آره عزيز معلومه كه پخش ميكنه . ولي با همون كيفيت 720 كه فرمودين . در واقع كيفيتشم بد نيستا. ولي در حد 1080 هم نيست.
اگر 32 بگب تا چه قيمتي ميخواي گزينه هاي بهتري هم هست . من بهت معرفي ميكنم
آره عزيز معلومه كه پخش ميكنه . ولي با همون كيفيت 720 كه فرمودين . در واقع كيفيتشم بد نيستا. ولي در حد 1080 هم نيست.
اگر 32 بگب تا چه قيمتي ميخواي گزينه هاي بهتري هم هست . من بهت معرفي ميكنم
اگر تفاوت Full LED و Edge LED رو ميدوني اين LED رو بهتون پيشنهاد ميدم. اگر اطلاع زيادي ندارين در موردش همينطرفا يه سرچ كوچولو بكنبن. اين تلوزيون Full LED هسن و كيفيتش از Edge خيلي بيشتره.
و پنل ژاپني داره
چون كيفيت تصوير مهمه:
- Full HD 1080P
- 10th-Gen panel
- Utra Brilliant LED and Crystalucent Technology
- Mega contrast 2,000,000:1
- 100/120HZ fine motion advanced
- HDMI x 4
- 10Bit Signal Processing with 1 billion colors
- SRS Trusurround X
قيمت حدود 2 مليون
لينك مشخصات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شارپ!!!
بابا این دوستمون میگه بین سونی و سامسونگ کدوم مدل؟ شما میگی شارپ؟
خدمات پس از فروش شارپ 2 هزار تومن نمی ارزه!
این چند روزه بد جوری داری تبلیغ شارپ میکنی خبری هستش؟!!! (پست های آخرت همش شارپ هست)
نه بابا پيمان جان
چه خبري
آخه آقا شارپ جدا خوبه تصويرش خدايي. برو نمايندگياش ببين - گارانتيش ماديرانه هاااا- خيلي گارانتيش رديفه. بيچاره ماديران كشته خودشو كه همه ازش تعريف كنن شما سر 3 ثانيه گند رو به هيكلش لحاظ نمودي
سلام به همممممه
لطفا این سوال من رو جواب بدید هرچه زودتر بهتر
ممنون میشم
بهترین تلوزیون از هر نظر در سایز 46 تا 50 اینچ مارک و مدل و نوع و قیمت مهم نیست لطفا پیشنهاد بدید
سلام دوستان
من یه led بسیار خوب میخوام
قیمتش تا 2,5 میلیون باشه و 46 اینچ
خودم الان مد نظرم b6000 سامسونگ هستش
خوبه؟
اگه مدل بهتری میدونید لطفا بگید
مرسی
بهترین ال ای دی در حال حاضر در بازار ایران فقط دو مدله یکی همین مدل شارپ که آقا پیمان زحمتش رو کشیدند و مدل دیگه ال جی مدل LH900 هست که فول ال ای دی هستند و در بازار فعلا رقیبی ندارند
تکرار میکنم فعلا چون مثلا سامسونگ هم داره که وارد بازار ایران نشده
کیفیت تصویر این دو پنل رو به هیچ عنوان نمیشه با ال ای دی های سایر برندها یا حتی ال ای دی های خود همین برندها مقایسه کرد
یک سرچی در مورد مشخصات این دو بکنید همه چی دستتون میاد
البته پیشنهاد اول من همون مدل ال جی هست که امکانات عالی هم داره
موفق باشید
اساتید کسی نبود جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه سوال درمورد پلاسما ال جی دارم از نظر کیفیت تصویر برای برنامه های عادی و طول عمرشون چه جورین؟ فروشنده خیلی تعریفشو نمیکرد و میگفت داغ میشه. مدل pq30 مورد نظر منه نظرتون کلا دربارش چیه؟ اگه نه در مورد ال سی دی 32 پاناسونیک چی کدوم بهتره؟
سلام دوستان
یه سوالی داشتم شاید زیاد ربطی به این تایپیک نداشته باشه ولی ممکنه سوال خیلی ها باشه اینکه این محافظ های صفحه که از آن در برابر ضربه محافظت و تمیز کردن صفحه را آسان میکنند روی همه ال سی دی ها و ال ای دی ها و پلاسماهای جدید و جود داره آگه نه اسم این تکنولوژی چیست ؟؟
ویک سوال دیگه اینکه بهترین hd tv برای دیدن تصاویر sd کدام است ؟؟
(شبکه های خودمان روی ماهواره sd است ؟؟؟)
با تشکر
Last edited by amirrezan95; 01-03-2010 at 12:18.
با سلام
من میخوام از یه فروشگاه تعاونی LCD 42 بخرم و چون تو شهرستانم و قسطی میده
مدل LCD : SL42E50GL
USB داره
FULL HD است
HDMI 3 پورت 3 تا داره بقیه امکانات زیاد دقت نکردم فقط کنتراست فکرم 1:500000 صفر را هرچی خواستم جلوش گذاشتم فقط دوستان لطف کنند منو راهنمایی کنند تا بخرم یا نه قیمتش حدود 1250000 میده کاربری بیشتر برای دیدن فیلم HD میخوام فقط دنبالش گشتم تو اینترنت اصلا تو سایت گلدیران نیست
با تشکر از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)