تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 19 از 100 اولاول ... 91516171819202122232969 ... آخرآخر
نمايش نتايج 181 به 190 از 994

نام تاپيک: مباحث در مورد خرید شارژ همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

كسي نميتونه شارژ 2 تومنی پلمپ تعداد بالا واسه ما جور کنه خریداریم
    مگه دو تومانی وکیومش وارد بازار شده؟؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

سلام. اون تبلیغی که نوشته بود "درست کننده نول کارت شارژ همراه اول" اون موقع ها کار می کرد اما الان خود سایت کلا مشکل داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

آقا کسی نرم افزاری داره که بشه کارت شارژ گرفت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مگه دو تومانی وکیومش وارد بازار شده؟؟!!
    متاسفانه بله ولي فكر كنم خیلی محدوده و قیمتش خیلی بالاست حداقل 50 تومن بالای اینترنتی
    فروشنده شارژ 5 تومنی کارتی و 2 تومنی پلمپ داریم اینجا تعداد بالا ؟

5. این کاربر از saeed004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه مغایرت بانک ملت رو از طریق اینترنت (سیام) چجوری باید پیگیری کرد به جای کد پیگیری هرچی میدیم قبول نمیکنه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

كد پيگيري رو نبايد وارد كني شماره رسيد بانكي رو ميخواد كه با ايميل كد پيگيري به شركت به پرداخت بهت ميدن يا اينكه يك صفحه مانده به آخر قبل از تاييد نهايي خريد بالاي صفحه مي توني برش داري

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

از دوستان کسی میدونه مغایرت بانک ملت رو از طریق اینترنت (سیام) چجوری باید پیگیری کرد به جای کد پیگیری هرچی میدیم قبول نمیکنه
    داداش زنگ بزن به شماره ای که دادم کد پیگیری و شماره کارتتو بگو برات پرونده میکنن بعد چند وقت برمیگرده به حسابت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

داداش زنگ بزن به شماره ای که دادم کد پیگیری و شماره کارتتو بگو برات پرونده میکنن بعد چند وقت برمیگرده به حسابت
    2 ماه پیش كه زنگ زدم پرونده تشکیل دادن برام هنوز نصف پولامو برنگردوندن نامردا معلوم نیست چی میکنن نزدیک 50 تومن میشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

آقا کسی نرم افزاری داره که بشه کارت شارژ گرفت؟
    اقا من نرم افزار رو دارم جدیدا ابدیتشو از سایتی که خریده بودم گرفتم به رایگان نرم افزار و ابدیشو می زارم ولی به شرطی که یکی از بچه ها کرکش کنه که همه بتونن استفاده کنن سایت روزی 1 ساعت یا 2 ساعت خوب کار میکنه همین تایم برای نرم افزار کافیه که بالای 500 تا خرید کنید کار نرم افزار فقط سرعت کرفتن شارژ رو بالا میبره شما فقط زود زود حرف تصویر رو وارد مکنید هر کسی میتونه کرک کنه یه ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنه تا واسش بفرستم در صورت کرک کردنش من هم ابدیتشو می زارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اقا من نرم افزار رو دارم جدیدا ابدیتشو از سایتی که خریده بودم گرفتم به رایگان نرم افزار و ابدیشو می زارم ولی به شرطی که یکی از بچه ها کرکش کنه که همه بتونن استفاده کنن سایت روزی 1 ساعت یا 2 ساعت خوب کار میکنه همین تایم برای نرم افزار کافیه که بالای 500 تا خرید کنید کار نرم افزار فقط سرعت کرفتن شارژ رو بالا میبره شما فقط زود زود حرف تصویر رو وارد مکنید هر کسی میتونه کرک کنه یه ایمیل به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنه تا واسش بفرستم در صورت کرک کردنش من هم ابدیتشو می زارم
    یعنی شما این چند روزه تونستید شارژ بگیرید؟؟ اگر اینطوره چه ساعتی؟؟ ما بدجوری خورده تو کاسه کوزمون اگر از دوستان کسی میدونه ازین سایت چطور و به چه روشی و چه ساعتی میشه شارژ گرفت بگه ممنون میشم ازتون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •