیه فوتبال (فیفا ) رو دنبال خودش میکشه همچین چیزی بعید و زشته
فیزیک توپ خیلی بد کار شده وهمچنین فیزیک بازیکنان
همه بازیکنان با همدیگه هم قد هستن
و..........
resident_evil جان کی گفته شما توی هر تاپیکی که میری باید از اون بازی تعریف کنی ؟ دیگران از شمایی که بصورت حرفه ای تو کار بازی هستی توقع بیشتری دارن همون طور که باید احترام بیشتری هم به شما بذارن.واقعا اینقدر تفاوت ؟(که میفرمایین فیفا شبیه سازه و PES تخیلی) .متعصب ترین طرفدار فیفا هم این ادعا رو نمیکنه .
اینقدر توی انجمن های مربوط به این بازی در مورد مقایسه این دو بازی بحث و گفتگو شده که دیگه من یکی نای بحث در اینباره رو ندارم .
چرا باید اینقدر روی یک بازی تعصب داشته باشیم ؟ جدا چرا ؟
ببخشید بهزاد جان اما همه ی اینایی که میگی در نکس کلا یک چیزه دیگه ی!!!
یک سری از ایرادهای نسخه نکست رو جناب easport-fifa گذاشته بودن
پس نسخه نکست هم یک سری ایراد داره
من نمیخوام فیفا رو بکوبم...فقط خواسم بگم هر بازی یک سری نقاط ضعف و قوت داره
که pes و فیفا هم جزو اون دسته از بازی ها هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)