به به خوشحالم میبینم این کلوپ هم صاحب دار شد!نیوشا جان از گوشی برامون بگو!
میتونی چند تا عکس از دوربین برامون بزاری؟!
جوابتو گرفتی برادر:دوستانی که این گوشی را دارند راضی هستند؟
من این گوشی و دارم و خیلی ازش راضیم .
به به خوشحالم میبینم این کلوپ هم صاحب دار شد!نیوشا جان از گوشی برامون بگو!
میتونی چند تا عکس از دوربین برامون بزاری؟!
جوابتو گرفتی برادر:دوستانی که این گوشی را دارند راضی هستند؟
من این گوشی و دارم و خیلی ازش راضیم .
Last edited by Michael Ropy; 13-12-2009 at 14:36.
توضیح دیگه ای که می خوام بدم در خصوص آنتن دهی هست .آنتن دهی این گوشی عالیه حتی در مناطقی که نقطه کور محسوب میشه.
صدای مکالمه ی گوشی هم کاملا بی نقصه.
باشه دوست عزیز..
هر زمان وقت داشتم عکس میگیرم و آپلود می کنم .تا این زمان فقط عکس های شخصی باهاش گرفتم.
دقیقا مثل بقیه ی گوشی های الجی.توضیح دیگه ای که می خوام بدم در خصوص آنتن دهی هست .آنتن دهی این گوشی عالیه حتی در مناطقی که نقطه کور محسوب میشه.
صدای مکالمه ی گوشی هم کاملا بی نقصه.
ممنون میشم....هر زمان وقت داشتم عکس میگیرم و آپلود می کنم .تا این زمان فقط عکس های شخصی باهاش گرفتم.![]()
صداش تو اسپیکر با چه گوشی میتونه رقابت کنه ؟(همین طور کیفیتش)----از آزنا خوشگل تره چون آرنا رو از نزدیک دیدم بدون جانب داری بگو ----فیلم برداریش چطوره از رنوار بهتره
چنتا سوال یادم رفت1- اینم مثل آرنا میکروفن جدا واسه فیلمبرداری و برقراری تماس داره یا نه ؟ برنامه خوریش چطوره تا چند مگ رو ریختی ساپورت کرده --واقعا سرعتش در حد جت سامسونگه بابا ایول الجی فقط یه جک 3.5 رو این گوشی کم گذاشته --fm transmitterکه زیاد مهم نیست ----یه سوال هم از بچه های دیگه تبدیل 3.5 جک واسه گوشی های الجی چنده چه شکلی هست میشه یه عکس بزارین ازش
صداش بسیار با کیفیت هست ولی از نظر بلندی صدا نمی تونم بگم صدای زیادی در پخش داره ولی با هدست صداش خیلی بلند و خوبه...
به نظر من از آرنا شیک تر هست و اینکه رنگ جلوی گوشی با رنگ پشتش یکی نیست اون هم در 2 رنگ که کاملا در تضاد هستند خیلی جذابش کرده..
بله .کلا این گوشی و آرنا از خیلی جهات به هم شباهت دارند..من کارت 8 گیگ گذاشتم که نصف بیشترش پره و سرعتش همونه که بدون کارت هست...
Last edited by Niyoosha; 13-12-2009 at 22:08.
به نظر منم سرعتش خیلی زیاده و از ارنا بیشتره.مثلا در مورد دوربین وقتی روشن میکنی و سریع به چپ و راست حرکت میدی کم نمیاره و سریعه ولی ارنا یکم اهسته میشه البته این نظر منه چون خودم دیدم.
یکم درباره فلاشش بگو
در چه حدیه اگه بتونی یه مقایسه با یه گوشی مثل N82 یا 6220 بزاری خیلی خوب میشه![]()
از دوربینش بیشتر بگو، خدا رو چه دیدی شاید قید رنوار رو زدم، اینو گرفتم!(نه که بگیرم یعنی به فکرش باشم.....
).
خوشبختانه با اینکه جک 3.5 نداره، ولی ویوتی اسمارت، داخل خودش مثل رنوار، آداپتور 3.5 داره....یعنی هدستش دو تیکه هستش...یه تبدیل و یه هدست لوله ای (اگه اشتباه نکنم)...بابا ایول الجی فقط یه جک 3.5 رو این گوشی کم گذاشته --fm transmitterکه زیاد مهم نیست ----یه سوال هم از بچه های دیگه تبدیل 3.5 جک واسه گوشی های الجی چنده چه شکلی هست میشه یه عکس بزارین ازش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)