مگه دو تومانی وکیومش وارد بازار شده؟؟!!
مگه دو تومانی وکیومش وارد بازار شده؟؟!!
سلام. اون تبلیغی که نوشته بود "درست کننده نول کارت شارژ همراه اول" اون موقع ها کار می کرد اما الان خود سایت کلا مشکل داره
آقا کسی نرم افزاری داره که بشه کارت شارژ گرفت؟
متاسفانه بله ولي فكر كنم خیلی محدوده و قیمتش خیلی بالاست حداقل 50 تومن بالای اینترنتی
فروشنده شارژ 5 تومنی کارتی و 2 تومنی پلمپ داریم اینجا تعداد بالا ؟
از دوستان کسی میدونه مغایرت بانک ملت رو از طریق اینترنت (سیام) چجوری باید پیگیری کرد به جای کد پیگیری هرچی میدیم قبول نمیکنه
كد پيگيري رو نبايد وارد كني شماره رسيد بانكي رو ميخواد كه با ايميل كد پيگيري به شركت به پرداخت بهت ميدن يا اينكه يك صفحه مانده به آخر قبل از تاييد نهايي خريد بالاي صفحه مي توني برش داري
داداش زنگ بزن به شماره ای که دادم کد پیگیری و شماره کارتتو بگو برات پرونده میکنن بعد چند وقت برمیگرده به حسابت
2 ماه پیش كه زنگ زدم پرونده تشکیل دادن برام هنوز نصف پولامو برنگردوندن نامردا معلوم نیست چی میکنن نزدیک 50 تومن میشه
اقا من نرم افزار رو دارم جدیدا ابدیتشو از سایتی که خریده بودم گرفتم به رایگان نرم افزار و ابدیشو می زارم ولی به شرطی که یکی از بچه ها کرکش کنه که همه بتونن استفاده کنن سایت روزی 1 ساعت یا 2 ساعت خوب کار میکنه همین تایم برای نرم افزار کافیه که بالای 500 تا خرید کنید کار نرم افزار فقط سرعت کرفتن شارژ رو بالا میبره شما فقط زود زود حرف تصویر رو وارد مکنید هر کسی میتونه کرک کنه یه ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنه تا واسش بفرستم در صورت کرک کردنش من هم ابدیتشو می زارم
یعنی شما این چند روزه تونستید شارژ بگیرید؟؟ اگر اینطوره چه ساعتی؟؟ ما بدجوری خورده تو کاسه کوزمون اگر از دوستان کسی میدونه ازین سایت چطور و به چه روشی و چه ساعتی میشه شارژ گرفت بگه ممنون میشم ازتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)