Last edited by hasanmotori; 23-11-2010 at 15:12.
یعنی هاردم تا اون حد وضعش خرابه ؟!!!در ضمن چند ساعت پیش تموم درایو هامو رفع بد سکتور (از طریق خود ویندوز) کردم والان وتی تست گرفتم دیگه نقاط زرد و قرمزی نیست و همش یک دست سبزه !! خوبه ؟ یعنی درست شده ؟
هیچکی بلد نیست مارو راهنمایی کنه ؟!![]()
بله....خوشبختانه مشکل شما جدی نبوده است....این راهی که من گفتم آخرین راه موجود است
![]()
با سلام قبلا یک هارد samsung spinpoint F3 با حجم 500 گیگ داشتم . مدتی دنبالش گشتم تا یکی مثه همین مدل گیر بیارم تا Raid کنم ولی متاسفانه پیدا نشد و به ناچار مجبور شدم مدل HD502HI که اکو گرین F2 هست رو خریدم . اینم نتیجه تست :
متاسفانه به علت دورپایین بودن هارد جدید که 5400 RPM هست نتیجه خوب نشده ولی بیش از 10 بار تست گرفتم نمیدونم چرا Burst Rate رو این همه بالا نشون میده که در حد عالیه : 2734 مگ بر ثانیه
سوال : میتونم بجای هارد سامسونگ جدید از هارد سیگیت St3500418AS با حجم 500 گیگ برای Raid با هارد قبلیم یعنی F3 استفاده بکنم ؟
من فکر میکنم عملکرد هارد سامسونگ خیلی بهتر از سیگیت باشه...خب چرا سیگیت و سامسونگ رو با هم raid نکردی؟
هارد جدید رو پس دادم و بجاش سیگیت گرفتم مدل ST3500418AS که 7200 دور در دقیقه هست . اینم تست جدید :
باز نمیدونم چرا Burst Rate چرا این همه بالاست ؟ اما میانگین سرعت نسبت به هارد اکوگرین خیلی بهتر شده .
مسلم هست که خیلی بهتر میشه ولی اگه میخوای هارد وسترن هم بگیری باید سری black باشه...اکو گرین واقعا کارایی هارد رو کاهش داده...بهرحال ایندفعه افزایش کارایی کاملا محسوس هست...تبریک میگم
![]()
سلام خدمت همه دوستان
میخواستم یه هارد اکترنال بگیرم 500 یا 1 ترا حالا از دوستان خواهش میکنم از این 2 ظرفیت کدوم مارکا خوبن
سلام
نتیجه تست هارد SSD سری Z سونی!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)